Aynı evde iki yabancı :(

İnşallah sahtedir. Sahte olmasa bile konu sahibi şiddetten yana pek rahatsız olmuyor anlaşılan
Biz üzmeyelim kendimizi boşuna
Saçmalamayın kızlar benim de psikolojim bozuluyor artık her an bişey mi olacak üstüme mi yürüyecek diye düşünmekten ağlamaktan..eskiden ağlardım geçerdi şimdi kriz şeklinde oluyor

Aynen artık alttan almıcam ne olursa olsun ister gelir ister gider

off bende kendime dert edip sinirlendim burada.
inşallah konu sahtedir.
boğazıma yapıştı deyip sonra da boşanırsam bir daha evlemem diye dertleniyor çünkü.
Hayır bida evlenemem diye dert yanmıyorum benim yalnızlık fobim var aileyle nereye kadar yaşanır ki ya bi gün tek kalırsam ? Bekarken hep bunu düşünürdüm

Kimle naptı gerçekten umrumda değil artık..o da benimkini kontrol ediyordu dediğim gibi markete çıkarken bile haber veriyorum tek başıma yürüyüş yasak..arkadaşımla buluşmama her zaman olmaz..biz bu şekilde anlaştık ama tek taraflıymış yanı o yapınca doğru oluyo ben yapınca yanlış

ee ayrılın o zaman
madem öldüreceğini düşünüyorsunuz çok mu önemli canınızdan evlilik

Ne çok okur olduk bu erkeklerjn eslerine ilgisizliğini. Kendilerini ne sanıyor bunlar yahu ? Sakın alttan alma bırak kendi haline sen yapmıyorsun diye biteceğine ilişkin o da yapmıyor öyle düşün iligimizi kuruttular illallah! Ne yaptıkları ne istedikleri belli değil. Umursama tek çözüm vurdumduymazlık. Bunu bilir bunu söylerim

HEm bizde boşanmak Yok bikere evlenilir diyosunuz hemde ailem bilse beni 1 dk tutmaz diyorsunuz.hem bigün beni öldürecek galiba diyosunuz.yapmayın Allah aşkına gayette ayrılabilirsiniz isterseniz ama siz istemiyosunuz.siz bile kendinizle bu kadar çelişirken biz ne diyelim

Boşan mı diyorsunuz şimdi?
Üstüne yürüyor, boğazına yapışıyor, hakaret edip bağırıp çağırıyor, öldürülme ihtimalin olduğunu söylüyorsun, ne diyelim? Eşine karşı ağzını açma, suyuna git, her zaman alttan al.
İki seçeceğin var, ya eşinin baskıları altında pusacaksın ya da ayrılacaksın.

Kızlar sanırım tutucu bir aile den bahsediyor hani boşanınca çok laf Sözen yapan bir aile akraba topluluguna sahip olduğunu anlatmak istediği diye düşünüyorum. Ailesi arkasında durur ezdirmem ama bosanMak çok normal karşılanmaz demek istedi diye düşünüyorum bizde de öyle çünkü . Boşanmak kesinlikle hoş karşılanmaz toplumda ama ailem takmaz benim mutsuzsam arkamda dururlar . Ben öyle anladım arkadaşin anlattığından
ee hani siz de boşanma yoktu evlilik bir kez olurdu
dalga mı geciyorsunuz bizle

her gün beni öldürecek mi diye korkarak yaşıyorum demiş yani ölmek mi boşanmak mı
adam kadını oldururse o elalem en fazla vah vah der gecer olan konu sahibine olur

her gün beni öldürecek mi diye korkarak yaşıyorum demiş yani ölmek mi boşanmak mı
adam kadını oldururse o elalem en fazla vah vah der gecer olan konu sahibine olur
Tabiki ona takılmasın ailesi arkasında zaten ben asla çek tepene cıkar demem demedim de onu söylemek istemiştir diye açıklama yaptım

Adam üstüne yürüyor, boğazına sarılıyor bin türlü şiddet sen boşanamam diyorsun üstelik ailen arkandayken. Bir doktora git arkadaşım zira ruh halin normal değil.

Siz alttan almayı deneseniz, erkek çabuk soğur. Siz bir adım gidin o on adım gelsin, aynı evin içinde küslük olmaz fazlası zarar.

Evlenince düzelir diye birşey yok hatta daha kötülesir ...insanlar evlenene kadar her iki taraf dahil gerçek kisiliklerini tam olarak karşı tarafa yansitmazlar nedeni karşıya kendilerini begendirip terk edilmemek ...elindeki ni kaçırma korkusu o imza atılınca o kişinin tapusunu elimize almış gibi oluyoz ...evlendikten sonra özellikle erkeklerde bir rahatlama bir boslama başlar nede olsa kaybetme korkusu yok ....değişti kotu biri oldu diyoruz aslında değişen birsey yok gizlenen huylar karakter ortaya çıkıyor ....bazıları zamanla iyi yönde değişiyor bazıları hiç ....o yüzden eşinin birden değişmesini bekleme zaten nisanliyken bazı huylarini farketmissin ...daha uysal olmaya çalış ki hamilesin bol bol dua et degisssin diye... bazı erkeklere tatlı dille konuşursan sen iyi yaklaşırsan zamanla farkedip değişebiliyor

Ben boyle adamin sevgisinden suphe duyarim! Ilgisilizligi burnunun dikine gitmeyi anlarim da bogaza yapismak ne demek?! Seni seven adam olumlu veya olumsuz yeri geldiginde alttan alir. Tahammulu yoksa sevgisi de yoktur onun. Allah yardimcin olsun. Ne diyeyim..

Canım erkekler evlendikleri zAman birden hayatları değiştiği için bundeğişikliğe adapte olamazlar korkuyolar kendilerini neyin beklediğini kestiremiyolar gözlerinde çok büyütüyolar. Bende benzer olaylar yaşadm yeni evliyken herşeyi burnumdan getirirdi ekmek al dediğimde ble hep bşy istiyosun oluuodu sinemaya giderdik gidene kdr bşy yok çkmca dönene kadar söylenirdi. İşk evlilik yıldönümümüzde ble yemeğe çkalm dedm dye ne kyametler koptu. 5sene sevgiliydik ama aynı eve girmeden huyunu suyunu blemiyoruz nazını kahtını anneleri çekiyo evlenince işler değişiyo sorumluluk bize yüklendiği için. Evlendikten sonra tanıyosun birbirini yeni yeni özelliklerni keşfediyosun her geçen zaman. Alıştıktan sonra düzeliyo canım. Şimdi maşallah eser yok o halinden ne istesem alıyo soruyo istiyomusun nişey diye düşkünleşti bile diyebilirim çocuk olduktan sonra.1 buçuk 2senede düzeldi ama 4buçuk senelik evliyim 2yaşında kızım var özellikle bi senedir maşallah çok iyiyiz zamanla alıştıkça sana düzelicek canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…