aynı evde yaşama sorunu..

canim daha yasin cok kücük.. bence yine bi üc sene bekleseniz daha iyidir.. yani bence cok ideal bir yastir evlilik icin.. hem ozamana kadar azimli bir sekilde ikinizde paranizi biriktirirsiniz ve sonra rahat rahat hem dügünüde yaparsiniz hemde ayri ev tutarsiniz... annesinede aynen kendi dedigin gibi acelenin olmadigini, bu sene icinde bir söz yapalim senyede bir nisan ondan sonraki senede dügün yapalim dersin... ozamana kadar baya bir biriktirirsiniz.... icini ferah tut sadece... simdi sadece bir söz kesin hem seninde kafan rahat olur..

zaten aynı evde yaşayıpta ev işi yapmamak imkansız ki benım sevgilimin şimdiki düşüncesi o yarın öbürgün evlenince annesi bişey istediğinde yapmayayım bak nasıl kıyametler kopar ben insanlarla konusmayı dert dinlemeyi severim bi çok insanda paylaşır benımle sorunlarını bu yüzden ben bu evlilik durumlarını gerçekten yaşayanlar kadar bilmesemde dinlediğim kadarıyla biliyorum sevgilimin dediği gibi olmayacağınıda biliyorum..arada saygı sevgi hiçbiri kalmayacak ki gerçekten dedikleri gibi 1 yıl yaşasak bile zaten kendileri 6 kişi bende gidersem 7 kişi olucaz hadi bebek oldu 8 kişi insan kafayı yer ya

herkesin söylediklerinden bi kaç parça ekledim az cok ne diyeceğimi kafamda oluşturdum sayenizde buraya yazmadan önce kafam acayip karışıktı gerçi nasıl para biriktiricez bilmiyorum bugun sevgilim aldığım maaşı aileme veriyorum ki param hiç yok falan dedi gerçi onun parası beni ilgilendirmez ama para biriktiremez gibime geliyo

Son düzenleme:
canim simdi erkek arkadasin ne kadar aliyor bilmiyorum ki türkiyede bir calisan ne kadar maas aliyor onuda bilmiyorum, ama aldigi maasin en az 3 te birini icinden alip kenara koysun gerisinide ailesinemi verir artik ne yapar bilmem...

bence bu fikirlerini ona söylemelisin, zaten ciddi düsünüyorsunuz seni yanlis anlayacak degildir... kendinde ayni sekilde yapacagini söyle... madem vicdani rahat degil ozaman bunu yapsinki vicdani rahat etsin... yoksa gercekten biraz zor biriktirir eniste beyimiz

Ailenin düşüncesi sadece resmi nikah yapıp düğün yapmamak sanırım ama bence kesinlikle kabul etmeyin.
Aynı evde yaşamak her açıdan sıkıntılı bir durum.
Rahat giyinme, duş, dışarı çıkış eve giriş saatleri en önemliside evdeki genel bulaşık, çamaşır, yemek durumlarına ortak olmak..
Ne kadar sevgi olursa olsun bunlar hep ciddi problemlerdir ve çekilmez diye düşünüyorum.
1 yıl bizimle oturun ddiye başlanır genelde ama o 1 yıl çoğunlukla hiç bitmez.

Ailenin ya bizimle oturursunuz ya da evlenemezsiniz tavrı da hiç hoş değil.
Hakları yok bu şekilde baskıcı bir tavra.
21 yaşınızı heba etmeyin derim, seviyorsanız ve anlaşabiliyorsanız varsın bekleyin acele etmenize hiç gerek yok.

Kuzum sen zaten kendinden eminsin bu konuda, kesinlikle istemiyorsun. Ve kızların çoğu da aynı şeyleri söylemiş hemen hemen. Aynı evde yaşamaktansa 2-3 yıl daha para biriktirene kadar bekleyin. Hem annesi madem 1 sene sonra ayrı eve geçersiniz diyor. Neden o 1 seneyi bekleyerek değil de, evlenip onlarla aynı evde yaşayarak geçiresiniz ki? Hem de evliliğin en güzel dönemlerinde
Madem 1 yıl sonra sizi ayrı eve çıkarmak için maddi imkanları olacak(tabi amaçları gerçekten buysa) 1 yıl sonra maddi durumları düzelince evlenin canım

bu olayı sen hallet mi dedi sana canım sevgilin??
bana inanmıyolar ne demek ya illa seninle ailesinin arasını mı bozucak?
gerçi sen konuş bencede bu saatten sonra daha iyi olur baksana kadın seni herşeye evet diyen birisi zannetmiş..
artık bu saatten sonrada gıcık kaparlarsada kapsınlar.. anam bende yangına kürekle gidiyorumm
ben senin yerinde olsam müstakbel kv yi arar böyle bi planınız varmış ama biz ikimizde istemiyoruz bu durumu derdim zaten daha 21 yaşındasın ya erken bence evlenmek için..
ama sevgilin için onun parasından banane de deme.. beraber ortak hesap açın beraber çalışıp biriktirin veren taraf hep sen mi olacaksın?? bu ikinizin problemi sadece senin değil..

