- Konu Sahibi _Semiramis_
-
ıyıkı aılenın ıçıne gırmeden gerçek nıyetlerını bellı ettıler
gerçekten maddı yönden bı sıkıntı olsaydı eğer, semıramıs, 2-3 sene daha bekleyın kendı evınızı kurun bız yardımcı olamıcaz derlerdı
üzgünüm ama bu kadının baştan başka planları varmış[/QUOTE
evet konu sadece maddiyat olsaydı derdi kızım madem bekleyin fatih daha iyi bi iş bulsun para biriktirin falan diye ama ben beklerim fatih ev tutana kadar dedim olmaz işine gelirse diyo
inşallah Allahım bundan sonra yüzümü güldürürr
bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle
bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle
hiç gülesim yokkn güldürdün ya benı Allahta senı güldürsün :) doğru herşeyi annesiyle ben konusurdum artıkileride düşünemiyorum bile
erkek arkadaş
her kavganızda annemle de konus bu konuyu
eve yenı bır şeyler alacaksınız
anneme de soralım
çocuk yapmak ıstıyorsunuz
acaba annem ne der
eroorr erorrr erorrr
zaten o dönmez canım dönersede ailesini bi anlamda silmiş olarak dönmesi lazım çünkü annesi eminim adımı bile duymak istemıyodur onun dediğini kabul etmedim diyeallahın sevgili kuluymuşsun canım böyle bir kadının böyle oğluyla ömür geçmezdi ne konuşmuşsanız anlatmış bi de telde anneme de söyle demiş yok bacım yok sevin valla hatta kalk göbek at ciddiyim böyle anne kuzusu adam anası dedi diye seni de döver terk eder daha neler neler valla iyi olmuş kusura bakma kalıbının adamı değilmiş sevgilin kadının niyeti belli az masrafla oğlunu evlendirecek bir yatak odası tamam mecburen ev işi yapacan söylemeseler bile ki 7 kişi işi biiter miydi . banyo yapamazsın şortla dolaşamazsın eşine kızamazsın bile anası ne der diye oyyyy valla yat kalk dua et ki daha resmiyette dönmeden bitti .haaa anası bir noktada haklı sana koca mı yok ya inş karşına sana değer veren anasıyla ve senle arasında denge kurabilen birini bulursun. bu sana tecrübe oldu ama sakın dönme haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hiç gülesim yokkn güldürdün ya benı Allahta senı güldürsün :) doğru herşeyi annesiyle ben konusurdum artık
canım geçmiş sayfaları okumadın sanıırım annesiyle bugun konustuk zaten ev ev üstüne olmaz bende çalışırım fatihte geçiniriz dedim olmaz geçinemezsiniz diyo ayırmam ben falan diyo ben beklerim fatihin toparlanıp ayrı ev tutmasını dedim aynı ev olacak işine gelirse tarzı konuştu bana oğluma engel olma madem falan dedibence kesinlikle aynı eve çıkma.. ama bunu kayınvalidene usülünce belirt.. tatlı dille gerçekten neden böyle bişey istediğini anlat.. sonuçta oda bi kadın anlayacaktır..yani anlaması lazım :) sadece samimi ol.. ikiniz başbaşa oturup iki bayan yüzyüze konuşun.. sende görüyosunki başta utanıp kem küm edip istemediğin bişeye tamam dediğinde işler dahada sarpa sarıyo...o yüzden sonradan kötü olacağına şimdi anlat sen üzerine düşeni yapp anlarsa alaaa... anlamazsada keyfi bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?