• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşama sorunu.

Babasını hiç sevmiyorum kendisi Laz. .

Laz diyorum anlamışsınızdır.

Israrla Laz diye belirtmeniz çok saçma değil mi ?
Hani Lazların öyle pintilikle anilma durumları da yok ki.

Ayrıca mantıken sevgiliniz de Laz. Aynı sorunları onunla da yaşamanız gerekmez mi ?

Konunuzu çok inandırıcı bulmadım

Konu sahibesi koçum çok üçkağıtçısın seni sevdim. Cücük kadar boyun var türlü türlü huyun var demişler 😂 ama aldırma. Sen bu azimle paracıklara konarsın biraz daha sabret zaten yaşın genç. KP kaç yaşında, sağlığı nasıl? 😁
Sağlıklı olsa kaç yazar bi overdose ilaca neyim bakar

Konu sahibesi koçum çok üçkağıtçısın seni sevdim. Cücük kadar boyun var türlü türlü huyun var demişler 😂 ama aldırma. Sen bu azimle paracıklara konarsın biraz daha sabret zaten yaşın genç. KP kaç yaşında, sağlığı nasıl? 😁
Durduk yere başını yakacaksın. Hissediyorum cımbız uzak değil 😂😂

Yok o içmiyor benim için buluyordu para. 6 ay insanlarin evinde kalmak zorunda kaldık beni kabul etmedikleri için rest çekti yani biz çok savaşlar verdik zor günler geçirdik aç da kaldık yeri geldi. Ailesini üzdü yani şu devirde hiçbir erkek sevdiği kız için ailesini karşısına almaz. Hakkını yiyemem o konuda.

Bu karşısına almış halimi? :olamaz:
Ölümü gösterip bayıltmaya razı etmek gibi olmuş..

Merhabalar. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim şuan hala okuyorum okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Nişanlıyım ve imam nikahliyim. Okuduğum yerde tanıştım eşimle.. 1.5 yıl oldu imam nikahi olalı. Sorun şu : ben eşimle tanışmadan önce biraz hareketli bir kızdım bir kaç kere otostop çektim burası küçük Bir yer olduğu için eşimin babası duymuş ve beni istemedi eşim de ailesine karşı çıktı. Biz 6 ay bir orda bir burda kaldık ailesiyle görüşmedi Bayaa kavgalar oldu. Sonra işte kabul ettirdim kendimi. Bi zaman sonra imam nikahı kıyıldı. Kiyildiktan hemen sonra eşimin babası başını örtecek dedi. Enes de tamam dedi ben istemiyordum ama. Babasından kalan malları alabilmek için buna mecburmusuz. Neyse dedim tmm. Evden çıkarken kafama geçiriyorum evden uzaklaşınca cikartiyorum. Babasını hiç sevmiyorum kendisi Laz. Çok pintidir bir kaç ay evi kendi bursumla baktım sonra arabayı satmak zorunda kaldılar çok borclandiklari için. Velhasıl kelam babası hep istediği olsun istiyor sanki onunla evlenmişim yok ramazanda oje sürmeyecek yok bu saatte o niye bakkala gidiyor. Benim kocam karışmıyor o karışıyor. Eşim de bana ben senin için ailemi karşıma aldım sokakta parasız kaldım biraz sabret diyor hep bu yüzden kavga ediyoruz. Bir kaç aya istanbula taşınabilirz eşim atanacak Allahin izniyle ama çok yıprandım tamam benim için cok savaşlar verdi sigara parası için milletten borç aldı itibari zedelendi hak veriyorum. Sonuna kadar haklı. Ama babası beni delirtiyor. Ben odamızda oturuyorum hep ama adam sözde aile olmak istiyormuş hep odadaymisim. Çünkü sevmiyorum onun yanında oturmak istemiyorum. TV istediğini sonuna kadar sesini açıp oturuyor izliyor bizde put gibi oturuyoruz yoruldum artık. Sizce napmaliyim abartıyor muyum. Millet kaynanasından şikayet eder ben kayinpederimden. Laz diyorum anlamışsınızdır. Daha çok var anlatmak istediğim ama yetmez. Eşimi çok seviyorum onun için katlanmaliyim biliyorum. O evde hapismisim gibi hissettiğim için o eve geç gelince dün gece almadım yanıma kavga çıkardım. Öyle işte. Ablalarım tecrübesi olanlar. Ne yapmalıyim :KK43:
Keşke okulunz bitince evlenseydinz bu zorlama aynı evde kalma olayını anlamadm, benim ailem asla izin vermezdi böyle bişeye yurtta okulunuzu bitirseydnz inanın daha iyi olurdu okulunz bitince de hem dini hem resmi nikahinizi kiyip normal insanlar gibi evlenip kendi evinize gecerdinz kp le oturmak ne bilim ogrencisinz bide hoş değil yani 😏😏

