aynı evde iki yabancı olucaz

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Kızlar okuyan bilir Geçenlerde de konu açtım Özetle eşim arkadaşlarıyla her yere gidiyo ama benimle hiç bi yere gitmiyor Üstüne sevdiğini söylüyor

Dün sakin bi şekilde uzun uzun konuştuk Bana ''ben iki kişi dışarıya çıkmakla keyif almıyorum arkadaşlarımla alıyorum '' dedi

Ben sadece onunla keyif alırken o benimle dışarıda keyif almıyomuş Sinirle söylediği bişey değildi Sakin sakin her şeyi konuştuk ''benn onun kıymetini bilmiyomuşum o sırf ben huzursuzluk çıkarmiyim diye rusya gezisini Kıbrıs gezisini red etmişmiş'' Allah razı olsun Yani ben bişey demesem oralarada gidecekmiş

Bende ''her şeyi kabul ediyorum dedim Ben seni zorla değiştiremicem anladım Bu kavgalardanda sıkıldım İstediğini yapmakta özgürsün Ama ben eski ben olamam dedim Evde eskisi gibi davranmicam Düzgün bi kiralık eve çıkalım en azından kendimi onunla avutayım dedim... Sırf onunda canı acısın diye söyledim

Yok efendim ben günlerdir ona sarılmıyomuşum ben onu sevmiyomuşum.... Yok ya sen istediğini yap sonrada gel sarıl de Oh ne ala memleket

Ne hissettiğimi bilmiyorum Ne hali varsa görsün diyorum Bu işin sonu nereye gider bilmiyorum ama elimi kaldıracak takatim yok Kadınlık gururuma yediremiyorum Bi insan hem sevdiğini söyleyip hemde seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyorum dermi???

hey yarabbim yaa şu işe bak. Eşinize diyecek laf yok. Böylelerine hiç yüz vermeyeceksin ama sizin eşiniz arkadaşlarından güzel bir darbe yer bunu bilir bunu söylerim. Insan eşini seviyorsa bu kadar incitmez. Artık eşinize sen olmadan hiç birşeyin önemi yok şeklinde çizdiğiniz imajı değiştirmenin zamanı gelmiş te geçiyor

biraz geç oldu ama bende anladım Senin de dediğin gibi bu imajı yıkmanın vakti gelmiş Çok bencil bi eşim var Ben gezeyim diyo ama eve gelincede mutlu huzurlu bi aile istiyorum diyo Şizofrenmidir nedir Denk gelirse senlede gezeriz diyo

Niye diyorum özellikle ayarla çıkalım bi yerlere Yok işte ondan hoşlanmıyomuş Allaha havale ediyorum Canımı çok acıtıyor Yani adamın şehir dışında bi işi olacakta beni lütfen yanında götürecek Ben bu aşağlanmayı hak edecek bi kadın değilim Çocuk arada olmasa neler yapardım ben Yeri göğü sallardım Yaşadığım şehirde duymayan kalmazdı bu adamın ne mal olduğunu

Son düzenleme:
bu zamana kadar sabretmişsin canım benim
bundan sonra o kapıdan sen bacadan gibi
al çocuğunu giyinin süslenin çık dışarı
az umursama bakalım ne olacak
herife bak heleeee öylesinden hoşlanmıyormuş
sadece yatak çocuk ev işi için mi evlendin o kadınla evlenmeseydin o zaman!
pardon kendimi tutamadım

Bence ikisi de olmalı
Hem eşle hem arkadaşla gezmeye çıkılmalı
Hatta zaman zaman eşli de görüşülebilir
Eşin hem evli olayım, hem eski bekarlık kankilerimle aynı ortamda olayım tarzında gibi

Bence ikisi de olmalı
Hem eşle hem arkadaşla gezmeye çıkılmalı
Hatta zaman zaman eşli de görüşülebilir
Eşin hem evli olayım, hem eski bekarlık kankilerimle aynı ortamda olayım tarzında gibi

