ayni evin icinde kocami özledim

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Gunaydin arkadaslar.. sorunum esimle yani sorun demeyelim ama yüzünü göremez oldum.

Esim yaklasik 2aydir pazar günleride olmak sartiyla calisiyor kendisi paket isinde. Yüzünü göremez olduk oglumda bende. Sabah gidiyor biz görmüyoruz giderken cok erken gidiyor ve aksam gec geliyor yemegini yiyor ve yatiyor. Gün icinde ariyor beni SIK SIK. Hic degilse pazar evde olsa oglumuzda isden geldigi zaman onla vakit gecirmek istiyor. Evde olmadigi icin herseyi ben yapiyorum alisveris yemek camasir cocugun doktoru vssvss.. gece uyumaz ben kalkiyorum esim sanki hic evde yok onuda anliyorum yoruluyor evet ama ben onu cok özledim. Beraber hicbisey yapamaz olduk en son sinemaya bile 2sene olmus gideli düsünün. Aramiza sogukluk girmesinden korkuyorum ayri kaldik sanki ayni evin icinde. Yada ben abartiyorum bilmiyorum. Icimi dökmek istedim sadece konusacak kimse olmadigi icin sizinle dertlestim

Isinden cikmazsin bir sure.Yeni is baksin esin bulursa bunpaket isinden ciksin.
Anca boyle cozulur sorununuz.Cunku yoruluyordur normaldir haliyle yatip dinlenmesi.

Isinden cikmazsin bir sure.Yeni is baksin esin bulursa bunpaket isinden ciksin.
Anca boyle cozulur sorununuz.Cunku yoruluyordur normaldir haliyle yatip dinlenmesi.
Evet onuda anliyorum dedigim gibi. Zaten hic memnun degil ama gecim derdi napalim diyor. Patronuylada sorunlu patronuna kalsa geceye kadar calisacakta.

Soğukluk falan girmez hiç aklını bulandırma.

Aylarca dışarda çalışan eşler var.
Hiç birbirini görmüyor çiftler.
Onlar yandı o zaman :)

Sabretmek gerek.
Eşinin çocuğundaki açığını sen kapatmalısın.
Bu dönemde sana düşen görev de bu demek ki

Evet onuda anliyorum dedigim gibi. Zaten hic memnun degil ama gecim derdi napalim diyor. Patronuylada sorunlu patronuna kalsa geceye kadar calisacakta.
Bu aksam esinle konus kendisine yeni is arastirsin ilanlara baksin.Baksana patronuylada sorunu varmis is yerinin pek luksude yok cikmamasi icin.

Sabretmek gerek.
Evet ilgileniyorum gezdiriyorum oglusumu yinede babasi gelince ucuyor kapiya farkindayim cok özlüyor..

zor bir durum, inş eşinin işi biraz hafifler. Varmı daha rahat bir yere geçme durumu?
Akşamları bari erken gelmeye çalışsa bazı günler.
Eger geldiği oluyor ama yinede çoocugun yüzüne bakmıyorsa ona bişey diyemycem.

zor bir durum, inş eşinin işi biraz hafifler. Varmı daha rahat bir yere geçme durumu?
Akşamları bari erken gelmeye çalışsa bazı günler.
Eger geldiği oluyor ama yinede çoocugun yüzüne bakmıyorsa ona bişey diyemycem.

En erken geldigi saat aksam 5 ozamanda ilgileniyor ilgili bi baba aslinda. Zaten SIK SIK ariyor soruyor mesela ben Pizza yiyorum evede siparis verdim bogazimdan gecmiyor oglumada yedir diyor bukadarda düsünceli sikayetim esimden kesinlikle degil sadece evliligimiz monotonlasmasindan korkuyorum

En erken geldigi saat aksam 5 ozamanda ilgileniyor ilgili bi baba aslinda. Zaten SIK SIK ariyor soruyor mesela ben Pizza yiyorum evede siparis verdim bogazimdan gecmiyor oglumada yedir diyor bukadarda düsünceli sikayetim esimden kesinlikle degil sadece evliligimiz monotonlasmasindan korkuyorum

O zmn biraz daha sabır, inş daha sakin bir iş bulabilir.

Sabretmek gerek.
+1

Back
X