Aynı giysi, takı vb. değişik renklerinden (mümkünse her renginden almaya) çalışanlar

bazen ben de yaparım bunu. çok beğendiğim, çok kullanışlı olan bir kıyafetin aynı modelde farklı 2-3 rengini alırım.
ama çok göze batmayacak şeylerde yaparım.
body, şort, çorap,toka gibi.

renk uydurma takıntısı bende de vardır. oje, toka,çorap, küpe vs.
zararsız takıntılar bunlar.
bence uyumlu oldukça göze hoş geliyor.

bende de var bu takıntı.. bi body alırım her renginden vardır.. bi ayakkabı alırım en az iki üç rengi vardır :) tak olayına hiç girmiyorum zaten aynı model farklı renk olmazsa olmaz :)

aynı model ama farklı renkte hiç bir esyam yoktur.Çünkü sewmem ne o öyle gına gelir insana
degişik model ve değişik renklerde kıyafet alırım giyerim.)

aynı rengin farklı modellerini almaya calısırım siyah gri ve beyaz kıyafetim cokktur.. ama cok begenmişsem ve diger renkleride hosuma gitmişse bi modelin 4-5 rengini aldıgımda olur...

ay yok ayni kiyafetten degisik renklere gerek yok ya model farkli olsun kumas farkli olsun ay ne bilim, skilirim ben öyle

çamaşırsuyu ,
adeta beni anlatmışsın..
bu takıntıdan nasıl vazgeçilebilir ki acabasenağlama

valla benim vazgeçmeye pek niyetim yok gibi....geçenlerde kilo aldığım için gömlekleri olmuyor diye üzülüp konu açmıştım...zayıflamaya karar verdim:))))))))) ama idareten gideyim de gömlek alayım dedim...ne yaptım yine..aynı gömleğin bir kırmızısını bir de lilasını aldım....bir gün lilayı giydim,bugün de kırmızıyı giydim...ona göre takımı, tokamı taktım....değişik değişik giyinmiş oldum işte...ne yapayım? seviyorum işte........huyum kurumasın :))))))))))))))))))

çok beğendiğim bir kıyafetin mutlaka kırmızı,siyah,gri renklerini alırım ... mutlaka alamıyorsam da hiçbirine ellemem! erkek arkadaşım çok kızıyor bu huyuma özellikle. tarzım aynı olduğu için kıayfetlerim hemen hemen aynı. detay farklılıkları var yada hafif kesm değişiklikleri...affedin beni:tomato:

geçenlerde kendime böyle büyük boncukları olan mor renkte bir kolye aldım...sonra satıcı bayan, onların her rengi var demesin mi? kendimi zor tuttum almadım, yok ben sadece mor istiyorum dedim..Allahtan kolyeyi çok beğenmedim sonra....bir kere takabildim....eğer beğenseydim, yanmıştım...

bu konuyu benmı actım ki. her begendigim esyamın mutlaka 2, rengi vardır annemlen takılırız birbirimize bu bir hastalık mı die cünkü- annemde de var

bu konuyu benmı actım ki. her begendigim esyamın mutlaka 2, rengi vardır annemlen takılırız birbirimize bu bir hastalık mı die cünkü- annemde de var

:roflol::roflol::roflol:
hayır, konu bana ait...ama paylaşabilirim.....

ben seviyorum ya, genelde eşyalarımda öyledir....hatta geçenlerde bir ayakkabı aldım, çok hoşuma gitti.......ucuzdu da....kahverengisi de vardı, alayım diye tutturdum ama kahverengi fazla giymiyorum diye vazgeçmiştim..bir süre sonra yine başka şeylere bakıyormuş gibi gittim dükkana, ayakkabıyı aradı gözlerim ama kalmamış.....yenisi de gelmeyecekmiş...
.

uzun süredir yazmadım buraya...son zamanlarda aynı şeyden değişik renkleri yine aldım ama en yakındakilerden bahsedeyim....dün taç aldım, aynı taçtan siyah, eflatun, mavi ve kırmızı....annem bana mürdüm eriği renginde kazak örmüş, aynısının mavisi ve siyahından istedim....geçenlerde de boncuklu tokalar buldum...eflatun, kırmızı, yeşil, kahverengisinden alıverdim....uğraşması zor gelmese foto eklerdim...

bu hastalik bendede var..esim deli oluyor,bende ona sen hadi akillisin kocisim bi disarda bekle diyorum ikisini birden aliyorum...yoksa icim icimi kemiriyo...

Eskiden ben de bu takıntıdan muzdariptim ama hem maddi hem manevi zararlarını görünce vazgeçtim..
kendime yakışan renkleri tespit ettim..modelini çok beğendiğim birşeyi farklı renklerdede alıcak olsam bu doğrultuda renklerini seçip alıyorum...yani hangi rengi varsa hepsini almıyorum...
mesela bana açık mavi gitmez...aynı ürünün renk seçenekleri arasında açık mavisi de varsa onu almam atlarım...

çok doğrusun arkadaşım..tabi ki ben de illa tüm renkleri olsun diye beğenmediğim ve bana yakışmayacağını düşündüklerimi eliyorum...bu arada kendime baharlık kazak aldım ve hepsi aynı renkleri de pembe, mor ve lila....bu arada bu huyun en kötü yanı bana göre biri olmayınca diğerleri de olmuyor...örneğin rimel mi aldım, yeşil, mavi, mor, kahverengi vb. hepsini aynı anda alıyorum ve hepsi doğal olarak aynı anda kuruyor ya da kilo mu aldım aynı anda tüm giysilerimden oluyorum...

bende kıyafetlerimde ve aksesularımda mutlaka sıcak renk-soğuk renk uyumunu, saç rengi tekrarı uyumunu, ten rengi tekrarı uyumunu, göz rengi tekrarı uyumunu ararım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…