Doğru olan sizin dediğiniz gibidir tabi ki. Ama karşıdaki insan karısını sadece bir iş için kullanıyor çok özür diliyorum arkadaşım ama malesef eşiniz böyle. Ben bu arkadaşın daha önceki konularını da biliyorum ne acı bir durum bu bir kadın için. Benim eşim de bir dönem böyleydi mahallede kendine iki arkadaş buldu onların yanından çıkmıyordu. Benimle tek kelime etmez boş vakitlerini onlarla geçirip eve gelir pc başına geçer. Ben konuşa konuşa (dır dır ede ede ) pc yi sattırdım arkadaşları da ne oldu biri evlendi evinin erkeği oldu benim eşim dışarı çıkmasa hanım köylü diye dalga geçerlerdi ki kendisi bu dalgalara gelmedi evet ben hanım köylüyüm dedi çıktı.
Diğer arkadaşı da çıkarcı çıktı. Ne oldu koptular bir süre sonra. Şimdi dışarı çıkacak olsak birlikte çıkıyoruz çocuklarımızla.

Rusyaya Kıbrısa sensiz mi gidecekmiş teklif kimden gelmiş pardon anlamadım ben kendisi Avrupa Birliğine girdi galiba, senide bi komşuya emanet etsin 2 güne bi gelsinler sulasınlar falan bitki misin sen kafasını kır

İnsan sevdiği kadınla dışarı çıkmak istemez mi hiç? Seviyorum demiş ya. Kuyruklu yalan.

benim eşimde bekar arkadaşlarıyla takılmayı cok sever..coğu zaman onaylarım ama bazen azıttığı olmuyo değil.erkekler verilen değeri cok cabuk istismar ediyor malesef :2:

gercekten yaptigi ayip. benim esimde böyle bu yüzden ne diyecegimi bilmiyorum. al birini vur ötekine. balik burcu ve kendi özgürlügüne cok düskün. öyleki artik onun özgürlügü bana saygisizlik derecinde.

sana akilda veremiyorum cünkü bilsem kendim uygulardim. cok sey denedim bende ama olmadi. bide demis ya "denk gelirse senlede cikariz" bu öyle tanidik geldi ki - esimde aynisini söyler cünkü.

Bu zihniyettekiler neden evlenir ki

aynen benim eşimde her gün bekar arkadaşlarıyla gezer kahveye giderdi. arkadaşları evlendi. hepsi hanım köylü oldu. koptular birbirlerinden. şimdi ailecek her pazar gezmedeyiz :)

cnm benim eşimde önceden hep arkadaşalrıyla çıkardı. ben alıştırdım beraber gezmeye. önce pazarları ailesine. sonra iş arkadaşlarına. sonra eşimin sevdiği benim kuzenlerime. sonra pikniğe. sonra kampa . sonra tiyatroya, sinemaya, kahvaltılara ,akşam yemeklerine fln

şimdi bir pazar evde kalsak patlıyoruz sıkıntdan.

sende sinemaya tiiyatroya bilet al. emrivaki olsun. ben geçen hafta tiyotraya bilet aldım süpriz yaptım. çok güzel bir gündü. zamanla alıştırırsın vazgeçme sakın. ben yaptım oldu hemde çok iyi oldu :)

Bazii erkekler konuşmaktan falan anlamazlar..

Sana ne yapıyorsa sende aynisini yapacaksin. Bezdirene kadar.

Ornegin aksam kacta geliyor sen ondan 20,dk sonra eve gir ama gulucuklerle çok eglendik disarda falan de ama hic ilgilenme kendi keyfinde gozuk..

Cumartesi geç mi kalkiyor kahvaltyi koy not birak biz çocuklarla disari cikiyoruz yaz.. O uyanmadan CIK evden eve gelince de hep gulumse cok eglen disarda.. Bir hafta icinde sana noluyor derse ki diyecektir napim eve giresim hic gelmiyor disarda olmayi daha çok seviyorum de..

