Aynı evde iki yabancıyız

Belki de cok agır küfür degildi bir özür dileseniz geçecek birseydi ama esiniz gitmesini istemediğiniz yere gitmek için öfke ayagı yapıp küsken daha rahat gidebilcegini düşünüyor ve gider gibi geldi bi gidin özür dileyin uzatırsa ve gidecdgi yere gidip geldikten sonra barısırsa ozaman da siz tavır koyun.

Kendi aynı dozda küfürü sana hiç etti mi? Evetse bu kadar bükülme.
Haksız mısın gerçekten manipülasyon mu emin ol.
Değilse ve haksızdan susman çok yanlış. Erkek hata yapıp geri çekildi mi burda yerden yere vuruyoruz. Mesaj at o dışardayken. Özür dile, pişman olduğunu söyle. Sonra üstüne gitme yumuşamasını bekle. Aşırı özür de insana affetme çok büyük bi şey ki ısrarla özür diliyor dedirtiyor. Bir an önce hatanın sorumluluğunu al.

Hatalı olduğumu o öfkenin yersiz olduğunu anladım ve pişmanım özür dilemek istiyorum ama ben bir erkeğin öfkesinden korkuyorum ne yapacağı belli olmaz belkide bana o yüzden benden uzak dur dedi yoksa başka şeyler olsa bana küsse ben durmam zaten özürde dilerim gönülde alırım ama şu an çekiniyorum

O size hakaret etti siz ona kufur ettiniz oyle mi? Sebep neydi? Buradan bakinca ikinizin yaptigi da birbirinden cok farkli seyler degil. Bu durumda konusmamanizdan daha buyuk bir sorununuz var sanki.

Bi mesaj falan atsanız? Ben de bazen aşırı öfkelenebiliyorum gücüm yetse kafa göz dalarım yani. Öyle bi günde eşim kahvaltı hazırlayıp bi kağıda özür dilerim yazıp koymuştu masaya. Geçerken görmüştüm. Siz de bu tarz bi şirinlik yapıp en azından yumuşatabilirsiniz, yumuşamazsa yine farklı odalarda olacağınız için çok dert olmaz, yumuşarsa kendi de adım atmış olur. Bu kadar uzun süre de öfke çok taze kalmaz bence.

O size hakaret etti siz ona kufur ettiniz oyle mi? Sebep neydi? Buradan bakinca ikinizin yaptigi da birbirinden cok farkli seyler degil. Bu durumda konusmamanizdan daha buyuk bir sorununuz var sanki.
Hayır o bana hakaret etmedi hareket yazdım ben yaptığı hareket yani gitmesini istemedim gitti ben buna öfkelendim

Buraya yazma amacım buydu zaten yorumunuz için çok teşekkür ederim bir şekilde siz olsaydınız neler yapardınız ne yollar bulurdunuz merak edip yazmak istedim dediklerinizi deneyeceğim

Buraya yazma amacım buydu zaten yorumunuz için çok teşekkür ederim bir şekilde siz olsaydınız neler yapardınız ne yollar bulurdunuz merak edip yazmak istedim dediklerinizi deneyeceğim
Rica ederim, biz de öyle 3-4 gün küslük yaşıyoruz çünkü bize bunlar yarıyor size de yarar belki :)

Hayır o bana hakaret etmedi hareket yazdım ben yaptığı hareket yani gitmesini istemedim gitti ben buna öfkelendim

Ay ben yanlis anlamisim o zaman. Bir yere gitmesini istemediniz o gitti siz de kufur ettiniz. Gidin ozur dileyin o zaman sirf buna bu kadar ofkelenmeniz dogru mu?

Gitmesini istemediğim bir yere gidicekti hatta gidiyordu bende eve gel dedim birden çıldırdım noldu anlamadım öfke patlaması geçirdim beni dinlemiyor diye ağzımdan çıktı birden
Uygunsuz bir yer mi ? Bu arada ben küfürü kimsenin ağzına yakıştırmıyorum kadın erkek farketmez!

Ay ben yanlis anlamisim o zaman. Bir yere gitmesini istemediniz o gitti siz de kufur ettiniz. Gidin ozur dileyin o zaman sirf buna bu kadar ofkelenmeniz dogru mu?
Bazen çok çabuk ve basit şeylerede çok öfkelenebiliyorum bu da onlardan biriydi ve sonu tatsız bitti

Uygunsuz bir yer mi ? Bu arada ben küfürü kimsenin ağzına yakıştırmıyorum kadın erkek farketmez!
Değildi tamamen inatlasma gitme gidicem vs derken bende ki de gereksiz öfke patlamasından olan bişeydi

Biraz daha vakit geç olsun. Gidin sarılın beraber uyuyun birşey derse de sarılmaktan vazgeçmeyin sonra da özür dilersiniz

Biraz daha vakit geç olsun. Gidin sarılın beraber uyuyun birşey derse de sarılmaktan vazgeçmeyin sonra da özür dilersiniz
Sarılmak mı adam barut gibi geziyor evde asla yapamam yani bide beni başından uyardı herhalde o da öfkesinden yanlış bişeyler yapmasın diye evden git ya da sus odadan çıkma dedi normalde ciddiye almam sırnasırım ama bu sefer öyle görünmüyor

Değildi tamamen inatlasma gitme gidicem vs derken bende ki de gereksiz öfke patlamasından olan bişeydi
Evlilik çok sabır gerektiriyor arkadaşım. Aklımıza gelen herşey ağzımızdan çıkmamalı. Çocuk yetiştirirken de aynı hassasiyet gerekir dikkatli olun. Sevdiği yemekleri yapın şirinlikler yapın yavaş yavaş özür dileyin bir hatası yoksa

Daha önce öfkesine şahit oldun mu? Bu korkunun ya sebebi vardır ya da seninki bahanedir.

Aradan bir kaç gün geçmiş siz nasıl ilk sinir haliyle küfür söylemişseniz o da sinir haliyle gözüme görünme demiş bence bir kaç gün de geçtiğine göre bu yolu deneyebilirsiniz dayanabileceğini zannetmiyorum yine de tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…