- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.879
- 308
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle aynı ortamda olmayın ben olsam gelseler bile kalamayacaklarını belirtirim annesine düşünen size ve kızınıza düşünmez mi.ben olsam abim hiç umurumda olmaz o düşünmüyorsa canı cehenneme hiç umurumda olmaz.ya başına birşey gelse o zaman ne olucak yaniEvet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum
Bunları aileniz biliyorda hala iliskilerine onay veriyorsa bence hicbiriyle görüşmeyin. Düpedüz sapıklık bu annesine bunu diyen size çocuğunuza ne gözle bakar kimbilirAsla kınayıp gülmüyorum ama çocuğun sorunları varmis, cok afedersiniz ama net ifade etmek adına kendimi,annesine popon guzelmi benimle yatarmısin diyormuş cocuk bunları duymuşken tek endişem kızım değil kocaman kadınken kendimde korkuyor ve aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Milletimizin genelindeki erkeğe verilen rahatlığı anlayamıyorum.Benim başımda kocam varmis ne varmis bu durumda ben kardeşli yoksa düşmanmıymışım bunları da annem söylüyor.
Çocuğun babası küçükken şiddet uygulamış çocukta kalıcı hasar kalmis o yüzden böyle konuşuyormuş.Bunları aileniz biliyorda hala iliskilerine onay veriyorsa bence hicbiriyle görüşmeyin. Düpedüz sapıklık bu annesine bunu diyen size çocuğunuza ne gözle bakar kimbilir
Yav ne alaka türkiye genelinde babası şiddet uygulayan bi dolu insan var hiçbirinin annesiyle yatma hayali kurduğunu sanmıyorum. Cocuk sapık kusura bakmayım ama abinizle aileniz de buna çanak tutuyorlar pek normal sayılmazlar. Bu rezilligin icine sokmayın kendiniziÇocuğun babası küçükken şiddet uygulamış çocukta kalıcı hasar kalmis o yüzden böyle konuşuyormuş.
Bu medir Allah aşkına? Mide öz suyum ağzıma geldi.Asla kınayıp gülmüyorum ama çocuğun sorunları varmis, cok afedersiniz ama net ifade etmek adına kendimi,annesine popon guzelmi benimle yatarmısin diyormuş cocuk bunları duymuşken tek endişem kızım değil kocaman kadınken kendimde korkuyor ve aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Milletimizin genelindeki erkeğe verilen rahatlığı anlayamıyorum.Benim başımda kocam varmis ne varmis bu durumda ben kardeşli yoksa düşmanmıymışım bunları da annem söylüyor.
Çocuğun şiddetten dolayı kalıcı hasar varmis ve zaman zaman kafası gelip gidiyormuş.Bu medir Allah aşkına? Mide öz suyum ağzıma geldi.
Aileniz bunları bilmiyor mu? Biliyor ve onaylıyorlarsa hala o evde bulunmanız hata.
Eşim aynı evde olmaz diyor zaten cok kıskanan tiplerden.Cocugun bu durumundan bahsetmedim bile
Çocuğun şiddetten dolayı kalıcı hasar varmis ve zaman zaman kafası gelip gidiyormuş.
Yemeyin o palavraları. Hiçbir çocuk annesine böyle yatalım diye cümlelerde bulunmaz.Çocuğun şiddetten dolayı kalıcı hasar varmis ve zaman zaman kafası gelip gidiyormuş.