Aynı evde iki yabancı :(

Boşanamam ki Yen'i baştan hayata nasıl başlıcam
İstediğimde iş bulur çalışırım ailem de kabul eder ne zaman gitsem sahiplenirler ama sonsuza kadar onlarla nasıl yaşıcam
Ömrümüzün bir sonu var elbet abartılardan kaçınmalısınız
Hergün kaba biriyle yaşayacağınıza anne babanızla tekrar yaşamaya başlamak bence en hayırlısı
Bir süre sonra kendi düzeninizi de kurardınız belki

Boşanmayı düşünüyor musunuz?
Şuan hamile değilim henüz ama evlilik diye bu zamana kadar hep sorun çıktığında ilk ben gittim özür diledim aynı evdeyiz diye dayanamadım yoğun çalışıyo diye dayanamadım vs vs
Bi gün annemi bize çağırdım bazı seyleri anlattım bide eşim bana sebepsiz güvenmiyordu sürekli takip eder neymiş ben bi gün aradığında açmamışım duymadım ki telefonu..bunu kafasına taktı halbuki markete gitsem dahi söylerim..anneme anlatmıştım annem eşime dedi ki şuan kızımı alıp götürebilirim güvenmiyorsan evlilik yürümez dedi

Küsmek asla çözüm olmaz...herşey daha kötü olur...bağırın çağırın kavga edin ama küsmeyin...aynı evin içinde günlerce konuşmadan nasıl duruyosunuz ki insan çatlar...

Küsmek asla çözüm olmaz...herşey daha kötü olur...bağırın çağırın kavga edin ama küsmeyin...aynı evin içinde günlerce konuşmadan nasıl duruyosunuz ki insan çatlar...
Yani normal merhaba merhaba gibi oldu diyaloğumuz ya da o işlerini anlatıyor ben susuyorum ya da bişey soruyo cevap verip susuyorum bukadar

Ailen yönünden şanslıymışsın iyice düşün ve kararını ver
Evlilik bu değil ve bu olmamalı

Siz çok seviyosunuz galiba eşinizi.aileniz bu kadar arkanızda duran bir aileyse siz boşanma işini bir kez daha düşünün dünyanın sonu değil siz zarar görüyorsunuz.

Bilmiyorum ailem duysa üstüme yürüdüğünü ya da boğazıma yapıştığını beni bu evde bi dk tutmaz
Oooo şiddette mi var?
O zaman konuşmamakta haklısın...ama ailene durumu mutlaka anlat...hem suçlu hem güçlü..bi de surat mı asıyo?

Bizde boşanma diye bişey Yok bi kez evlenilir

Boşanma yok bizde diyorsunuz ama Anenniz kızımı alıp götürebilirim demiş...
Aileniz arkanızda işte en azından burda öyle gözüküyor, siz farkedemiyor musunuz??

Oooo şiddette mi var?
O zaman konuşmamakta haklısın...ama ailene durumu mutlaka anlat...hem suçlu hem güçlü..bi de surat mı asıyo?
Ailem duyarsa çok üzülür zaten zaman zaman tartışmalarımız yansıyordu üzülüyorlardı bide şimdi babam hasta hiç anlatamam

boğazıma yapıştı diyosunuz.bir gün sizi öldürürse daha mı az üzülecekler allah korusun.
bence şuan mantıklı düşünemiyorsun
boğazıma yapışan kocayla yaşamaktansa bir daha evlenmem daha iyi.
herkes evli olacak diye bir kural yok

Ha birde daha geçen ay bebek istiyorum diye konu açmışsınız..
forumlarda da baya aktifsiniz böyle sorunlu bi ilişki içine çocuk doğurulmaması gerektiğini nasıl öğrenemediniz hayret!!!
yada bu konu fake yani aklım almıyor çünkü...
Her türlü ilişki çıkmazda, asla bebek düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…