Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durumYa varya şuraya satır satır döşerdim ama neyse. Kardeşim sizde iş ahlakı yok mu hiç? Okullarda herkes birbirinin medeni halini bilir anladığım kadarıyla anlayıp sorgulamadan dalmışsın. Ne yapacaksın evli adamla birlikte olmaman gerektiğine göre görmezden gelecek bırakacaksın. Ne önermemizi isterdin ki yani?
Yakışıklı ve komik biri. Tek neden buNe icin affedeceksiniz evli oldugu iicin mi?
Ben bekar bile olsa calistigim yerde f.kbuddy edinmezdim. Hiç mi erkek bulamadiniz.
EvetAffetmenizi mi istiyor xjfhhfhf
Okulda herkesler bilir evli yada bekar olunduğunu,hadi kaçırdınız hiç mi merak etmediniz bunu.Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dedilerOkulda herkesler bilir evli yada bekar olunduğunu,hadi kaçırdınız hiç mi merak etmediniz bunu.
Affedin en iyisi.Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Yakışıklı ve komik biri. Tek neden bu
Ayrı yaşamaları adamın rahatça çapkınlık yapması için çok güzel bi neden değilmi,adam saklamış kendini.Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
Affedince nolcak sabahlari okulda birbirinize günaydın hocam diyip aksamları fb mi olacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?