Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Tabi ki gelişmez
Daha öğretmenimiz sevişeceği adamın medeni halini sormaktan münezzeh

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Evet klasik cümlemiz de geldi. Hayırlı uğurlu olsun
Ben burada adamda suç yok sen haksızsın diye bir yorum okumadım. Herifin ne olduğu zaten ortada. Burada senin bunu bilmene rağmen kararsız tutumunu eleştiriyor herkes.
İşinize gelmeyince "kıdın kıdının kırdı". Aynen aynen

şüphe filan bırakmıyorlar adamlar çat diye söylüyorlar evli olduklarını. ki hanımefendi de duymuş zaten ama duymamazlıktan gelmiş 2 sene sonunda aa bu adam evliydi diye hatırlamış

Neee bir de 2 yıl mı pesss

Ne yapardınız diye sormussunuz,neyini affededeceksiniz acaba ?
Adam bosanmamış evliligi devam ediyor.

Evliyken yada evli biriyle beraber olan kadın yada erkek farketmez bana göre ahlak eğitimini tamamlayamamış insandır.

Kendi eğitimlerini tamamlayamamış insanların da cocuklarımıza eğitim vermesine diyecek birşey bulamıyorum..

'Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğiniz' şu detayı vermen gereksiz. Adam evli. İsterse kendini paralasın götürsün kendini damdan atsın evli sonuçta.

Bu detayı vermesinin nedeni hala o evli erkeğe karşı umudunun olması.

Evli erkek isterse sokaklarda sürüm sürüm sürünsün kapında yatsın amacı belli konu sahibi ümitlenmesin

Böyle öğretmenler olduğu için ülke gelişmiyor buradaki kadınlardan değil siz eğitimli insanlar bunları yaparsanız cahil cühela halk ne yapsın

Ayy ne iğrenç üstelik bunlar öğretmen daha bi iğrenç
Ne yani baska bir meslekten olsa normal mi karşılanacaktı? "Üstelik bir de öğretmen"sözünü çok anlamlandıramıyorum. 1 buçuk milyon öğretmenin arasında hepsinin mükemmel olmasını bekleyemezsin

Unutmayın kınadığınız şey başınıza gelebilir yazmadığınız için puanım 1

Öğrendikten sonra hala iletişime geçip pişmanmış napmalıyım demenize bu tavır. Evet adam yalan söylemiş sizde çok adamı sallamamışsınız sadece cinsellik için yaklaşmışsınız adam suçlu. Ama öğrendikten sonra etik olarak iletişime devam etmemeliydiniz ve pişman diye aklınızda soru işaretleri olmamalıydı.

Affedecek çok net. Belki bir şey duyar da iç rahatlatır derdi o.
Affedecek bir sey de yok zaten takılıyorlar yine devam ederler, yakışıklı ve komik beyle.
Medeni hali önemli olsa bir araştırırdi, yemekte lafı geçmiş öncesinde ama sevişirken hatırlamamış.

İş ortamında sevgili işi sakat , bir de f..k body boyutuna taşımışsınız maaşallah

Suçlusun bacım kusura bakma.. o adamı istesen bal gibi sorabilirdin çaktırmadan öğrenirdin. Kendini m.tres konumuna da sokmuşsun aferin aferin. Oradaki erkeklerin haberi vardır emin ol yatıp kalktığından adamla..

Başka iş yeri ile görüşme yap geç oraya, kadrolu isen tayin iste... adın çıkar yarın bir daha da bu haltları aynı iş yerinde yeme

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdı mı güveniyormuş önce güvenin ne olduğu bir öğrenmenizi tavsiye ederim size

Şimdi adamdan ayrılacak ya adam hırs yapacak çevresindeki erkeklere söyleyecek sonra seyret dedikoduyu

neyini affedeceksiniz ki muhatap olmayın olan olmuş zaten aranızda cinsellik dışında bişey yokmuş görmemezlikten gelin mecbur oldukça da selam selam bitti ki siz bile bile devam ederseniz o zaman sıkıntı büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…