- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ömrümüzün bir sonu var elbet abartılardan kaçınmalısınızBoşanamam ki Yen'i baştan hayata nasıl başlıcam
İstediğimde iş bulur çalışırım ailem de kabul eder ne zaman gitsem sahiplenirler ama sonsuza kadar onlarla nasıl yaşıcam
Şuan hamile değilim henüz ama evlilik diye bu zamana kadar hep sorun çıktığında ilk ben gittim özür diledim aynı evdeyiz diye dayanamadım yoğun çalışıyo diye dayanamadım vs vsBoşanmayı düşünüyor musunuz?
Bizde boşanma diye bişey Yok bi kez evlenilir
Boşanamam ki Yen'i baştan hayata nasıl başlıcam
İstediğimde iş bulur çalışırım ailem de kabul eder ne zaman gitsem sahiplenirler ama sonsuza kadar onlarla nasıl yaşıcam
Yani normal merhaba merhaba gibi oldu diyaloğumuz ya da o işlerini anlatıyor ben susuyorum ya da bişey soruyo cevap verip susuyorum bukadarKüsmek asla çözüm olmaz...herşey daha kötü olur...bağırın çağırın kavga edin ama küsmeyin...aynı evin içinde günlerce konuşmadan nasıl duruyosunuz ki insan çatlar...
Bilmiyorum ailem duysa üstüme yürüdüğünü ya da boğazıma yapıştığını beni bu evde bi dk tutmazBu şekilde sıkıntıyla yaşamak daha mı iyi yani?
Allahım korusun adam öldürse ne olacak?
siz de boşanma yok mu?yoksa boşanacak cesaret mi yokBoşanamam ki Yen'i baştan hayata nasıl başlıcam
Oooo şiddette mi var?Bilmiyorum ailem duysa üstüme yürüdüğünü ya da boğazıma yapıştığını beni bu evde bi dk tutmaz
Boşanma Yok yani tekrar ailemle bi hayata başlayıp tekrar biriyle evlenemem diye düşünüyorum bide ailemi üZmek istemiyorum duyarlarsa çok üzülürlersiz de boşanma yok mu?yoksa boşanacak cesaret mi yok
Şuan hamile değilim henüz ama evlilik diye bu zamana kadar hep sorun çıktığında ilk ben gittim özür diledim aynı evdeyiz diye dayanamadım yoğun çalışıyo diye dayanamadım vs vs
Bi gün annemi bize çağırdım bazı seyleri anlattım bide eşim bana sebepsiz güvenmiyordu sürekli takip eder neymiş ben bi gün aradığında açmamışım duymadım ki telefonu..bunu kafasına taktı halbuki markete gitsem dahi söylerim..anneme anlatmıştım annem eşime dedi ki şuan kızımı alıp götürebilirim güvenmiyorsan evlilik yürümez dedi
Ailem duyarsa çok üzülürOooo şiddette mi var?
O zaman konuşmamakta haklısın...ama ailene durumu mutlaka anlat...hem suçlu hem güçlü..bi de surat mı asıyo?
boğazıma yapıştı diyosunuz.bir gün sizi öldürürse daha mı az üzülecekler allah korusun.Boşanma Yok yani tekrar ailemle bi hayata başlayıp tekrar biriyle evlenemem diye düşünüyorum bide ailemi üZmek istemiyorum duyarlarsa çok üzülürler
Evlenirken annemi ikna etmeye çok çabaladım acele etme dedi
Babam rahatsız şuanÇilekeşlik hiç fayda sağlamıyor kimseye unutmayın
Anne babanız ancak siz üzülürseniz üzülürler
Doğru haklısınboğazıma yapıştı diyosunuz.bir gün sizi öldürürse daha mı az üzülecekler allah korusun.
bence şuan mantıklı düşünemiyorsun
boğazıma yapışan kocayla yaşamaktansa bir daha evlenmem daha iyi.
herkes evli olacak diye bir kural yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?