Aynı ev içinde sessizce yaşamak..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
İyi akşamlar Kızlar;

Sizden fikir almak istediğim bir konu var, biz eşimle konuşamıyoruz, şöyle ki ; hani güzelce oturup 2 kelime sohbetimiz yok..
Ona bunu söyleyince sen de konuşmuyorsun diyor, insan bi sohbet eder, eşinin yüzünü güldürmeye çalışır dedim, ben fıkra bilmiyorum diyor bana..sırf bir ses olsun diye ben ona takılırım şakalaşırım..
Sırf birkaç kelime etmek için..
Onu yapmasam aynı odada aynı ev içinde tek kelime konuşmadan yaşayıp gider Yani..
Onun dışında devamlı yorgun, uykusuz..
Çalışma koşulları zor biliyorum..
Fakat birlikte hiçbir paylaşımımız yok ya, şöyle bakıyorum da ne kadar boş yaşıyorum...
Sohbet etmeyi, konuşmayı seven biri olarak böyle sessizce yaşamak çok zor...
Nasıl davranmamı önerirsiniz??

Köpek sahiplenin,kakası traşı havı derkrs her gün bi sohbet, yakınlık.

Ortak zevk bulmak ...

Köpek sahiplenin,kakası traşı havı derkrs her gün bi sohbet, yakınlık.

Beslediğim muhabbet kuşum birkaç ay önce öldü ve ona kaç gün ağladım, ben dayanamıyorum öldükleri zaman .. fazlasıyla bağlanıyorum, ve benim için yıkım oluyor.. hayvan beslememeye karar verdim ..

Cok sasiriyorum bu adamlar nasil 180 derece degisebiliyor evlendikten sonra ?
Ilk zamanlar nasildi peki

Gayet ilgili, devamlı mesaj atan güzel sözler söyleyip, sürekli beni ne kadar çok sevdiğini anlatan, onu ima edecek sözler yazan, merak eden arayıp sesimi duymak isteyen ... devamlı Benimle evlenmenin hayalini kuran biriydi... şimdi ise saat 9 da uyumaya başlayan , sohbeti muhabbeti olmayan birine döndü..

Peki bunun öncesinde ciddi bir tartisma kavga ne bileyim herhangi bir güvensizlik olayi var mi?
Birden mi böyle oldu yani isyeri ile ilgili bir durum olabilir mi söylemedigi?

Demekki evin huzurlu,kavga sesleri yükselmiyor,tek eksiğin biraz renk,birde bu açıdan baksan

İnanın oturup konuşmaya başlasak genelde Benim A dediğime A olduğuna emin olsa da B diyen benim dikime konuşan biridir... dediğiniz gibi değil belki konuşsak daha çok tartışacağız... ama böyle de olmuyor ki..

Peki bunun öncesinde ciddi bir tartisma kavga ne bileyim herhangi bir güvensizlik olayi var mi?
Birden mi böyle oldu yani isyeri ile ilgili bir durum olabilir mi söylemedigi?

İşleri yorucu, devamlı şantiyelerde sahada çalışıyor..
onun dışında birbirimizi çok yıptattığımız bir evlilik.. konularıma bakabilirsin

En büyük hatam bu evlilik.. Umarım Allah başka hatalar yaptırmaz..

Bende senin durumundayım aynı şeyleri düşünüyorum ilgisizliğinin üstüne bir de başka sorunlar çıktı ve hamileyim her günüm ağlamakla geçiyor. Doğurduktan sonra belki yalnızlığım son bulur diye kendimi avutmaktan başka bir şey gelmiyor elimden. İşi gereği eve de geç geliyor sabah erken çıkıyor günde 1 saat falan görüyorum yüzünü. Hiç konuşmuyor sayılırız. Konuşsak bile gözünde hep ben haksız hep ben bir şeyden haberi olmayan insanım. Bunu dile getirip söylediğimde yine saçmalayan haksız olan ben oluyorum. elimden üzülmekten başka bir şey gelmiyor.

Allah yardımcınız olsun.. ben bu durumlar aşılmazsa çocuk felan düşünmüyorum, aşılacağa da benzemiyor..
Ama çok pişmanım evlendiğim için.. şimdiki aklım olsa, ömrümün sonuna kadar yalnız yaşardım sanırım, çünkü erkeklerin çoğunluğunun evlendikten sonra böyle olduğunu düşünüyorum..

Konularini yeni okudum.
Acikcasi pek birsey bulamadim. Aldatma, siddet , hakaret yok evliligi bitirecek bir sebep yok bana göre.

Ama cok gereksiz seylerden birbirinize tahammulunuz kalmamis. Esin sabirsiz sende fazla alingan ve duygusalsin. Biraz uzak mi kalsaniz ne dersin?

Kesinlikle çok haklısın. Konuşmayı denesen ilgisizlik için belki seni haksız bulduğunu söylese de davranışlarını düzeltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…