- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Kral sen ne içiyorsun yaKızanların özgüveni düşük ayrılma ihtimalleri çok yüksek
gizlemişsinAy ben bulamadım profil gizlemeyi
Bir kaç tuşa bastım ama gizledim mi bilmiyorum
Bana da öğretin nolur. Yıllardır sitedeyim
Dakikalardır bunu sorguluyorumKral sen ne içiyorsun ya
Evet ahlaklisiniz, agzini acana tu kaka,mumkun olsa koy meydaninda taslama, ben ahlaksizim heralde, direkt banane tadindayim cunku, bu kadar hirs, sinir burumuyo benikonuyu çarpıtıyorsunuz. Konudaki adamla ya da dünyadaki diğer adamlarla bizlerin eşleriyle ilgili bir durum yok ortada. Evet bir aldatma durumunda göz süzene giden evli olan, sadakat sözü veren kişi suçludur ama konu bu değil şu an. Konu sevgilisi olduğunu bile bile bir adama yanaşmak. Sizin de bunu elinde değildir yea, hepiniz çok ahlaklısınız diye savunmanız.
Yuh ya arsızlığında bu kadarı , kız da o arkadaş denen kişi de arsızmış yüzsüzmüş yani ayyy sinir oldummmmmSevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar
Ne içmesi yahu?! telepati dır yani 6 hisKral sen ne içiyorsun ya
Evet ahlaklisiniz, agzini acana tu kaka,mumkun olsa koy meydaninda taslama, ben ahlaksizim heralde, direkt banane tadindayim cunku, bu kadar hirs, sinir burumuyo beni
Tahmin ettiğim kişiyse dedi daha neler yaptı adama taktı kafayı
Sen bırde bana sor ah ahhh işte salon çizgimizi bozamadıkYuh ya arsızlığında bu kadarı , kız da o arkadaş denen kişi de arsızmış yüzsüzmüş yani ayyy sinir oldummmmm
Bakma böyle hoş karşılayanlara. Eşlerinin etrafında ilgili bir kadın görseler buraya ağlayarak konu açarlarAşık oldum hiç belli etmedim diyen de olmuş, yoğun duygu beslediğiniz insanla aynı ortamda bulunup belli etmemek mümkün mü gerçekten?
Arzuluyorum ne yapmam lazım diye soran insana olur böyle şeyler mi demeliyiz?
Karşı taraftan ışık alsa evli, sevgilisi var demeden ilişki yaşamayacak sanki bu insan, biraz empati durumune yanlışlığını ortaya koyar zaten.
Dini konu yorum yasak amaNe içmesi yahu?! telepati dır yani 6 his
Nasıl da korkuyorlar ayrılık olacak diye , ondan burda bana saldırıyorlar , korku varsa
Olmamasını istediğiniz ne varsa gerçekleşecektir!!
Yuh ya pes avını bekleyen timsah gibiYaklaşık olarak 2 aylık evliyim. Eşimle nişanlıyken tartışma yaşadık. Eşyalarını ve yüzüğünü sinirle eline verdim. Komşu kızı buna balkondan istemeden şahit oldu. O kızdan oldum olası pek hoşlanmamıştım. Hayatıma biri girdiğini duysa hemen anneme yetiştiriyordu. Bende eşimle olan fotoğrafları kaldırdım. Sosyal medyadan da sildim. Akşamına bu komşu kızı eşime sosyal medyadan arkadaşlık isteği atmış (Eşimle hiçbir muhabbeti yok.) Pusuya yatmış aç kurt misali...Neyse ben ertesi gün eşimle barıştım. Eşim bu kızın hesabını gösterdi bana istek atmış dedi. Kabul etmemiş ekran görüntüsü almış. Görünce deliye döndüm. Kızı engellettim. Bende arkadaşlıktan çıkarıp araya mesafe koydum. Eşim ve ailem araya girmeseydi gidip hesap soracaktım. Annem, "annesiyle yüz yüze bakıyoruz gerek yok huzursuzluğa" deyip konu kapandı. Ama hala içim soğumadı kıza karşı. Yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmeye çalışıyor.
Olsun cağnimTeşekkür ederim evet ahlaklıyım. Hırs sinir falan yok. Yanlış yapana yanlış yaptığını söylüyoruz. Sizin gibi hoş göremediğimiz için kusura bakmayın. O kadar hoşgörülü değilsek demek
Sevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar
Valla mi diyonBakma böyle hoş karşılayanlara. Eşlerinin etrafında ilgili bir kadın görseler buraya ağlayarak konu açarlar
Düşünce gücüne inanırım çok arzularsa bu ilişki bitebilir öyle bir tehlike var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?