Aynı evde iki yabancı :(

Valla başınıa bir şey gelse daha çok üzülecekler biliyosunuz..

Babam rahatsız şuan bide bana üzülürler yuvam yıkılıyor diye..
Eşim bişey olmamış gibi davranıyor
Kusura bakma ama yuvan kocan boğazını sıktığında ve sana psikolojik şiddet uyguladığında zaten dağılmış
Benim tek endişem ya daha fenasını yaparsa diye..

adamın arama geçmişini mi kontrol ediyorsun sürekli?
kimle kaç kere görüşmüş sanane gerçekten.
2 saat geçmiş beni aramamış derken? saat başı aramasını mı bekliyorsunuz?
böyle yaşamak zor olsa gerek..
kendinize uğraş edinin, kitap okuyun kurslara gidin telefon kayıtlarını kontrol ederek hayat geçmez..

bak bu önceki konuna yaptığım yorum aynısı geçerli

Sanırım erkekler evlenince nasıl olsa benim artık diye düşünüp rahat davranıyor.
Alttan almayın, uzaksa uzak kalsın. Onun gelmesini bekleyin bu isterse 1 hafta sürsün isterse 10 gün.
Siz hatalı olduğu halde alttan almaya devam ederseniz önünü alamazsınız olayların

off bende kendime dert edip sinirlendim burada.
inşallah konu sahtedir.
boğazıma yapıştı deyip sonra da boşanırsam bir daha evlemem diye dertleniyor çünkü.
İnşallah sahtedir. Sahte olmasa bile konu sahibi şiddetten yana pek rahatsız olmuyor anlaşılan
Biz üzmeyelim kendimizi boşuna

Sosyal bilimci misin hakkaten? Bi de çalışısıyorsun üstelik, maddi bağımsızlığın var yani.

Adam bu sinirle hakkaten geri dönüşü olmayan bir zarar verebilir sana, bu riske rağmen devam mı?

Ne demek biz de boşanma yok? En fazla ailen seni tanımaz. Onların deyişiyle "dul" olmandansa ölmüş olmanı tercih edecek bir aile varsın yok saysın.

Adamı acil psikolojik yardıma ikna etmelisin. Olmuyorsa, uzun planda sen düşün nasıl bir hayat çizmelisin kendine.

Evet bebek istiyordum ama şuan askıya aldım haklısınız çocuk bu ortamda büyüyemez

Aynen konuşmaya başladığımız anda şart koşucam psikiyatri ye gitmeye ikna etcem yoksa sağlıklı gitmiyor ilişki..öfke sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…