Merhabalar. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim şuan hala okuyorum okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Nişanlıyım ve imam nikahliyim. Okuduğum yerde tanıştım eşimle.. 1.5 yıl oldu imam nikahi olalı. Sorun şu : ben eşimle tanışmadan önce biraz hareketli bir kızdım bir kaç kere otostop çektim burası küçük Bir yer olduğu için eşimin babası duymuş ve beni istemedi eşim de ailesine karşı çıktı. Biz 6 ay bir orda bir burda kaldık ailesiyle görüşmedi Bayaa kavgalar oldu. Sonra işte kabul ettirdim kendimi. Bi zaman sonra imam nikahı kıyıldı. Kiyildiktan hemen sonra eşimin babası başını örtecek dedi. Enes de tamam dedi ben istemiyordum ama. Babasından kalan malları alabilmek için buna mecburmusuz. Neyse dedim tmm. Evden çıkarken kafama geçiriyorum evden uzaklaşınca cikartiyorum. Babasını hiç sevmiyorum kendisi Laz. Çok pintidir bir kaç ay evi kendi bursumla baktım sonra arabayı satmak zorunda kaldılar çok borclandiklari için. Velhasıl kelam babası hep istediği olsun istiyor sanki onunla evlenmişim yok ramazanda oje sürmeyecek yok bu saatte o niye bakkala gidiyor. Benim kocam karışmıyor o karışıyor. Eşim de bana ben senin için ailemi karşıma aldım sokakta parasız kaldım biraz sabret diyor hep bu yüzden kavga ediyoruz. Bir kaç aya istanbula taşınabilirz eşim atanacak Allahin izniyle ama çok yıprandım tamam benim için cok savaşlar verdi sigara parası için milletten borç aldı itibari zedelendi hak veriyorum. Sonuna kadar haklı. Ama babası beni delirtiyor. Ben odamızda oturuyorum hep ama adam sözde aile olmak istiyormuş hep odadaymisim. Çünkü sevmiyorum onun yanında oturmak istemiyorum. TV istediğini sonuna kadar sesini açıp oturuyor izliyor bizde put gibi oturuyoruz yoruldum artık. Sizce napmaliyim abartıyor muyum. Millet kaynanasından şikayet eder ben kayinpederimden. Laz diyorum anlamışsınızdır. Daha çok var anlatmak istediğim ama yetmez. Eşimi çok seviyorum onun için katlanmaliyim biliyorum. O evde hapismisim gibi hissettiğim için o eve geç gelince dün gece almadım yanıma kavga çıkardım. Öyle işte. Ablalarım tecrübesi olanlar. Ne yapmalıyim :(
Siz lütfen zihniyetinjzi değiştirin laz diyorum anlamışsınızdır da nasıl çirkin bir kelime. Ayrıca madem eşiniz ailesine muhtaç yaşıyor sizi gecindiremeyen yuva kuramayan adamla niye evlendiniz ?
Herkese söylüyorum yuva kurmaktan aciz anasından babasından gelecek parada gözü olan insanlarla evlenmeyin . Ailesinden gelecek paraya göre karakter degistirenlerden uzak durun

Bu konu şaka mı,yani üniversite bir insana hiç mi hayat görüşü katmaz,inanılmaz.

Pek de üzülemedim ayrıca,sırf fazla para için resmi nikahtan kaç,kp'in evinde yaşa sonra gel ''ama bana karışıyor'' diye üzül,çık git o zaman o evden elini kolunu mu bağladılar ?

Durduk yere başını yakacaksın. Hissediyorum cımbız uzak değil 😂😂

Bu kız o paralara atlar bence. Yani KP her ne kadaruyanık çıksa da bu kızı tutamaz bence...baksanıza dinen kocandan uzaklaşma demiş bizim kız peki demiş, tesettür demiş bizimki sadece sokakta başını örtüyor KP etrafta yokken türbanı çıkarıp köşeye atıyor. KP uyanık, bu kızı bastırmaya çalışıyor ama kız daha da uyanık blöfleri görüyor. Bu kız bu KPyi yer bu 3.yazışım :olamaz: Biz bu kızı tutamayız buraya yazıyorum bırakın yesin paraları madem.

