- 12 Mart 2021
- 2.341
- 4.561
- 83
Ay yuh 2 senedir anlamadın mı kız çok kötü ya.Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
Tanıyordum dediğin adam evli çıkmış hala tanıyordum diyor kimin kıt oldugu şuan tartışma konusu. Neye üzüldün neye şaşırdın anlaşılamıyor sen ve senin gibilerin vur geç veya vurdur geç sevdası yüzünden ortamı bok götürüyor. Kıtsın ve daha da kötüsü kıt oldugunun farkında dahi değilsin çok acınasıAnlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Yasak ya banlanırsın kibarca konuşmaya çalış ehejejeeAynen bunu duymak istemiş. Nasıl olsa başında haberim yoktu sonra da çok yalvardı bla bla bla bu arada hakaret etmek yasak mıydı?
Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Bal gibi de biliyordunuz bence evli olduğunu. Evli olan kadına yazık..Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?.
Bunu bende düşündüm ama evli kişilerle birliktelik yaşayıp sonra da yüzsüz yüzsüz yalvardı ws diyen birine kibar kibar ne denir bilemedimYasak ya banlanırsın kibarca konuşmaya çalış ehejejee
Sende haklısınBunu bende düşündüm ama evli kişilerle birliktelik yaşayıp sonra da yüzsüz yüzsüz yalvardı ws diyen birine kibar kibar ne denir bilemedim
Aynı yerde çalışan insanlar birbirlerinin medeni halini bilir kusura bakmayın ama ya kendinizi kandırıyorsunuz ya bizi ki bence ikisi de var.Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
vardır haberi vardır konu sahibi az değil bence. Hani yasak olmasa bi şey derdim amaSende haklısınhayır iki gün sonra hamileyim diye konu açacak haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?