Aynı evde iki yabancıyız

Bu öfke patlamalarınız işe yaramaz, o adam yine o köye gidecek, bir kilo soğan olmuş sana 10 lira, şehirde taş mı yiyeceksiniz tek maaş, o adam sizi boşar o köyden gelmez.

Gitmesini istemediğim bir yere gidicekti hatta gidiyordu bende eve gel dedim birden çıldırdım noldu anlamadım öfke patlaması geçirdim beni dinlemiyor diye ağzımdan çıktı birden
normalde de çok sinirli misiniz? Kontrolü kaybeder misiniz?
öfke tedavisi olacağınızı söyleyin eşinize barıştıktan sonra ve olun

Ozur dileyin. Birkac kez ozur dileyin zamanla yumusar. Boyle beklemeyle yumuşamaz bence

Arayı fazla soğutma barışırsa barışır, barışmazsa da bir defa kavga edersiniz gelir geçer. Araya soğukluk girmesin.

Hataliysaniz gidin ozur dileyin erkek milleti kahve köpüğü gibi oluyor hemen söner öfkesi
Her eş aynı değil maalesef Eşimde kendine yapılan saygısızlığı hakareti bi özürle asla affetmez üstünden zaman geçmesi lazım

Siz en basta da haksizmissiniz ki. Adamin gidecegi yere niye karisiyorsunuz? Ozur dilemeyi dusundunuz mu hic?

Gitmesini istemediğim bir yere gidicekti hatta gidiyordu bende eve gel dedim birden çıldırdım noldu anlamadım öfke patlaması geçirdim beni dinlemiyor diye ağzımdan çıktı birden
Gitmesini istemediğiniz yer annesi mi?

Özür dileyip gönlünü almaya çalışın bence…İşten geldiğinde güzel bir sofra kurun, hediye alın ya da yenilebilir çiçeklerde iş görüyor epey. Sinirlenince gözümüz dönebiliyor maalesef. Ama önemli olan hatamızı anlayıp karşı tarafın gönlünü alabilmek. Özür dilerken de gerçekten pişman olduğunuzu gösterin ki yeni bir kavga çıkmasın

bazı öflkeler hemen yatışmaz bnde öyleyim . kolay geçmez çok kırılırsam. zaman ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…