Aynı evde iki yabancıyız

asas22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
164
54
28
29
Arkadaşlar eşimle Cumartesi günü telefonda tartıştık ben çok öfkeliydim ve ağzımdan çok kötü küfür çıktı telefonumu yüzüme kapattı o gün evden gitti ailesinde kaldı benimle hiç konuşmadı bende hatalıyım diye sesimi çıkarmadım hiç pazar akşamı eve geldi gelmeden öncede bana mesaj attı sana çok öfkeliyim kendimi zor tutuyorum ya annene git ya da benimle asla muhattap olma başka odada takıl gözüme görünme dedi bende açıkcası alacağım tepkiden korkarak öyle yaptım o günden bu güne asla konusmuyoruz iki yabancıyız evde ayrı odalarda takılıyoruz yüzüme bakmıyor konuşmuyor bende cesaret edip laf atmıyorum çünkü siniri geçmemiş belli oluyor. Ne yapacam bilmiyorum nasıl yumuşar çok pişmanım ve üzülüyorum onu kırdım düşman gibi bakıyor bana sizce ne kadar sürer kendiliğinden düzelir mi?

Ben şahsen bir bayana küfürü hiç yakistirmiyorum. Bir de eşiniz yani saygı kalmıyor.. kendini affettireceksin.zamanla öfkesi azalır inşallah.

Sizi bu kadar ofkelendiren neydi? Esiniz o gun evden gitmis ve ailesinde kalmis, sonrasinda hic iletisiminiz olmamis. Yani ofkenizin gecmis olmasi icin bu nedeni konusup anlasmaniz gerekirdi ama hicbiri olmamasina ragmen siz cok pismansinz. Bu kadar ofke ile kufurler eden siz ama siniri gecmedi diye uzulen yine siz ben konuyu anlamadim herhalde.

Geri dönüşü olmayan , yenilip yutulmayan bir şey söyleyip söylemediğinize ; aranızda söylediklerinizi sineye çekecek sevgi ve aşk kalıp kalmadığına göre değişir.

Tartışma konusu neydi de bu kadar sinirlendiniz
Gitmesini istemediğim bir yere gidicekti hatta gidiyordu bende eve gel dedim birden çıldırdım noldu anlamadım öfke patlaması geçirdim beni dinlemiyor diye ağzımdan çıktı birden

O size küfür etse kendiliğinden düzelir miydi ?
Karşınıza alın konuşun, özür dileyin ettiğiniz küfür için, belki yatışmaz öfkesi ama üzerinize düşeni yapmış olursunuz en azından

Ben çok öfkeliydim ama ağzımdan o kelime çıktığı an tamamen onun yaptığı hareketi unutup beni bir pişmanlık aldı çünkü haklıyken çok kötü şekilde haksız oldum bu yüzden onun yaptığını tamamen unuttum

O size küfür etse kendiliğinden düzelir miydi ?
Karşınıza alın konuşun, özür dileyin ettiğiniz küfür için, belki yatışmaz öfkesi ama üzerinize düşeni yapmış olursunuz en azından
birbirimizi daha çok incitmemek için bende adım atmaktan korkuyorum açıkcası

Benimde sizin gibi düşündüğüm zamanlar oldu ama sonucu hep guzel oldu bence deneyin size bagiracak cagiracak olsa simdiye zaten yapardı bence oda sizden adim bekliyordur
Keşke bağırsa sitem etse daha iyi bu sessizliği beni korkutup üzüyor açıkcası

Eşinizin siniri devam ediyordur çünkü hatalı olmanıza rağmen hala bir adım atmamışsınız. Bence elinizden gelse adamdan özür bekleyecek gibi duruyorsunuz. Bir gün gidin yanına hiç lafı dolandırmadan özür dileyin. Ama bunun için kendi içinizde halletmiş olmanız gerekiyor ki hala beni dinlemedi vs dediğinize göre kendinizi haklı buluyorsunuz, onu çözmeniz gerek. Bu şekilde giderseniz yine kavga çıkacaktır.

Konuşmak zor geliyorsa yazın ; not yazın, mektup yazın ya da mesaj yazın, ilişkide küfür çok uç bir nokta bunu telafi etmeniz lazımlu
Şu an evde tv izliyor bende diğer odamızda sizlere yazıyorum cesaretim yok ama diğer seçenekleri yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…