- 24 Aralık 2011
- 594
- 130
- 123
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
zaten aynı evde yaşayıpta ev işi yapmamak imkansız ki benım sevgilimin şimdiki düşüncesi o yarın öbürgün evlenince annesi bişey istediğinde yapmayayım bak nasıl kıyametler kopar ben insanlarla konusmayı dert dinlemeyi severim bi çok insanda paylaşır benımle sorunlarını bu yüzden ben bu evlilik durumlarını gerçekten yaşayanlar kadar bilmesemde dinlediğim kadarıyla biliyorum sevgilimin dediği gibi olmayacağınıda biliyorum..arada saygı sevgi hiçbiri kalmayacak ki gerçekten dedikleri gibi 1 yıl yaşasak bile zaten kendileri 6 kişi bende gidersem 7 kişi olucaz hadi bebek oldu 8 kişi insan kafayı yer yacanım benım akıllı bır bayan oldugun belıkı bu konuyu acıp fıkır almak ıstemıssın , erkek arkadasın sana ev ısı yapmazsın demıs sen evlen aynı evde yasada gor evı ısı yapmak nasıl oluyormus ınsanın annesı gıbı kımse nazını cekmez zaten kayınvalıde hanım baya dedıgını yaptıran ben ne dersem o olur dıyenlerden bunun farkındasın zaten senın yapıcagın ben olsam parayı sorun edıyorsa eger ben esımle ayrı evde yasamak ıstıyorum acık ve net konusmak bazen ıyıdır kelımelerı dolandırmanın anlamı yok eger aynı evde yasamayı kabul etmezsenız evlenemezsenız derse kı dıycek ozaman sız benı ıstemıyorsunuz sanırım sorun para ıse beklerız ama baska bırsey varsa onu acıkca soyleyın dersın sana blöf yapıyor sende yap
herkesin söylediklerinden bi kaç parça ekledim az cok ne diyeceğimi kafamda oluşturdum sayenizdecanim daha yasin cok kücük.. bence yine bi üc sene bekleseniz daha iyidir.. yani bence cok ideal bir yastir evlilik icin.. hem ozamana kadar azimli bir sekilde ikinizde paranizi biriktirirsiniz ve sonra rahat rahat hem dügünüde yaparsiniz hemde ayri ev tutarsiniz... annesinede aynen kendi dedigin gibi acelenin olmadigini, bu sene icinde bir söz yapalim senyede bir nisan ondan sonraki senede dügün yapalim dersin... ozamana kadar baya bir biriktirirsiniz.... icini ferah tut sadece... simdi sadece bir söz kesin hem seninde kafan rahat olur..
ayrıldık biz kızlarrr bu aynı evde yaşama sorunu sonumuz oldu
bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyletam kaynana çemkırcektım yorumunu gördüm
nıye ayrıldınız? off annesı mı doldurdu acaba çocuğu ..
üzme kendını düzelır
inş ya cok sağol artık gerçekten mutlu olmak istiyorum koşulsuzca şartsızca sevilmek istiyorum değer görmek istiyorum ben haketmiyo muyum bunları pabucunu götüremeyenlere sevdiği adam resmen taparken benım yaşadıklarıma baken doğru kararını vermişsin, aşk mantığını alıp gitmemiş arkadasım..
evlenmeden görmüşsün ileriyi
senın yanındakı afersın ama adam olsaydı
anneyi babayı konusturmazdı
baksana ondan çok aılesının sözü geçiyormus
böylelerı aılesıne söz geçiremez, karısına etmediğini bırakmaz..
inş hak ettiğin mutluluğu bulursun
bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle
inş ya cok sağol artık gerçekten mutlu olmak istiyorum koşulsuzca şartsızca sevilmek istiyorum değer görmek istiyorum ben haketmiyo muyum bunları pabucunu götüremeyenlere sevdiği adam resmen taparken benım yaşadıklarıma bak
aramadı canım bitti bence şuanda emınım cok mutludur olsun mutlu olsun kadınlar hissederler bilirsin öyle cok pişman olacak ki başını vuracak duvar arayacak kendisine her dakika..evet ben zaten olmaz dediğimde annesinin söyleyeceklerini tahmın edebiliyodum burda konusmuştuk yazmıştım annesinin konusma tarzını bana söylediklerini falan okumuşsundur yanı bana şans tanımıyo ben kocamla ayrı evde yaşamak istiyorum deme hakkım yok benım işine gelirse falan dedi
oğluma karı sana koca çok mu dedı
acın daha çok taze bılıyorum şuan zor ama ınan bana hayırlısı buymuş
eğer ısteseydı mücadele ederdı, o lafları söyletmezdı annesıne..
hem çocuk gıbı gıdıp annesıne yetıştırmek ne demek ya, anlamıyorum bu erkeklerı
bızı her üzdüklerınde bız annelerımıze yansıtsaydık kavgaları ohoooo bızı onları verırmıydı acaba aılelerımız
bayanlar bu konularda daha hassas ama erkekler malesef çok düşüncesız..
kadın cıdden çok edepsızmış, söyledıklerı hıç hoş değıl, daha ortada söz yok nışan yok ne sıkıyor kı sızı anlamadım
ama anladığım kadar karşına alıp şu şu nedenlerden dolayı ıstemıyorum dıyebılceğın bı bayanda değıldı
sevgılın bıdaha aramadı mı, bıttı mı sence
aramadı canım bitti bence şuanda emınım cok mutludur olsun mutlu olsun kadınlar hissederler bilirsin öyle cok pişman olacak ki başını vuracak duvar arayacak kendisine her dakika..evet ben zaten olmaz dediğimde annesinin söyleyeceklerini tahmın edebiliyodum burda konusmuştuk yazmıştım annesinin konusma tarzını bana söylediklerini falan okumuşsundur yanı bana şans tanımıyo ben kocamla ayrı evde yaşamak istiyorum deme hakkım yok benım işine gelirse falan dedi
ben her konuda taviz veririm ve verdimde ama bu konuda veremem bu konu zaten benım hassas bi konum annemde benzer bi durumdaydı ve boşandılar ben böyle bi son istemiyorum evladım ve kendim için cok seviyorum yalan değil ama o benı cok sevseydi bugun yaptıklarının hiçbirisini yapmazdı...inş canım mutlu olurum.büyük cesaret senın ki, sevdiğin halde tavizini vermedin yaa diyecek bir şey bulamıyorum sana
bence sen cok mutlu olacaksın
içimden bir ses öyle söyluyor, çünkü en mutlu olan ınsanlar genelde
taviz vermeyenlerdır kanımca
inşallah Allahım bundan sonra yüzümü güldürürrson mesajını gördüm allahtan canım kesinlikle o aileden uzak dur derim inan aşk geçiyor mantıklı düşün lütfen yaşın genç daha ne insanlar çıkar karşına inan.
bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?