Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Ay yuh 2 senedir anlamadın mı kız çok kötü ya.
Bize sorman hata canım, bu durumu bilmeden önce yalnızca partnerin suçluydu ama bile bile buna devam edersen sen de onun kadar suçlu olursun.

Evli olmasına neden takılıyorsun ki sonuçta siz takılan insanlarsınız duygusal bir şey yokmuş aranızda, bunu da asla kabul edemem de tek sorun evli olması mı yani? Boş ver aranızda kalsın konu kapansın

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Tanıyordum dediğin adam evli çıkmış hala tanıyordum diyor kimin kıt oldugu şuan tartışma konusu. Neye üzüldün neye şaşırdın anlaşılamıyor sen ve senin gibilerin vur geç veya vurdur geç sevdası yüzünden ortamı bok götürüyor. Kıtsın ve daha da kötüsü kıt oldugunun farkında dahi değilsin çok acınası Birde tanıyordum adamı diyor ya..

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez

Kadın kadının kurdudur diyen de başka bir kadının kocasını affedip sevişmeye devam etsem mi diye sormak için konu açan kişi
Kimin kadın kurdu olduğunu fark edemeyen halinizle başkalarının anlama kapasitesini sorgulamanız inanılmaz. Özgüvene gel sghjkl

Bence affedip yardırın. Belki sonunda karısı fark eder de ikinizi de rezil edip kendini kurtarır böyle bir adamdan.

Şaka mısınız ? Aynı işyerinden biriyle sevişmek mi ofsayt yoksa hakkında hiçbirşey bilmediğin biriyle süreklilik arz edecek şekilde sevişmek mi ?

Bazıları da kadın dayanışması adı altında, bile bile evli erkeklerle birlikte olan kadınlara, o bekar canım evli adam karısını aldatmasaydi dememizi bekliyor ya şaka gibi.
Böyle diye diye zıvanadan çıktı bazi şeyler.
Bilerek evli erkeklerle birlikte olan kadinlar en az o erkekler kadar ahlaksızdır. Kanunen bir suçu olmaması onları masum yapmıyor. Ben böyle bir kadını yanımda yörede tutmam mesela. Kadın dayanışması böyle bir şey değil. Ayrıca aldatılan da bir kadın bu dayanışmayı o kadın üzerinden de düşünün o zaman da bekar kadın istediğini yapabilir saçmalığını bırakın.

Sadece cinsellik mış adam size duygusal birşey hissetmiyor bir degisikliksiniz niye söylesin ille bekar biri ile cinsellik yaşamak istiyorduysaniz bir arastirsaydiniz.Zaten birbirinize doyunca o sıkılınca seyreklesir gorusmeleriniz.Belki tek cinsellik yaşadığı olmayada bilirsiniz.Pek kurtulmak ister gibi görmedim sizi cinsellik ile bana bağlanır kafasindaysaniz o bağ çok kolay kopar.Esine gelirsem diğer üyeler yazar size zaten .Kurtulmak ise konu göz göze gelmeyi kesin hatta iş için konuşmayida ve evet iş değiştirin o değilde okulda rezil olmanız an meselesi iken çok fazla rahatsiniz sonuçta eşi duyarsa evli olduğunu bilmiyormuş yetmez çıkmanıza olaydan

Bal gibi de biliyordunuz bence evli olduğunu. Evli olan kadına yazık..

Ay, bu ne ya bodoslama mı sevişiyorsunuz, inşallah iş yerinde arkanızdan atıp tutmaz,

Aynı yerde çalışan insanlar birbirlerinin medeni halini bilir kusura bakmayın ama ya kendinizi kandırıyorsunuz ya bizi ki bence ikisi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…