- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
Kendimle ilgili garip bir durumu keşfettim, ben dağınık bir insanımoldum olası, üniversite dahil ders notlarımı bir o deftere bir bu deftere tutardım, sınav zamanı onları derleyemez ve başkalarının notlarından çalışırdım, kocaman bir sırt çantamolurdu içinde herşeyolurdu ve istediğimi bulmakta çok zorlanırdım, bu ev düzeninde de böyle oldu mesela evi derlerken toplarken çok zorlanıyorum, aynı şekilde, çok fazla bağımsız faktör var(oyuncaktabak kaşık çamaşır) bunları görünce irkiliyorum, hangisi nereye olacak, çoklu birbinden farklı çok sayıda şey görünce ve yapmam gereken çok sayıda şey olunca bunları sırasıyla yapmakta zorlanıyorum.normalde yapmam gereken şey basit, düzenlemek derlemek toplamak ama yapamıyorum,iş hayatında da böyleydi, yeni başlamıştım işe mesela, bir tablo yapmam gerekiyordu, çoklu faktörleri birleştirip özümseyemedim.anlatabildimmi bilmiyorum ama aynı durumu yaşayan var mı
ayrıca hayaımla ilgili bişi yaparken de sonrasını kestirip yapmıyorum,ileriye dönül hesaplayamıyorum, canım o an onu istiyo ve onu yapıyorum ve bir plan dahiline giremiyorum
ayrıca hayaımla ilgili bişi yaparken de sonrasını kestirip yapmıyorum,ileriye dönül hesaplayamıyorum, canım o an onu istiyo ve onu yapıyorum ve bir plan dahiline giremiyorum