Ayni evin icinde katlanmak cok z

esim bana ve ogluma karsi cok soguk ve ilgisiz davraniyor
bi tek oglum icin kaliyorum yoksa 1 dakika kalmam bu evde
Yazdıklarınla çelişiyorsun.Kendini kandırıyorsun bence.
Oğlun, adamın umrunda değil ki zaten.
Adam seni istemiyor,oğlunu da istemiyor.Siz yokmuşsunuz gibi davranıyor.Ve sen inatla o evde kalmaya çalışıyorsun.Niye kendini bu kadar düşürüyorsun?
Eğer ailen yanındaysa,sana destek olacaklarsa bir an önce kendine yeni bir hayat kur.

şans vermişsin olmamış işte, geri dön baba evine. oğlum için kalıyorum demişsin, adam oğluna da ilgili değilmiş ki. bahane uydurmayın kendinize.

Adam sana.ne halin varsa gör yeter ki benden uzak dur
.diyormus hem de surekli asagilayarak hakaret ederek.

Ayni evde iki yabancisiniz
Ne senle ne oglunla ilgileniyor.

Cocugu bahane etme bence.
Bosan

Mrb arkadaslar, esim bana ve ogluma karsi cok soguk ve ilgisiz davraniyor isten gelir saatlerce diger odada oyun oynar . Hic seslenmem ki seslensem bile kiyameti koparir. Sanki yokmusuz gibi davraniyor. Bi yere gittigi zaman beni yaninda goturmek istemiyor. Ayni evin icinde ayri hayat kurdu kendine . En ufak biseyde bagirip gerizekali aptal ne halin varsa benden uzak dur sus yeter diyor. Sen ne ise yararsin ki diye asagiliyor.hic bise yapmasa televizyon izleyip yatar. O kadar uzakki gunlerce konusmasam konusmuyor sosyal medya hesaplarinda iliskisi yok yaziyor.ben oglumun resmini koydum hemen degistirmis. Sorunca ne atalligim kaldi ne gerizekaliligim bosanmayi denedim birsene ayri kaldim. Ama oglum icin ailem bir sans daha vermemi istedi tekrar goze alamam onca seyi kalsamda gitsemde umurunda degil zaten bi tek oglum icin kaliyorum yoksa 1 dakika kalmam bu evde
Yani sen çocuğunun böyle bir ortamda yaşamasının boşanmış bir ailede yaşamasından daha sağlıklı olduğunu düşünüyorsun. O zaman uyarayım, rol modeli babası. Büyüdüğünde önce sana sonra da karısına aynı babasının davrandığı gibi davranacak.

Oglum icin derken?

Psikolojisi bozulsun kavga kufur kiyametin icinde buyusun diye mi?

Kusura bakmayın sma kocanız sizi insan yerine koymuyor size verdiği değer sıfır düzelecek olan düzelirdi üzüldüm halinize kimse bu kadar hakareti hak etmiyor

Kimseye kolay kolay demem ama siz boşanın lütfen.
Her şeyi geçtim oğlunuzun psikolojisini bozuyorsunuz el birliğiyle.

Back
X