Ayni evin icinde katlanmak cok z

Nartanesi46

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
29
8
6
36
Mrb arkadaslar, esim bana ve ogluma karsi cok soguk ve ilgisiz davraniyor isten gelir saatlerce diger odada oyun oynar . Hic seslenmem ki seslensem bile kiyameti koparir. Sanki yokmusuz gibi davraniyor. Bi yere gittigi zaman beni yaninda goturmek istemiyor. Ayni evin icinde ayri hayat kurdu kendine . En ufak biseyde bagirip gerizekali aptal ne halin varsa benden uzak dur sus yeter diyor. Sen ne ise yararsin ki diye asagiliyor.hic bise yapmasa televizyon izleyip yatar. O kadar uzakki gunlerce konusmasam konusmuyor sosyal medya hesaplarinda iliskisi yok yaziyor.ben oglumun resmini koydum hemen degistirmis. Sorunca ne atalligim kaldi ne gerizekaliligim bosanmayi denedim birsene ayri kaldim. Ama oglum icin ailem bir sans daha vermemi istedi tekrar goze alamam onca seyi kalsamda gitsemde umurunda degil zaten bi tek oglum icin kaliyorum yoksa 1 dakika kalmam bu evde

Ailen şans ver dediğinde bi çabası oldu mu yoksa kendi kendinize mi döndünüz

Pardon da oğlum için kalıyorum dediğin o adam çocuğun yüzüne bile bakmıyor iskele babası olmuş.

Ne gerek var çocuğu yıpratmaya ayrıl gitsin. Sorarsa oğlun baban bitkisel hayattaydı oğlum ot gibi yaşayan bir adamdı dersin.

“Ailem, oğlum için bir şans daha vermemi istedi”
Peki bundan şeyin haberi var mı? Kocanızın?

Aynı evin içinde yabancı hayatı yaşıyorsunuz, oğlunuzla ilgilenmiyor ve siz “oğlunuz için” şans veriyorsunuz..
Peki.

oglum ıcın bahanenız olmuş...adam sızı ıstemıyor...anlamanız ııcn ne kadar daha asagılanmanız gerekıyor...oglunuz ayrı bir birey olcak..hep oyle kalmayacak...herzaman evliliklerin devamındna yanayım...ama evlılık...adam ılışkım yok yazmıs...sizi karısı gormemıs....daha neyın ısrarı ...kendinize bu kotulugu niye reva goruyorsunuz...yamalı bohca gibi bir hayat...toparlanın...lutfen kendinize gelin

Adam seni belli ki istemiyor. Bu senin gururuna hiç dokunmuyor mu?. Ayrıca ilgisiz bir baba varsa ortada çocuğum için katlanıyorum demen çok yanlış. Biraz acımasız oldu yorumum. Kusura bakma.

Evlilik değil sizin yaşadığınız. Basit bir ev arkadaşlığı. O çocuk baba ve annesine su an çok ihtiyaç duyuyor ve babası ergenler gibi kendini bir odaya kapatıp yaşam sürüyor. Oğluna ne faydası olacak ki yani?

O evde kalmanın ogluna hicbir faydası yokki.Konu evlilikte huzursuzluk mutsuzluk ezilme aşağılanma olunca kendimi yorum yaparken buluyorum çünkü aynı yoldan geçtim.Herkese aynı şeyi söylüyorum "çık bu cehennemden inan bana daha mutlu olacaksın eger senin için önemliyse şunu da söyleyeyim o seni ezen adamın nasıl süngüsünün düşüp yalvarma moduna geçtiğini de göreceksin hiç şaşmaz bu modeller hep aynı"lütfen bırak onu kendi dünyasında

Annesiyle beraber geldi araya bir suru araci koydular yoksa kararliydim son celse gorulecekti
yapmıycam etmiycem haklısın pişmanım mı söyledikleri siz oğlunuz için vermişsiniz yine şansı kullanamamış bende evliliklerin devamından yanayım hep ama kadınların da insan sayıldıkları evliliklerin devamından yanayım dizi geçtim oğluna bile bi faydası yokmuş ki oğlunuz için şanslık durumu da kalmamış Allah yardımcınız olsun ama bence kendinize eziyet etmeyin ne kadar erken kurtulursanız hayat düzeninizi o kadar erken oturtursunuz

Ailende yani.. pes.. öyle bi erkek cinyetiyle evli kalınır mı. Adam ya da düz erkek diye hitap etmek içimden gelmedi. Söylencek çok şey var ama yok

Esinin pek umrunda degilsiniz adam icin varliginiz yokluguniz bir,evladiyla ilgilenmeyen basini bile oksamaktan aciz bir sozde babayla ayni evde buyusede buyumese de farketmez.Daha fazla hizmetciligini yapma bu adamin yazik etme kendine,gercekten evine ailesine duskun bir insan olsa yazdiklarinin birini yapmazdi,yazik gencligine,kimsenin hatiri icin evlilik yurutulmez birine hic katlanilmaz.

cocuugnuzun babası yok zaten..bırakın annesı olsun...bir cocuk ıcın baba annesıne verdigi deger kadar vardır...

Temizlik,yemek,ütü işleri kayınvalideye kalmışsa Tabiki bu işler için kapınıza gelmişlerdir.Onun harici bir yaklaşımları yok.Nerden dönerseniz kar,ilerde eşiniz başka birini bulup gittiğinde,oğlunuz da evlendiğinde bir başınıza kalacaksınız.O yüzden bir yön çizmelisiniz gibi sanki

Öncelikle sabır diliyorum size sürekli hakaret eden bir kişiyle aynı hayatı yaşadığınız için. Eşiniz kendine bir hayat kurmuş en basitinden sosyal hesaplarında ilişkisi yok yazması, size hakaret içerikli konuşması sanırım gözü dışarıda. Evladınızı düşünün devam ederseniz sürekli onun yanında da hakaret yemeye başlarsınız o yüzden varlığınızı bir şekilde belli edip susmayın..

Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…