Eşinin söyledikleri çok çirkin sanki sadece yemeğim yapilsin camasir temizlensn yatagim sicak kalsin tamam.. Birde üstüne sen ona ilgi göstermediğin için suçluyor

Eskidende kendi kendime sözleer verirdim ilgilenme şu adamla kendi havana bak diye ama sonra duygusal davranıp vaz geçerdim Biz evliyiz böyle ayrı gayrı olmaz diye vaz geçerdim Ama şimdi baktımki tek umursayan benmişim O görecek gününü
Ne güzel allah bozmasın darısı başıma Ama bezdim artık bundan sonra olsa keyif alırmıyorum bilmiyorum Acıtan sözleri tüm duygularımı alıp götürdü sanki......
Rusyaya Kıbrısa sensiz mi gidecekmiş teklif kimden gelmiş pardon anlamadım ben kendisi Avrupa Birliğine girdi galiba, senide bi komşuya emanet etsin 2 güne bi gelsinler sulasınlar falan bitki misin sen kafasını kır
Elimden gelse kafasınıda kırıcam ama yine onu umursamak olur çok mücadele verdim Şimdi saldım çayıra diyorum bakalım ne olacak
Allah hepimizin yardımcısı olsun İstediğimiz sadece eşimizle güzel anlar yaşamak Ne acıki onlar bizim gibi düşünüp hissetmiyolar
Bu zihniyettekiler neden evlenir ki
Evlendik bi kere canım ya evlendik.....Bilseydim evlenmezdim Ben böyle hayal etmedim Rabbim bana bu adamı layık görmüş bişey diyemiyorum

Sevdim bu kelimeyi tam damara dokunacak cinsten Nasıl bi kadına dönüştürdü beni hale bakarmısınız Yok şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim Bazen yüzüne bi tane yumruk çakasım var Sanada arkadaşlarınada....... Ama Allahıma şükür benimde candan dostlarım var Bi işimde var Onlara yoğunlaşıcam Bide ikinci çocuğu istiyo Çok bekler Sana çocuk mu doğurulur

Ben olsam ıo bu kadar hürse bende alır çocuğumu istediğim yere giderim. Hesap sormaya kalkarsa da kusura bakma canım ama bizimde güzel vakit geçirmeye ihtiyacımız var derim. Bence evde iki yabancı gibi davranmaya devam edin ki, dışarda hovarda evin içinde iyi aile babası olamayacağını o da anlasın. Tamam arkadaşlarıyla da vakit geçirsin ama ne demek seninle gezmekten keyif alamıyorum. Hatta bir süre o size dışarıya çıkmayı teklif bile etse siz mazeret bulup onun teklif ettiği zamanlarda başka planlar yapın. Eminim anlayacaktır. Senin ne hissettiğini anlaması için senin yaşadığını yaşaması lazım.

bence neden senle gezmekten keyif almadığını düşün ve sen de arkadaşınla gezmelere git kendine bir sosyal çevre oluştur anlar belki durumun cidiyetini.

Eşinizin bütün arkadaşları bekar ve hepsi de tabiri caizse bir baltaya sap olamamış tipler olmalı ki her boş kaldıklarında Kıbrıs seyahatleri, Rusya gezileri ayarlayıp birbirlerinin özel eşyalarını (telefon gibi) alıp karıştırabilecek tipler.
Eşiniz de onların arasında kaldığı zor durumu (evlilik bağı) en düşük seviyede tutmaya çalışarak çoğu vaktini onlara ayırıyor.
Onlardan keyif alıyor olabilir ama sadece onlardan keyif alması demek, sizi sevmediği anlamına gelir.
Gerçekten sizi düşündüğüne emin misiniz? Ya da severek evlendiğinize emin misiniz?
Sizi hayat arkadaşından ziyade sadece ev arkadaşı olarak görüyor gibi geldi anlattıklarınızdan yola çıkılırsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…