• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı ev içinde sessizce yaşamak..

Konularini yeni okudum.
Acikcasi pek birsey bulamadim. Aldatma, siddet , hakaret yok evliligi bitirecek bir sebep yok bana göre.

Ama cok gereksiz seylerden birbirinize tahammulunuz kalmamis. Esin sabirsiz sende fazla alingan ve duygusalsin. Biraz uzak mi kalsaniz ne dersin?

Evet saydığın şeyler yok..
Eften püften meseleler büyüyüp gidiyor..
Şuan evliliği bitirmeyi düşünmüyorum zaten ama aynı evi paylaştığım insanla da oturup saçmalayana kadar konuşabilmeyi isterdim..

Mesela bizim hiç hayallerimiz yok, ortaklaşa.. o ilerisi için konuştuğunda “emekli olduğumda kendime güzel bi sandalye alıp orda uyuklayacağım, devamlı uyuyacağım der” benimle olan bir planı vs yok..

Bunları düşündükçe böyle biri ile.. çok yanlış bir evlilik yaptığımı görüyorum ..

Ayrı kalma olayı da bunu hiç düşünmedim, şuan ders çalıştığım İçin şu dönemde ortamımı değiştirmeyi de pek istemem :(

Kesinlikle çok haklısın. Konuşmayı denesen ilgisizlik için belki seni haksız bulduğunu söylese de davranışlarını düzeltir.

Şöyle deyim mesela koltukta oturuyorum, yanıma gelir sarılır duru öylece robot gibi, 2 kelam et be insan.. akşama kadar isteydin görmedin yüzümü hiç mi yok anlatacağın bir şeyin..
Arabada bir yere gideriz mesela tek kelime edilmez, müzik dinlenir sadece..
Akşam yatağa girilip yatılır, yine aynı şekilde bi gelecek hedefi olsun, birlikte yapılabilecek planlar olsun hiçbir konuşma olmaz..
konuşmaz ama bana sarılmak ister, robot gibi durunca da benim sinirime gidiyor, bir bahane bulup sarılmasına engel oluyorum..

Bir hedef belirleyin mesela ev almak araba almak çocuk yapmak ne bilim konu açılsın sohbet için bız mesela bu ara yazlık mi alsak arsa alipmi yapsak bunu konuşuyoruz laf lafı açar bu arada benimkide şantiyeci ilk başlarda böyle hep yorgun uykuluktu zamanla duzeldi darısı başına:)

Bazı erkeklerin neden evlendiğini anlamiyorum amaç ne olaki bi su gibi yemek gibi ihtiyaç sanki sanki herkes evlenmek zorunda huyunuz buysa evlenmeyin arkadaşım

Neşeli bir ailem vardı şen şakrak...
Şimdi böyle tek kelime paylaşamadığım biriyle aynı evde olmak...
Belki herkese göre çok küçük bir şey dert sıkıntı bile sayılmaz..oysaki bir paylaşımın olmaması ve bunun İçin hiçbir çaba sarf etmemek üzücü çok.. akşam olup ta o işten geleceği zaman yine aynı akşamlar gibi sıkıcı olacak her şey diye geriliyorum...

Siz çalışıyomusunuz?. Kac senelik evlisiniz?Evin icinde kendinize bir ugraş bulsaniz ne bileyim sizi eglendirecek bisiler..Film izleyin mesela yada kitap okuyun..Sizde onunla ilgilenmeyin.Ilgisizligin nasıl birsey olduğunu öğrenir belki ozaman

Bence bu durumu avantaja çevirip derse konsantre olun.Benim eşim de evde olmuyordu hiç şuan da yaklaşık 4 aydır görevde.Aman o gitsin de ders çalışayım diye düşünürdüm.İyi de oldu önce ona odaklan bence.Dikkatini geleceğine yönelt.

Üstüne düştükçe,neden diye sordukça erkekler sorgudan kaçar daha da içine kapanır.Sen aynı tutumu sergile ki o birşeyler yolunda neden gitmiyor diye sorgulasın peşine düşsün.

Şöyle deyim mesela koltukta oturuyorum, yanıma gelir sarılır duru öylece robot gibi, 2 kelam et be insan.. akşama kadar isteydin görmedin yüzümü hiç mi yok anlatacağın bir şeyin..
Akşam yatağa girilip yatılır, yine aynı şekilde bi gelecek hedefi olsun, birlikte yapılabilecek planlar olsun hiçbir konuşma olmaz..
konuşmaz ama bana sarılmak ister, robot gibi durunca da benim sinirime gidiyor, bir bahane bulup sarılmasına engel oluyorum..
Benim eşim de seninki gibi biliyor musun
Onunla aynı koltukta otırayım ister
Bana hep temas etsin ister
Evde beni hep minnosum diye sever
Cok özledim ben seni der
Mesela mutfakta birsey hazırlarken eşim kendi kendine benim minnosum cok tatlı diye içerde odadan beni sever
Gün içinde de arar 2-3 kere
Özledim seni der aksam olsa da evimizde olsak der
Ama aksam olur
Masada tek kelime etmeyiz yemek ywrken
Yedikten snr eline sağlık karıcım der
Bana yardım eder
Salona geceriz haber izleer
O arada dizinde yatayım ister
Arada öper vs
Ama gunluk sohbetimiz yok denecek kadar az
Cok nadir benimle paylasır bugun bu oldu şu oldu diye
Ben paylasırsam dinler beni bir iki cevap verir
Snr yataga geceriz
İyi geceler minnosum cok swviyorım bennseni der uyur:)
Benim annem babam 40 senelik evli daja cok sohbet ederler
Bizde de canımı sıkan durum bu
Eşime göre bu huzur demekmiş
Gün içinde cok konusuyormus zaten evde sessizlik istiyormus
Bütün gün aynı evdeymısız sürekli ne konusacakmısız
Ben sorun arıyormusum kendime

Babam da oyledir. Annem de her zaman babamin sessizliyinden sikayet eder. Babam isten gelir, yemeyini yer, tv-sini izler uyuyana kadar. Eve misafir gelir, muhabbet etmez, etse de 3-5 dakika. Kocanizin tipi bu, deyistiremezsiniz.

