- 30 Aralık 2009
- 24.058
- 97.391
- 1.123
Tabi ki gelişmezKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Hayır odaklanıp ŞAKKKK diye evliydi bu adam evet diye hatırlıyoanlama kıtlığı sizde var hanımefendi seviştiğiniz adam hakkında hiçbir detay bilmiyor 2 sene sonunda anlıyorsanız :)
Evet klasik cümlemiz de geldi. Hayırlı uğurlu olsunKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
şüphe filan bırakmıyorlar adamlar çat diye söylüyorlar evli olduklarını. ki hanımefendi de duymuş zaten ama duymamazlıktan gelmiş 2 sene sonunda aa bu adam evliydi diye hatırlamışUzak mesafe ilişkisi olsa belki evli olduğunu anlamazsınız ama aynı okulda bunu nasıl bilmiyorsunuz?
Bu nasıl oluyor? Cinsellik yaşadığınız adamın evli olduğu sonradan aklınıza takkk diye nasıl geldi?
Genel olarak ben zaten yok evli olduğunu bilmiyordum, beni kandırdı vs bunlara inanmıyorum. Evli insan mutlaka ama mutlaka bir şüphe bırakır ya akşam telefonları açmaz, hafta sonları ulaşılmaz, birden yok olur birden geri gelir vs.. Evli insanlarla birlikte olanların şüphelerinin üstüne gitmemesinin nedenini; ilişkinin bitmesini istememelerine bağlıyorum. Bile isteye kandıklarını düşünüyorum.
Her şeyi geçtim, sizde iş ahlakı yok mu? Aynı iş yerinde normal bir ilişki yaşamaya dahi insan çekinirken, nasıl böyle bir ilişki içine girebiliyorsunuz?
Adam tekrar cinsellik yaşamak mı için mi yalvarıyor?
Neee bir de 2 yıl mı pesssEvli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
çok komik değil mı skhfjshgjhdjgHayır odaklanıp ŞAKKKK diye evliydi bu adam evet diye hatırlıyo
'Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğiniz' şu detayı vermen gereksiz. Adam evli. İsterse kendini paralasın götürsün kendini damdan atsın evli sonuçta.
Böyle öğretmenler olduğu için ülke gelişmiyor buradaki kadınlardan değil siz eğitimli insanlar bunları yaparsanız cahil cühela halk ne yapsınKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Ne yani baska bir meslekten olsa normal mi karşılanacaktı? "Üstelik bir de öğretmen"sözünü çok anlamlandıramıyorum. 1 buçuk milyon öğretmenin arasında hepsinin mükemmel olmasını bekleyemezsinAyy ne iğrenç üstelik bunlar öğretmen daha bi iğrenç
Unutmayın kınadığınız şey başınıza gelebilir yazmadığınız için puanım 1Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Öğrendikten sonra hala iletişime geçip pişmanmış napmalıyım demenize bu tavır. Evet adam yalan söylemiş sizde çok adamı sallamamışsınız sadece cinsellik için yaklaşmışsınız adam suçlu. Ama öğrendikten sonra etik olarak iletişime devam etmemeliydiniz ve pişman diye aklınızda soru işaretleri olmamalıydı.Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Affedecek bir sey de yok zaten takılıyorlar yine devam ederler, yakışıklı ve komik beyle.Affedecek çok net. Belki bir şey duyar da iç rahatlatır derdi o.
İş ortamında sevgili işi sakat , bir de f..k body boyutuna taşımışsınız maaşallahKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdı mı güveniyormuş önce güvenin ne olduğu bir öğrenmenizi tavsiye ederim sizeAnlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Şimdi adamdan ayrılacak ya adam hırs yapacak çevresindeki erkeklere söyleyecek sonra seyret dedikoduyuİş ortamında sevgili işi sakat , bir de f..k body boyutuna taşımışsınız maaşallah
Suçlusun bacım kusura bakma.. o adamı istesen bal gibi sorabilirdin çaktırmadan öğrenirdin. Kendini m.tres konumuna da sokmuşsun aferin aferin. Oradaki erkeklerin haberi vardır emin ol yatıp kalktığından adamla..
Başka iş yeri ile görüşme yap geç oraya, kadrolu isen tayin iste... adın çıkar yarın bir daha da bu haltları aynı iş yerinde yeme
neyini affedeceksiniz ki muhatap olmayın olan olmuş zaten aranızda cinsellik dışında bişey yokmuş görmemezlikten gelin mecbur oldukça da selam selam bitti ki siz bile bile devam ederseniz o zaman sıkıntı büyük.Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?