• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşama sorunu.

Sizler ayni evde yasayabilmek adina imam nikahini alet etmissiniz cok yazik, nikahinizi kim kiydi bilmiyorum ama benim bildigim nikah cüzdanini göstermeden imam nikahi kiymak yasak artik.
Laz diye begenmediginiz sözde kayinpederinizle neden hala ayni evde oturuyorsunuz anlamis degilim.
Lütfen birakin bu arapsaci gibi karmakarisik hiyakede basrol oyuncusu olmayi ve okulunuza odaklanin.

Konu sahibesi 21 yaşında ama para için tesettüre giriyor, büyü yaptırıyor..KP paracıkları yedirmemek için direniyor ama bu kız bu KPyi indirir bence😂
banada öyle geldi valla ,umarım gerçek değildir diycem de malasef böyle insanlar var ulkemizde

Sizler ayni evde yasayabilmek adina imam nikahini alet etmissiniz cok yazik, nikahinizi kim kiydi bilmiyorum ama benim bildigim nikah cüzdanini göstermeden imam nikahi kiymak yasak artik.
Laz diye begenmediginiz sözde kayinpederinizle neden hala ayni evde oturuyorsunuz anlamis degilim.
Lütfen birakin bu arapsaci gibi karmakarisik hiyakede basrol oyuncusu olmayi ve okulunuza odaklanin.
tabiki para için oturuyor 😁

Babası ölmeden versin ki babasının hayalini gerçekleştirmek annesini rahata kavuşturmak istiyor. Ölümünü beklese zaten bana bunları yaptırmaz. Babası sıkıntı içinde büyümüş öyle yetişmiş hep sıkıntı çekmiş ailesi. Malları alıp ailesini rahata kavuşturup kendi yuvamızi bir an önce kurmak için çabalıyor. Amacı bu.
Mal babanın malı değil mi? Adam niye versin oğluna yahu madem ailesini düşünüyor, nişanlısıyla ailesinin evinde sığıntı olacağına adam olup kendi parasını kazansın babasının malına göz koymasın.

Senin ailen yokmu ne saçma sapan
bir hayat bu eşin atanmazsa ne olacak
Okulu neden beklemedim önce okul iş evlilik böyle olur
Sigara için para istemişte bilmem ne içmesin

Çok fedakâr bir erkekmiş gerçekten dini eşin.. :KK70:

"Benim rahatımı bozma. Ama sen başını kapat, ailemin sözünden çıkma, oje bile sürme, babacığımın yanında otur, babacığımın vereceği kuruş paraya bile muhtacım, zıkkım paramı bile o veriyor bla bla bla" :KK70:

Back
X