ayrıldık biz kızlarrr bu aynı evde yaşama sorunu sonumuz oldu

en doğru kararını vermişsin, aşk mantığını alıp gitmemiş arkadasım..
evlenmeden görmüşsün ileriyi
senın yanındakı afersın ama adam olsaydı
anneyi babayı konusturmazdı
baksana ondan çok aılesının sözü geçiyormus

böylelerı aılesıne söz geçiremez, karısına etmediğini bırakmaz..
inş hak ettiğin mutluluğu bulursun

tam kaynana çemkırcektım yorumunu gördüm

nıye ayrıldınız? off annesı mı doldurdu acaba çocuğu ..

üzme kendını düzelır
bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle

inş ya cok sağol artık gerçekten mutlu olmak istiyorum koşulsuzca şartsızca sevilmek istiyorum değer görmek istiyorum ben haketmiyo muyum bunları pabucunu götüremeyenlere sevdiği adam resmen taparken benım yaşadıklarıma bak

oğluma karı sana koca çok mu dedı
acın daha çok taze bılıyorum şuan zor ama ınan bana hayırlısı buymuş
eğer ısteseydı mücadele ederdı, o lafları söyletmezdı annesıne..

hem çocuk gıbı gıdıp annesıne yetıştırmek ne demek ya, anlamıyorum bu erkeklerı
bızı her üzdüklerınde bız annelerımıze yansıtsaydık kavgaları ohoooo bızı onları verırmıydı acaba aılelerımız
bayanlar bu konularda daha hassas ama erkekler malesef çok düşüncesız..

kadın cıdden çok edepsızmış, söyledıklerı hıç hoş değıl, daha ortada söz yok nışan yok ne sıkıyor kı sızı anlamadım
ama anladığım kadar karşına alıp şu şu nedenlerden dolayı ıstemıyorum dıyebılceğın bı bayanda değıldı

sevgılın bıdaha aramadı mı, bıttı mı sence

büyük cesaret senın ki, sevdiğin halde tavizini vermedin yaa diyecek bir şey bulamıyorum sana

bence sen cok mutlu olacaksın
içimden bir ses öyle söyluyor, çünkü en mutlu olan ınsanlar genelde
taviz vermeyenlerdır kanımca

son mesajını gördüm allahtan canım kesinlikle o aileden uzak dur derim inan aşk geçiyor mantıklı düşün lütfen yaşın genç daha ne insanlar çıkar karşına inan.

aramadı canım bitti bence şuanda emınım cok mutludur olsun mutlu olsun kadınlar hissederler bilirsin öyle cok pişman olacak ki başını vuracak duvar arayacak kendisine her dakika..evet ben zaten olmaz dediğimde annesinin söyleyeceklerini tahmın edebiliyodum burda konusmuştuk yazmıştım annesinin konusma tarzını bana söylediklerini falan okumuşsundur yanı bana şans tanımıyo ben kocamla ayrı evde yaşamak istiyorum deme hakkım yok benım işine gelirse falan dedi

ıyıkı aılenın ıçıne gırmeden gerçek nıyetlerını bellı ettıler

gerçekten maddı yönden bı sıkıntı olsaydı eğer, semıramıs, 2-3 sene daha bekleyın kendı evınızı kurun bız yardımcı olamıcaz derlerdı

üzgünüm ama bu kadının baştan başka planları varmış

ben her konuda taviz veririm ve verdimde ama bu konuda veremem bu konu zaten benım hassas bi konum annemde benzer bi durumdaydı ve boşandılar ben böyle bi son istemiyorum evladım ve kendim için cok seviyorum yalan değil ama o benı cok sevseydi bugun yaptıklarının hiçbirisini yapmazdı...inş canım mutlu olurum.

kızlar konuşmanıza misafir oldum şimdi size tecrübelerimden bahsedeyim ben 8 senelik evliğim kaynanamdan ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.kızlar kesinlikle kendinizden taviz vermeyin kendinizi ezdirmeyin şimdi bizim evimiz dublex ve kaynanam benim üstümde oturuyor evimizi ayırdık ne ağzı duruyor ve gözleri heryeriyle beni ayrı deli ediyordu.eşimle kavga etmemin tek sebebi hep oydu.eşimle kaç kere ayrılma kararı almıştık onun yüzünden eşime beni fişekliyordu hemde yalan yere sonra kızları gelince onlarda onun sözü üzerine benimle kavga ediyorlardı rabbim kimseye o günleri yaşatmasın tek söyleyeceğim sevseniz bile taviz vermeyin şimdi nasıl kabul ederseniz hep öyle gider.seni eve uşak almıyor eve eşi olarak alıyor onun işine gelmiyorsa yolu açık olsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…