Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Odaklanıp bilmediğiniz birşeyi bir anda tak diye hatırlamanız hiç inandırıcı gelmedi.
Neyi affedeceksiniz pardon?
Baştan sona iğrenç bi durum.

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?

Özelde öğretmenlik yapıyorum. Aklı başında olan kimse bu naneyi yemez. Birincisi iş yeri, ikincisi bir kadın olarak bu adam evli mi değil mi diye hiç mi soruşturmazsın? Karısı gelse seni rezil etse napacaksın? Yok ayrı ysşıyorlarmış vs yalan. Kendini daha fazla rezil etme

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?

Adam seni sadece cinsellik odaklı kullanmış. Hala yakışıklı komikti mi diyorsun?

Anlama kıtlığı bizde değil sende var sanırım.
Baksana sözde o an odaklanamadığın şeyleri sonradan tak diye hatırlıyorsun

Senin kitligin mi var? Daha evli mi degil mi onu bile bilmiyorsun milletten ogreniyorsun taniyorum guveniyorum agzi yapiyorsun. Git seviş bize ne soruyorsun adamin senin hakkinda gercek dusuncelerini tahmin etmek zor degil.

Saçmalamayın Allah aşkıma ya ne demek ne yapardınız adam EVLİ ! ötesi yok aması yok EVLİ !
İlaveten iş yerinde bu tip ilişkilere girişmeyin kendi iyiliğiniz için

Duygusal bir şey yoksa kestirip atman kolay. Toplumda erkek kıtlığı yok ki cinsel ilişkiyi yaşayabileceğin bir dolu erkek var. Evli erkeğe mi kaldın? Affedecek değilsin evli adamı.

Ya, bu arada şu durumunu geçtim, stajını yaparken bile böyle sırtlan öğretmenleri görüp, ona göre davranmadın mı? Ben lise bölümündeyim, stajımı yaparken çalışırken hep böyle birkaç yaş büyük erkek öğretmenler hep boş boş muhabbet yapmaya çalışırdı genç kadın hocalara, sen hiç bunu görüp sınırını çizemedin mi? Öğretmenler odasınds konuşulanları, dedikodularıda biliyorsun, bu olay çıksa ne olacağını biliyorsundur.

Adam seni peçete gibi kullanmış. Olay ortaya çıksa o benim peşimden koştu der geçer.

Aşıktım, beni kandırdı falan değil derdiniz, sadece cinsellik yaşadığınız adam evli çıkmış.
Belli ki "affedip" sevismeye devam edeceksiniz. Nedir buradan duymak istediğiniz şey?
Affedecek çok net. Belki bir şey duyar da iç rahatlatır derdi o.

Uzak mesafe ilişkisi olsa belki evli olduğunu anlamazsınız ama aynı okulda bunu nasıl bilmiyorsunuz?

Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım

Bu nasıl oluyor? Cinsellik yaşadığınız adamın evli olduğu sonradan aklınıza takkk diye nasıl geldi?

Genel olarak ben zaten yok evli olduğunu bilmiyordum, beni kandırdı vs bunlara inanmıyorum. Evli insan mutlaka ama mutlaka bir şüphe bırakır ya akşam telefonları açmaz, hafta sonları ulaşılmaz, birden yok olur birden geri gelir vs.. Evli insanlarla birlikte olanların şüphelerinin üstüne gitmemesinin nedenini; ilişkinin bitmesini istememelerine bağlıyorum. Bile isteye kandıklarını düşünüyorum.

Her şeyi geçtim, sizde iş ahlakı yok mu? Aynı iş yerinde normal bir ilişki yaşamaya dahi insan çekinirken, nasıl böyle bir ilişki içine girebiliyorsunuz?

Adam tekrar cinsellik yaşamak için mi yalvarıyor?

Son düzenleme:
Bazı erkekler böyle reziller evli kalayım ağzımın tadı bozulmasın cinsellikte yasayim . Aç gözlü , ben farklı yorum yapacağım . O yüzden kimsenin evliliği garanti değil, bu adamda karisini hoş tutuyordur. Karınlar çalışmalı ve para biriktirmeli . Umarı adamın karisi güçlü bir kadındır , kocasını yakalar .

anlama kıtlığı sizde var hanımefendi seviştiğiniz adam hakkında hiçbir detay bilmiyor 2 sene sonunda anlıyorsanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…