Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez

Evet haklisin, senin gibi kadinlar kadinlarin kurdudur. Hala adamla sevismeye devam etmek icin onay ariyorsun.

İstemem yan cebim şurada

Bırak ya

Sonra diyoruz öğrencilerde ahlak kalmadı
Öğretmende olmazsa tabi

Adama,bir daha sizinle muhatap olursa karısına herşeyi anlatacağınızı söyleyin.

Niye ya mühendis avukat falan da çok. Ama ben o öğretmenlerin çoğuna asla inanmıyorum, yalan çıkan da oldu zaten
Eğer tahmin ettiğim kızsa anaokulu öğretmenliği okudum diyordu o.

T..i ise eger vay anasını ama o çalışacak kapasitede biri değildi. Yani onu okula çalışmak için alan kisilerde de sorun vardır.
Özel okullarda hatta bazı devlet okullarında çalışan öğretmenleri görseniz çok da şaşırmazsınız çok tuhaf tipler var cidden.

Özel okullarda hatta bazı devlet okullarında çalışan öğretmenleri görseniz çok da şaşırmazsınız çok tuhaf tipler var cidden.
Valla avukat arkadaşım da aynısını meslektaşları için söylüyor. Özel ünileri, açıköğretimleri lisansa açtıklarından beri diplomanın değeri düştü maalesef

Bu yüzden ilişkiye devam ederseniz yazıklar olsun.

Valla avukat arkadaşım da aynısını meslektaşları için söylüyor. Özel ünileri, açıköğretimleri lisansa açtıklarından beri diplomanın değeri düştü maalesef
Doğru söylemiş. Bizim meslek için de aynısı geçerli, peynir ekmek gibi formasyon ve açıköğretimlerle mahvettiler. Maalesef artık doğru dürüst atama da yapılmıyor. İnsanlar özel sektörde üç kuruşa çalıştırılıyor. Bu da kaliteyi düşürüyor, insanların akılları başka şeylere kayıyor örnekte olduğu gibi. Bir dolu ahlaksız, saçma ilişki. Emin olun öğrenciler arasında bile bunun dedikodusu yayılmıştır.

Ben de öğretmenim ve okullarda medeni hali bilmeme ihtimali sıfır. Yeni gelen öğretmeni müdür tanıştırır, herkes tek tek tanışır. Resmen saçmalık

İşin saçma tarafı şu, bu adamla tanışmadan birlikte mi oldunuz ? Nerede seviştiniz? Oteldeyse neden otel ? Size evim yok mu dedi, ailemle mi yaşıyorum dedi? Bilmiyor musun dediğine göre size bir şey söylemedi. Hiç mi merak etmediniz, yakışıklı ve komik olması ve branşı dışında bir şey bilmeden “eğitim kurumu” içinde böyle bir işe girişmek, pes doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…