- 18 Temmuz 2016
- 4.767
- 13.244
- 208
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Ahaha. Ben de bi işkillenmiştim. Zaten onlar aynı kişi.Yazan oldu mu bilmiyorum , tüm yorumları okuyamadım ama, biraz tanıdık bir hissiyata kapıldım. T… i olabilir… suz…a olabilir
en iyisi bi raporlayayım, go otri
Eki Görüntüle 3438449
İstemem yan cebim şuradaKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Belki de . Yine öğretmenim diyen ama bir mok olmayan ve forumu yanlış yönlendiren üye sendromu. Zaten kendini iptal etmişAhaha. Ben de bi işkillenmiştim. Zaten onlar aynı kişi.
Forumun yarısı ev hanımı yarısı öğretmen zaten başka uğraş yok gibi sanki.Belki de . Yine öğretmenim diyen ama bir mok olmayan ve forumu yanlış yönlendiren üye sendromu. Zaten kendini iptal etmiş
Niye ya mühendis avukat falan da çok. Ama ben o öğretmenlerin çoğuna asla inanmıyorum, yalan çıkan da oldu zatenForumun yarısı ev hanımı yarısı öğretmen zaten başka uğraş yok gibi sanki.
Eğer tahmin ettiğim kızsa anaokulu öğretmenliği okudum diyordu o.Niye ya mühendis avukat falan da çok. Ama ben o öğretmenlerin çoğuna asla inanmıyorum, yalan çıkan da oldu zaten
S…na’yı bilmiyorum ama T..i ise onun mesleği malumdu yaniEğer tahmin ettiğim kızsa anaokulu öğretmenliği okudum diyordu o.
Zaten T..i demişti anaokulu öğretmenliği kazandırmıyor ondan malum işi yapıyorum ağzınız kokuyor mu ne demişti.S…na’yı bilmiyorum ama T..i ise onun mesleği malumdu yani
T..i ise eger vay anasını ama o çalışacak kapasitede biri değildi. Yani onu okula çalışmak için alan kisilerde de sorun vardır.Zaten T..i demişti anaokulu öğretmenliği kazandırmıyor ondan malum işi yapıyorum ağzınız kokuyor mu ne demişti.
Özel okullarda hatta bazı devlet okullarında çalışan öğretmenleri görseniz çok da şaşırmazsınız çok tuhaf tipler var cidden.T..i ise eger vay anasını ama o çalışacak kapasitede biri değildi. Yani onu okula çalışmak için alan kisilerde de sorun vardır.
Valla avukat arkadaşım da aynısını meslektaşları için söylüyor. Özel ünileri, açıköğretimleri lisansa açtıklarından beri diplomanın değeri düştü maalesefÖzel okullarda hatta bazı devlet okullarında çalışan öğretmenleri görseniz çok da şaşırmazsınız çok tuhaf tipler var cidden.
Bu yüzden ilişkiye devam ederseniz yazıklar olsun.Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
Doğru söylemiş. Bizim meslek için de aynısı geçerli, peynir ekmek gibi formasyon ve açıköğretimlerle mahvettiler. Maalesef artık doğru dürüst atama da yapılmıyor. İnsanlar özel sektörde üç kuruşa çalıştırılıyor. Bu da kaliteyi düşürüyor, insanların akılları başka şeylere kayıyor örnekte olduğu gibi. Bir dolu ahlaksız, saçma ilişki. Emin olun öğrenciler arasında bile bunun dedikodusu yayılmıştır.Valla avukat arkadaşım da aynısını meslektaşları için söylüyor. Özel ünileri, açıköğretimleri lisansa açtıklarından beri diplomanın değeri düştü maalesef
Ben de öğretmenim ve okullarda medeni hali bilmeme ihtimali sıfır. Yeni gelen öğretmeni müdür tanıştırır, herkes tek tek tanışır. Resmen saçmalıkYa varya şuraya satır satır döşerdim ama neyse. Kardeşim sizde iş ahlakı yok mu hiç? Okullarda herkes birbirinin medeni halini bilir anladığım kadarıyla anlayıp sorgulamadan dalmışsın. Ne yapacaksın evli adamla birlikte olmaman gerektiğine göre görmezden gelecek bırakacaksın. Ne önermemizi isterdin ki yani?
Raporlamıştım bebeyim, yönetim konu sahibinin bahsettiğim üyeyle aynı kişiler olmadığını belirttilerAhaha. Ben de bi işkillenmiştim. Zaten onlar aynı kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?