Aynı evdeyiz guvendeyim ama birsey eksik

Gizem kurban olayim yaklasma adama. Nolur bak. Sevismeyi anmiyorum bile.

Ne cektirdin kendine be Gizem. O ilaclari kullanmayarak, doktoru erteleyerek daha neler cektireceksin kendine be Gizem.

ateşle barut da ateşle barut. vay arkadaş ya ne kadar inanılmaz geliyor. yaşandığı da oluyor yaşanmadığı zamanlar da. yasamiyorum yasamiycam. çok uzun surmezmis de oyleymis efendim bitti bende cinsellik bitti kk kadınları da benden biktiysa yapıcak bişey yok ben sadece fikir almak için ya da paylaşmak için konular acmistim. takildiniz illaki bişey olucak diye ama yok yani olmak zorunda da değil. oldu pişman olundu ve bitti. Cinsellik olmadan da uyunur ve uyundu. tamam heoinizden allah razı olsun ve iyi geceler sağolun

me
Gizem kurban olayim yaklasma adama. Nolur bak. Sevismeyi anmiyorum bile.

Ne cektirdin kendine be Gizem. O ilaclari kullanmayarak, doktoru erteleyerek daha neler cektireceksin kendine be Gizem.
merak etme canım. gerçekten toparlanma için uğraşıyorum yanlış bişey yapmıyorum inan buna gerçekten bana inan.

Hamile olmadığı halde aylardır hamile olmadığına inanmayan siz
Erkek arkadasinizla aynı evde yaşıyorsunuz ve bi kaç gün sonra yine konu acacaksiniz muhtemelen
" sevgilimle aynı evde yaşıyoruz yeniden hamile olabilirmiyim " diye.

me

merak etme canım. gerçekten toparlanma için uğraşıyorum yanlış bişey yapmıyorum inan buna gerçekten bana inan.

Ben sana inanir da once sen iki seye inan. Birincisi hamile degilsin. Ikincisi bu bir hastalik ve oyle ilac kullanmadan,duzenli tedavi olmadan gecmez. Bugun hamile olmadigini kan testi ile kanitlarsin kendine ama bu hastalik gider baska takilcak sey bulur kendine, bu sefer de onun icin kendini yiyip bitirirsin. Etme eyleme Gizem yarin bir devlet hastanesine git ve ilaclarini duzgunce kullan. Bak bu ilaclar 3 5 gun kullanilmaz, uzun sure kullanmalisiniz. Bak bu yaz 10 yildir birinin bana takik oldugunu ogrendim. Bana okb hastaligim var, takinti hastaligi dedi. Ve adami tanimiyorum bile. 10 yil once otobuste gormus. Bir iki kere gecmiste tanismak istedi tabiki kabul etmedim. Bak bu adam gibi mi olmak istiyorsun. 10 yil tanimadigi birini takinti haline getirmis. Gizem kurban olayim git doktoruna. Daha ne diyelin kizim.

offf yeni takıntın da sevgilin oldu di mi
nolur okb tedavisini yarım bırakma

Bir kadınla bir adam başbaşa olduğu zaman illa sevişecek diye kesin bir kural mı var? Bütün yorumlar ateşle barut vs.

Sen bu kadar takıntı yaptın aylardır kendını ınandırmaya calısıyorsun nıye aynı evde yaşamaıy goze aldın ki bu senı daha takıntılı bırı yapabılır.

Sevgilin iyi insanmış ama bu ne kadar devam edecek? 45 yıllık evli değilsiniz ya, ömür boyu sürsün bu tavrı.
Araya sevimsiz olaylar girince ilişki çatırdıyor maalesef.
Biter diye düşünüyorum. Senin için hayırlısı olsun..

İleri derecede takıntılı bir insan doğru düşünemez, algılarını doğru kullanamaz ki aşkın devam edip etmediğini anlasın.
İlaç kullanmak istemiyorsanız psikoloğa gidin o gerekli yönlendirmeyi yapar.

Tamam yorum yapmiyom be aglama.
Sey diycem.
Kafan cok guzel, nerden aldin?

Valla yazdıklarınizdan korktum açıkçası kendimi korku fliminde gibi hissettim geriidim bi an.Erkek arkadaşınız sizden ayrılcakta ayrılınca kendisine bişey yapmanizdan korkuyor

Bence en kısa zamanda sevgilinizle evlenin sizin sorununuz takıntılarınız toptan hallolcak bak görün. Sürekli stres sürekli takıntı geçmez böyle sevgiliyle hayat. Kızlar bence kesin çözüm bu. Ya ana baba dizinde oturcaksın ya da eşinin dibinde, sevgili hayatı pek sana göre deil gibi. Ayrıca cinsel şeyler hissedilmeden uyumakta mümkün evli bayanlar daha iyi bilir dünya umrunda olmuo adamın bazen pehhhh

Aynı evde yaşıyorsunuz ama arada cinsellik olmayacak diye anlaştınız. O zaman abi-kardeş olmak normal, istekleri bastırmak için. Size aşk ve istekli baksa bu sefer de bebeğe sebep olacak bir şey mi yapmak istiyor diye kafaya takardınız. O da saç taramak gibi, ders çalıştırmak gibi risksiz faaliyetler bulmuş, öyle yakın duruyor size.

bazen yazdiklarinin hepsini elinde cipsle yada meyveyle yazdigini dusunuyorum. bir yandan yiyip bir yandan da " hahahahha nasil da deliriyorlar hihoihigohoh cok egleniyorum " diyormussun gibi geliyor.
saka mi yapiyosun kafa mi buluyosun bilmiyorum ama tek bildigim " BAYILAZAAAGGGGIIIIMMMM"""

Kendi kendinize yapıyorsunuz..
Ya nu sarılmaların sonu bir gün birliktelik olur yada ayrılık. Şuan herşey masum gibi görünüyor hani bir keresinde de öyle olmuştu ileriye gidilmişti falan. Unutmayın siz Ateşle Barutsunuz. Allah hidayet versin.

Belki psikolojik olarak kendini kotu hissettigin icin sana oyle geliyordur kendini kurma doldurma zaten gercekten biseyler bitmisse bi sure sonra patlak verir sen kendi toparlamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…