- 13 Nisan 2007
- 33.832
- 103.230
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eeee hasta babanız kızınızın ölüm tehlikesini duysa daha çok üzülmez mi?Bilmiyorum ailem duysa üstüme yürüdüğünü ya da boğazıma yapıştığını beni bu evde bi dk tutmaz
Valla başınıa bir şey gelse daha çok üzülecekler biliyosunuz..Boşanma Yok yani tekrar ailemle bi hayata başlayıp tekrar biriyle evlenemem diye düşünüyorum bide ailemi üZmek istemiyorum duyarlarsa çok üzülürler
Evlenirken annemi ikna etmeye çok çabaladım acele etme dedi
Kusura bakma ama yuvan kocan boğazını sıktığında ve sana psikolojik şiddet uyguladığında zaten dağılmışBabam rahatsız şuanbide bana üzülürler yuvam yıkılıyor diye..
Eşim bişey olmamış gibi davranıyor
Sanki biz planlarımızı 3 senede bir koca değiştirmek üzerine yapıyoruz. Olmayınca öldürsün diye mi bekliyor sizde kadınlar?Bizde boşanma diye bişey Yok bi kez evlenilir
Ben de öyle hatırlıyorum.Haticemiz mi hortladı acabaDunku konunuzda hamile oldugunuzu yazmistiniz ama neyse...
off bende kendime dert edip sinirlendim burada.Ben de öyle hatırlıyorum.Haticemiz mi hortladı acaba
Evlendiğimizden beri birçok sorun vardı küçük te olsa..Yen'i evliyiz bu Arada..
Eşim çok sinirlidir burnunun dikine gider nişanlıyken tartışsak ta arada o alttan alırdı şimdi hep ben hep ben..kendisi direk bağırmaya başlıyor üstüme yürüyor sabrı kalmamış galiba..küçük sorunlar büyüyor normal tartışamıyoruz bile..
Ne desem sen karışamazsın sanane gibi cümlelerle beni değersiz hissetttiriyor bu yaşına kadar ailesinden ayrı olduğundan bir kural otoriteye alışık değil benim en ufak bi ricamı dahi sinirleniyor kısıtlıyorsun diyo ben hiç isteğim ricam olamaz mı ya da en ufak olumsuz bişey diyemez miyim
Nişanlıyken bukadar değildi bazı şeyler de evlenince düzelir diye umdum ama
İnşallah sahtedir. Sahte olmasa bile konu sahibi şiddetten yana pek rahatsız olmuyor anlaşılanoff bende kendime dert edip sinirlendim burada.
inşallah konu sahtedir.
boğazıma yapıştı deyip sonra da boşanırsam bir daha evlemem diye dertleniyor çünkü.
Valla olabilir kuzumBen de öyle hatırlıyorum.Haticemiz mi hortladı acaba
Yaa alıntılasaydın keşkeValla olabilir kuzumben birde usenmedim bakti m onceki konuya gercekten oyle yaziyor alintilayacaktim ama neyse dedim
Dur kiz hemen alip geliyorumYaa alıntılasaydın keşke
Kk tarihinin en seri ifşasını yaparak tarihe geçerdin:))
En rezil ifsacisi olarak tarihe gecsemYaa alıntılasaydın keşke
Kk tarihinin en seri ifşasını yaparak tarihe geçerdin:))
Yapacak bi şey yok güven kalmadı bizlerde de..En rezil ifsacisi olarak tarihe gecsemkonulari karistirmisim da azicik
Oyle canim ama kendimi su an cok kotu hissettim cok utandim yaaa yuzum oldu kipkirmiziYapacak bi şey yok güven kalmadı bizlerde de..
Sosyal bilimci misin hakkaten? Bi de çalışısıyorsun üstelik, maddi bağımsızlığın var yani.Yani kızlar eşim aşırı sinirli ben çalıştığım dönemde sinirini alamayıp yanıma kadar kaç kez geldi..dedim kesin burayı başıma yıkacak
Dediğim şey de şuydu yapılacak işler var onları hallet arkadaşının yanında saatler geçirdin üstelik her gün gidiyosun işlere de vakit ayır dedim koşa koşa yanıma geldi dışarı çık yoksa burayı yıkarım başına filan öldürcek bi gün galiba
Evet bebek istiyordum ama şuan askıya aldım haklısınız çocuk bu ortamda büyüyemezHa birde daha geçen ay bebek istiyorum diye konu açmışsınız..
forumlarda da baya aktifsiniz böyle sorunlu bi ilişki içine çocuk doğurulmaması gerektiğini nasıl öğrenemediniz hayret!!!
yada bu konu fake yani aklım almıyor çünkü...
Her türlü ilişki çıkmazda, asla bebek düşünmeyin
Aynen konuşmaya başladığımız anda şart koşucam psikiyatri ye gitmeye ikna etcem yoksa sağlıklı gitmiyor ilişki..öfke sorunu varSosyal bilimci misin hakkaten? Bi de çalışısıyorsun üstelik, maddi bağımsızlığın var yani.
Adam bu sinirle hakkaten geri dönüşü olmayan bir zarar verebilir sana, bu riske rağmen devam mı?
Ne demek biz de boşanma yok? En fazla ailen seni tanımaz. Onların deyişiyle "dul" olmandansa ölmüş olmanı tercih edecek bir aile varsın yok saysın.
Adamı acil psikolojik yardıma ikna etmelisin. Olmuyorsa, uzun planda sen düşün nasıl bir hayat çizmelisin kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?