Merhabalar. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim şuan hala okuyorum okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Nişanlıyım ve imam nikahliyim. Okuduğum yerde tanıştım eşimle.. 1.5 yıl oldu imam nikahi olalı. Sorun şu : ben eşimle tanışmadan önce biraz hareketli bir kızdım bir kaç kere otostop çektim burası küçük Bir yer olduğu için eşimin babası duymuş ve beni istemedi eşim de ailesine karşı çıktı. Biz 6 ay bir orda bir burda kaldık ailesiyle görüşmedi Bayaa kavgalar oldu. Sonra işte kabul ettirdim kendimi. Bi zaman sonra imam nikahı kıyıldı. Kiyildiktan hemen sonra eşimin babası başını örtecek dedi. Enes de tamam dedi ben istemiyordum ama. Babasından kalan malları alabilmek için buna mecburmusuz. Neyse dedim tmm. Evden çıkarken kafama geçiriyorum evden uzaklaşınca cikartiyorum. Babasını hiç sevmiyorum kendisi Laz. Çok pintidir bir kaç ay evi kendi bursumla baktım sonra arabayı satmak zorunda kaldılar çok borclandiklari için. Velhasıl kelam babası hep istediği olsun istiyor sanki onunla evlenmişim yok ramazanda oje sürmeyecek yok bu saatte o niye bakkala gidiyor. Benim kocam karışmıyor o karışıyor. Eşim de bana ben senin için ailemi karşıma aldım sokakta parasız kaldım biraz sabret diyor hep bu yüzden kavga ediyoruz. Bir kaç aya istanbula taşınabilirz eşim atanacak Allahin izniyle ama çok yıprandım tamam benim için cok savaşlar verdi sigara parası için milletten borç aldı itibari zedelendi hak veriyorum. Sonuna kadar haklı. Ama babası beni delirtiyor. Ben odamızda oturuyorum hep ama adam sözde aile olmak istiyormuş hep odadaymisim. Çünkü sevmiyorum onun yanında oturmak istemiyorum. TV istediğini sonuna kadar sesini açıp oturuyor izliyor bizde put gibi oturuyoruz yoruldum artık. Sizce napmaliyim abartıyor muyum. Millet kaynanasından şikayet eder ben kayinpederimden. Laz diyorum anlamışsınızdır. Daha çok var anlatmak istediğim ama yetmez. Eşimi çok seviyorum onun için katlanmaliyim biliyorum. O evde hapismisim gibi hissettiğim için o eve geç gelince dün gece almadım yanıma kavga çıkardım. Öyle işte. Ablalarım tecrübesi olanlar. Ne yapmalıyim :KK43:
Ben 2 yıllık evliyim kayınbabam laz değil ama çok cins adam birkeresinde onalrd akalıyorduk bayram dan bir hafta önce gittik bir hafta kaldık kaynımla kavga etmişler bayramdan bir g0n önce bütün ineklere kayınbabam bakacakmış kaynımı kpvmuş bizde bir hafta kaldık sonra hazırlandık gidecegiz kayınbabam eşime bikaçgün kalın dmeiş düzene spkim dmeiş od atamam demiş bana söylemedi hazırlık yapıyorum bende eve gleicez çokda uzak değil 1 saat evle köy arası neyse işte napıyon dedi bend ejazırlık yapıyorum ebe gidecez dedim bana kapıyı gösterdi bu kapıdan çıkarsan birdaha giremezsin dedi . Velhasıl mecbur yine gidip geliyoruz neymiş onu öyle kabul edecekmişim oda beni böyle kabul edecek umursamıyorum canım takmıyorum semde takma evlenimcede böyle devam eder emin ol bnm kayınbabam kimseyi takmaz ailemi dahi m6hataba almıyor adam geri kafalının önde gidwni çok yaşlıda değil ama işte napıcaksın bana el beebk gül bebek büyümüş sanki hep kaynananın yumuşaklıgından ezilmemiş adam . Gidene kadar sabret canım gidince ne kadar uzak o kadar iyi idari et sessiz kal zaten tşaınınca rahatlarsın ohh miss

Back
X