- 10 Ocak 2017
- 29
- 8
- 6
- 36
- Konu Sahibi Nartanesi46
-
Ailen şans ver dediğinde bi çabası oldu mu yoksa kendi kendinize mi döndünüzMrb arkadaslar, esim bana ve ogluma karsi cok soguk ve ilgisiz davraniyor isten gelir saatlerce diger odada oyun oynar . Hic seslenmem ki seslensem bile kiyameti koparir. Sanki yokmusuz gibi davraniyor. Bi yere gittigi zaman beni yaninda goturmek istemiyor. Ayni evin icinde ayri hayat kurdu kendine . En ufak biseyde bagirip gerizekali aptal ne halin varsa benden uzak dur sus yeter diyor. Sen ne ise yararsin ki diye asagiliyor.hic bise yapmasa televizyon izleyip yatar. O kadar uzakki gunlerce konusmasam konusmuyor sosyal medya hesaplarinda iliskisi yok yaziyor.ben oglumun resmini koydum hemen degistirmis. Sorunca ne atalligim kaldi ne gerizekaliligim bosanmayi denedim birsene ayri kaldim. Ama oglum icin ailem bir sans daha vermemi istedi tekrar goze alamam onca seyi kalsamda gitsemde umurunda degil zaten bi tek oglum icin kaliyorum yoksa 1 dakika kalmam bu evde
Annesiyle beraber geldi araya bir suru araci koydular yoksa kararliydim son celse gorulecektiAilen şans ver dediğinde bi çabası oldu mu yoksa kendi kendinize mi döndünüz
Başladığın işi bitir bundan sonra ..aracılar gelsin şimdi temizlesin ortalığı ..Annesiyle beraber geldi araya bir suru araci koydular yoksa kararliydim son celse gorulecekti
yapmıycam etmiycem haklısın pişmanım mı söyledikleri siz oğlunuz için vermişsiniz yine şansı kullanamamış bende evliliklerin devamından yanayım hep ama kadınların da insan sayıldıkları evliliklerin devamından yanayım dizi geçtim oğluna bile bi faydası yokmuş ki oğlunuz için şanslık durumu da kalmamış Allah yardımcınız olsun ama bence kendinize eziyet etmeyin ne kadar erken kurtulursanız hayat düzeninizi o kadar erken oturtursunuzAnnesiyle beraber geldi araya bir suru araci koydular yoksa kararliydim son celse gorulecekti
En ufak biseyde bagirip gerizekali aptal
ne atalligim kaldi ne gerizekaliligim
Mrb arkadaslar, esim bana ve ogluma karsi cok soguk ve ilgisiz davraniyor isten gelir saatlerce diger odada oyun oynar . Hic seslenmem ki seslensem bile kiyameti koparir. Sanki yokmusuz gibi davraniyor. Bi yere gittigi zaman beni yaninda goturmek istemiyor. Ayni evin icinde ayri hayat kurdu kendine . En ufak biseyde bagirip gerizekali aptal ne halin varsa benden uzak dur sus yeter diyor. Sen ne ise yararsin ki diye asagiliyor.hic bise yapmasa televizyon izleyip yatar. O kadar uzakki gunlerce konusmasam konusmuyor sosyal medya hesaplarinda iliskisi yok yaziyor.ben oglumun resmini koydum hemen degistirmis. Sorunca ne atalligim kaldi ne gerizekaliligim bosanmayi denedim birsene ayri kaldim. Ama oglum icin ailem bir sans daha vermemi istedi tekrar goze alamam onca seyi kalsamda gitsemde umurunda degil zaten bi tek oglum icin kaliyorum yoksa 1 dakika kalmam bu evde
Mrb arkadaslar, esim bana ve ogluma karsi cok soguk ve ilgisiz davraniyor isten gelir saatlerce diger odada oyun oynar . Hic seslenmem ki seslensem bile kiyameti koparir. Sanki yokmusuz gibi davraniyor. Bi yere gittigi zaman beni yaninda goturmek istemiyor. Ayni evin icinde ayri hayat kurdu kendine . En ufak biseyde bagirip gerizekali aptal ne halin varsa benden uzak dur sus yeter diyor. Sen ne ise yararsin ki diye asagiliyor.hic bise yapmasa televizyon izleyip yatar. O kadar uzakki gunlerce konusmasam konusmuyor sosyal medya hesaplarinda iliskisi yok yaziyor.ben oglumun resmini koydum hemen degistirmis. Sorunca ne atalligim kaldi ne gerizekaliligim bosanmayi denedim birsene ayri kaldim. Ama oglum icin ailem bir sans daha vermemi istedi tekrar goze alamam onca seyi kalsamda gitsemde umurunda degil zaten bi tek oglum icin kaliyorum yoksa 1 dakika kalmam bu evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?