Cok özledim ben seni der
Mesela mutfakta birsey hazırlarken eşim kendi kendine benim minnosum cok tatlı diye içerde odadan beni sever
Ama aksam olur
Bana yardım eder
Arada öper vs
Snr yataga geceriz
Bence de yok yere sorun yaratıyosunuz. İnsan hep daha fazlasını istiyo demek ki :) tek derdiniz sarılıp konusmamak olsun hep inşallah

Cok özledim ben seni der
Ama aksam olur
Bana yardım eder
Arada öper vs
Snr yataga geceriz

Kendisi de öyle.. akşam yemek yedik, salona gelip ben koltuğa uzandım ama tek kelime yok o derece ve kendimce hırslanıp ona yer bırakmadan uzandım, gitti diğer koltuğa oturdu , o sırada babası Aradı onunla konuşup, yastığını alıp yanıma geldi,koltuğu açıp yanıma uzandı.. yine tek kelime konuşmak yok, bana sarılmaya çalıştı falan.. siz beni anlarsınız, tek kelime etmeden böyle davranmak insanı sinir ediyor, ben de yatacağım bahanesiyle kalktım odama geldim..

Siz günde 2-3 defa telde konuşurmuşsunuz bizde o da yok, telde o da aramaz gerekmedikçe ben de öyle.
Günde 2-3 mesaj atar o kadar..
Yani gün içinde de konuşmuyoruz ki akşama konuşacak bir şey kalmasın..
Hep ben bir konu açmaktan, konuşmaya çalışmaktan bıktım.. yakında ben de onun gibi tek kelime etmeden put gibi oturan birine döneceğim..

Birlikte ama yanliz iki yabanci.. yapacak birsey yok.. adam bunun eksikligini hissetmioki fikra bilmiom diye aptal bi cvp veriyo..cunku anlamk istemio..

Siz çalışıyomusunuz?. Kac senelik evlisiniz?Evin icinde kendinize bir ugraş bulsaniz ne bileyim sizi eglendirecek bisiler..Film izleyin mesela yada kitap okuyun..Sizde onunla ilgilenmeyin.Ilgisizligin nasıl birsey olduğunu öğrenir belki ozaman

Şuan ders çalışıyorum , KPSS ve dgs sınavına gireceğim inşallah ..
2 seneye yaklaşmak üzere evleneli..
Akşamları ben o gelince ders çalışmayı bırakıyorum, ya da defterimi kitabımı alıp onun yanına gidip orda bakıyorum biraz..
Hergün belki bütün Farklı olur diye düşünerek giriyorum ama hep aynı..
ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum :(

Birlikte ama yanliz iki yabanci.. yapacak birsey yok.. adam bunun eksikligini hissetmioki fikra bilmiom diye aptal bi cvp veriyo..cunku anlamk istemio..

Evlilik boyunca konuşalım, sohbetimiz olsun diye birşeyler ben üretemem..
Her şey bir yere kadar.
Artık bunun böyle olduğuna ve değişmeyeceğine inancım kalmadığı zaman ben de aynı onun gibi olacağım..
Belki o zaman anlar zamanında takmayışlarını..

Bence bu durumu avantaja çevirip derse konsantre olun.Benim eşim de evde olmuyordu hiç şuan da yaklaşık 4 aydır görevde.Aman o gitsin de ders çalışayım diye düşünürdüm.İyi de oldu önce ona odaklan bence.Dikkatini geleceğine yönelt.

Üstüne düştükçe,neden diye sordukça erkekler sorgudan kaçar daha da içine kapanır.Sen aynı tutumu sergile ki o birşeyler yolunda neden gitmiyor diye sorgulasın peşine düşsün.

Haklısın..
2 güne bir neden konuşmuyorsun, tek kelime edecek sohbetin yok mu diye söylenmekten ben bıktım , o bıkmadı..
Artık bunu yapmayacağım, etmesin tek kelime oralı olmayacağım, dediğiniz gibi derslerime yoğunlaşacağım akşamları da ..
Zaten hiçbir paylaşımımız yok birlikte oturmamıza da gerek yok..

Bence de yok yere sorun yaratıyosunuz. İnsan hep daha fazlasını istiyo demek ki :) tek derdiniz sarılıp konusmamak olsun hep inşallah

Yok yere mi bilmiyorum da akşama kadar yalnız olup, akşam olunca eşin gelince de bir şeyler paylaşamamak ta iyi bir şey değil bence..
ona bunu tartışma ortamı oluşturarak hiç söylemedim,kavga bu konuyu olumlu değil olumsuz yönde etkiler, benimki ufak sitemdi..
Ama o anlamadı.

Evlilik boyunca konuşalım, sohbetimiz olsun diye birşeyler ben üretemem..
Her şey bir yere kadar.
Artık bunun böyle olduğuna ve değişmeyeceğine inancım kalmadığı zaman ben de aynı onun gibi olacağım..
Belki o zaman anlar zamanında takmayışlarını..
Ole tabii.. anlasamamak kotu.. senin problem oldugunu dusundugun yerde o problem gormuyor ne yazikki.. bosanmazsanda olan sana oluyor.. adam takmioki ztn durumu.. sen sinir olcksin durcksin.. cocugun oluncada onlar icin sabretceksin.. aman birsuru dusunce iste

Back
X