- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.792
- 158
Imam nikahli esini baska bir kiz baglama buyusu yapar nikah kiyar, sen de yurda donersin. nasilsa evli degilsin kim inanacak kocan oldugunaKapının önüne koysalar ne olacak ki yurda geri dönerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Imam nikahli esini baska bir kiz baglama buyusu yapar nikah kiyar, sen de yurda donersin. nasilsa evli degilsin kim inanacak kocan oldugunaKapının önüne koysalar ne olacak ki yurda geri dönerim
Benim esimin tarafindadada var lazlik hicte kötü deiller.niye üstüne basa basa laz diosun onu anlamadim.bi sen iyisin dimi herkes kötu zaten ozellikle lazlar!Lazlari bilenler anladı :)
banada öyle geldi valla ,umarım gerçek değildir diycem de malasef böyle insanlar var ulkemizdeKonu sahibesi 21 yaşında ama para için tesettüre giriyor, büyü yaptırıyor..KP paracıkları yedirmemek için direniyor ama bu kız bu KPyi indirir bence![]()
tabiki para için oturuyorSizler ayni evde yasayabilmek adina imam nikahini alet etmissiniz cok yazik, nikahinizi kim kiydi bilmiyorum ama benim bildigim nikah cüzdanini göstermeden imam nikahi kiymak yasak artik.
Laz diye begenmediginiz sözde kayinpederinizle neden hala ayni evde oturuyorsunuz anlamis degilim.
Lütfen birakin bu arapsaci gibi karmakarisik hiyakede basrol oyuncusu olmayi ve okulunuza odaklanin.
Mal babanın malı değil mi? Adam niye versin oğluna yahu madem ailesini düşünüyor, nişanlısıyla ailesinin evinde sığıntı olacağına adam olup kendi parasını kazansın babasının malına göz koymasın.Babası ölmeden versin ki babasının hayalini gerçekleştirmek annesini rahata kavuşturmak istiyor. Ölümünü beklese zaten bana bunları yaptırmaz. Babası sıkıntı içinde büyümüş öyle yetişmiş hep sıkıntı çekmiş ailesi. Malları alıp ailesini rahata kavuşturup kendi yuvamızi bir an önce kurmak için çabalıyor. Amacı bu.
Benim esimin tarafindadada var lazlik hicte kötü deiller.niye üstüne basa basa laz diosun onu anlamadim.bi sen iyisin dimi herkes kötu zaten ozellikle lazlar!
baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasimaEski sevgilim yaptırmıştı o konu hakkında bilgi almak için istedim. Yani buyuyu bozdurmak için.
O kadar çok yalan var ki yalanlar karışmışbaglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
eski konudaki cümle tam olarak buydu şimdi hangisi yalan.?
Konudaki tek gerçek kayınpederin malları olabilirO kadar çok yalan var ki yalanlar karışmış
Annem yurdunda kal dedi ben istemedm. Smdi tatillerde eşimden dini kurallara göre uzaklasmamam gerekiyormuş annemin yanına gidersem sorun çıkartır mis. Deliriyorum!!!
aynen herşey bununla başladıKonudaki tek gerçek kayınpederin malları olabilir![]()
Ama adam laz anlarsın yaKonudaki tek gerçek kayınpederin malları olabilir![]()