Aynı evde yaşama

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
selam arkadaşlar benim arkadaşım aynı evde kalacak kaynanasıyla gerçi diretiyor hala ama sizin fikriniz nedir not:aile yurt dışında yaşıyor

selam arkadaşlar benim arkadaşım aynı evde kalacak kaynanasıyla gerçi diretiyor hala ama sizin fikriniz nedir not:aile yurt dışında yaşıyor
Diretme başka birşey mecburiyet başka direten biriyle kalmamak en doğrusu

Nedeni ne maddi mi manevi mi?

Olmaz o iş.

Olanların halini görüyoruz burada.

Yol yakınken vazgeçsin

Bu arkadaşınız siz misiniz? Hep yurt dışına cikma konulariniz var da. Eğer şartı evlenip birde kayinvalide ile yaşamaksa yurtdışına gittiginize bin pişman olursunuz.

Yalnızca arkadaşınız değil siz de evlenince beraber oturacakmışsınız. Siz ne düşünüyorsunuz?:işsiz:

Son düzenleme:
Arkadaşın kendisi karar versin. Kayınvalidesine bağlı, olabilir de olmayabilir de.

İki taraf da gönüllü olsa olabilir ama bu durumda olmaz. Ben de istemezdim böyle birşey. Herkesin evi ayrı olsun en iyisi

Bu arkadaşınız siz misiniz? Hep yurt dışına cikma konulariniz var da. Eğer şartı evlenip birde kayinvalide ile yaşamaksa yurtdışına gittiginize bin pişman olursunuz.
Hayır arkadaşım da orda yaşıyor onun adına ben olsam açık açık söylerim ki söyledim daha önce vardı ama bitti Benim

Back
X