• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde olur mu?

Aynı ortamda bulunmak zorunda değilsiniz istemiyorsanız. Abiniz fazlasıyla saçmalamış o ayrı konu .Herşey bir kenara çocuğunuzun o durumunda arayıp sormaması çok kırıcı .Daha ortada hiçbir şey yokken karşı tarafı tutup sizi bu denli kapı arkası etmek çok ayıp.

Benim de küçük yaşta kızım olsa o ortama sokmak istemem açıkçası. Üzüldüm o kAdar yol gelmişsiniz. Ama yerinizde olsam kızım için giderim o evden.

Asla kınayıp gülmüyorum ama çocuğun sorunları varmis, cok afedersiniz ama net ifade etmek adına kendimi,annesine popon guzelmi benimle yatarmısin diyormuş cocuk bunları duymuşken tek endişem kızım değil kocaman kadınken kendimde korkuyor ve aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Milletimizin genelindeki erkeğe verilen rahatlığı anlayamıyorum.Benim başımda kocam varmis ne varmis bu durumda ben kardeşli yoksa düşmanmıymışım bunları da annem söylüyor.

Evet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum
Kesinlikle aynı ortamda olmayın ben olsam gelseler bile kalamayacaklarını belirtirim annesine düşünen size ve kızınıza düşünmez mi.ben olsam abim hiç umurumda olmaz o düşünmüyorsa canı cehenneme hiç umurumda olmaz.ya başına birşey gelse o zaman ne olucak yani

Asla kınayıp gülmüyorum ama çocuğun sorunları varmis, cok afedersiniz ama net ifade etmek adına kendimi,annesine popon guzelmi benimle yatarmısin diyormuş cocuk bunları duymuşken tek endişem kızım değil kocaman kadınken kendimde korkuyor ve aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Milletimizin genelindeki erkeğe verilen rahatlığı anlayamıyorum.Benim başımda kocam varmis ne varmis bu durumda ben kardeşli yoksa düşmanmıymışım bunları da annem söylüyor.
Bunları aileniz biliyorda hala iliskilerine onay veriyorsa bence hicbiriyle görüşmeyin. Düpedüz sapıklık bu annesine bunu diyen size çocuğunuza ne gözle bakar kimbilir

Bunları aileniz biliyorda hala iliskilerine onay veriyorsa bence hicbiriyle görüşmeyin. Düpedüz sapıklık bu annesine bunu diyen size çocuğunuza ne gözle bakar kimbilir
Çocuğun babası küçükken şiddet uygulamış çocukta kalıcı hasar kalmis o yüzden böyle konuşuyormuş.

Kızımın kafasına makas saplandi gözüne de gelebilirdi Allah korudu yavrumu ve abim sırf bu konu yüzünden geçmiş olsun demedi.

Çocuğun babası küçükken şiddet uygulamış çocukta kalıcı hasar kalmis o yüzden böyle konuşuyormuş.
Yav ne alaka türkiye genelinde babası şiddet uygulayan bi dolu insan var hiçbirinin annesiyle yatma hayali kurduğunu sanmıyorum. Cocuk sapık kusura bakmayım ama abinizle aileniz de buna çanak tutuyorlar pek normal sayılmazlar. Bu rezilligin icine sokmayın kendinizi

Hamile halimle o kadar ağladım ki sonunda kendimi sorguladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye.Teyzemle görüştüm o da cok yanlış buluyor.

Bu medir Allah aşkına? Mide öz suyum ağzıma geldi.
Aileniz bunları bilmiyor mu? Biliyor ve onaylıyorlarsa hala o evde bulunmanız hata.

Yaklaşık 3 senedir var bu ilişki zaman zaman geliyorlar annemlere ama ben oğlunu hiç görmedim.Neresinden bakarsan bak senin ilişkin normal değil evlensen ne ben evime davet edebilirim ne de seni ziyarete gelebilirim demiştim daha önce abime.Anneme de sakın geldiğimiz tarihlere denk getirmesinler gelişlerini diye uyarmıştım gelmeden 2 ay evvel.Eşime karşı da mahcup oluyorum.Bir bayrama gittik burnumuzdan geldi diye başa kalkmasından korkuyorum.Aklı selim oluo arada kalmak ne zor

Back
X