- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Ben kk.da herkesin hayatlari boyunca hep dogru insandan hoslanma, hic hata yapmama, gönlüne söz gecirme konusunda mikemmel, hep dogru, ahlak ve etik konularda herkese laf saydiracak kadar zirvede olmalarina bakip hayranlikla gozlerimi belertiyorum şahsen, herkes herseyi bu kadar mi dogru yapar yahu, alkis kiyamet
şimdi de beğendimPeki neden beğenmedim attınız o zaman? Azgın duygularıma engel olamadığım için mi ?
Yahu kadin ne yapmis, zorla gidip koynuna mi girmis, hoslandim elimde degil diyo, ay bana ne ya, herkes kendi bacagindan, konu sahibi gel ye lincini git insan gibiEvli ya da ilişkisi olan insanlara yan gözle bakmamak için çok düşünmek veya yüksek ahlaki değerlere sahip olmak gerekmiyor aslında ama...
Uzun yıllardır süren bir ilişkim var. Herhangi bir hemcinsimin sırtlan gibi pusuya yatıp beklemesi gerçekten mide bulandırıcı.. Böyle bir akıl vermekte çabası.Uzun yıllar ilişki yaşayıpta aşk bittikten sonra hemen evlenen erkek çok kızlar da sanki evliymiş gibi durumlara girmesin , sonra üzülen kızlarımız oluyor, niy e bozuldun ki?
Ha bu arada hoslandigi kisinin iliskisi oldugunu sonradan mi ogrenmis zaten biliyomuymis onu bilmiyorum, evlilik farkli bana gore ayricaEvli ya da ilişkisi olan insanlara yan gözle bakmamak için çok düşünmek veya yüksek ahlaki değerlere sahip olmak gerekmiyor aslında ama...
Ben 24 yaşındayım evli değilim ama hayat hatasız yaşanan bir şey değil diyipte sevgilisi,eşi olan erkeklere yan mı bakmayı normal mi bulayım ? Hayır bulmuyorum,bulmayacağım.Bu durum hata değil bu durum bence kötülük hemde saf kötülük.Gamzeceylan 2.mesajimin nesini begenmedin allah askina bi anlatsana, ben gelmisim kac yasina kazik kadar cocugum var, hayat genclerin sandigi kadar hatasiz yasanan bisey degil, tecrubeyle sabittir, bunu karsi cinsle iliskilerle de kisitlayamazsiniz, kimse hatasiz degil
Evet fark bu bence, birine bisey hissetmek insanin elinde olmayabilir, önemli olan sonra ne yaptiginUzun yıllardır süren bir ilişkim var. Herhangi bir hemcinsimin sırtlan gibi pusuya yatıp beklemesi gerçekten mide bulandırıcı.. Böyle bir akıl vermekte çabası.
Kişinin en önce kendine saygısı olmalı. Birine onleyemedigin duygular hissetmek gayet doğaldır ama bir köşede sinsice beklemek tercih meselesidir. Bu bir özsaygı meselesi ve sizinle aynı yerlerde değiliz gördüğüm kadarıyla.
hesabı bugün açmış ama ne hikmetse profil gizlemeye kadar biliyor.
enteresan
Sanki sevgili olanlar ayrılmıyor kız veya erkek evlenene kadar kaç sevgili yapıyor, sanırsın ki ilk sevgili yapıp evleniliyor ay kızlar , kandırmayın bizi!!Yahu kadin ne yapmis, zorla gidip koynuna mi girmis, hoslandim elimde degil diyo, ay bana ne ya, herkes kendi bacagindan, konu sahibi gel ye lincini git insan gibi
Gayet insanın elinde kimse kusura bakmasınEvet fark bu bence, birine bisey hissetmek insanin elinde olmayabilir, önemli olan sonra ne yaptigin
Ablacim tam 2 kati yasindayim, anlamadigin nokta su, birinden hoslanmak insanin elinde degildir, ama iliskisi oldugunu ogrendikten sonra ne yaptigin koyar farkimizi ortayaBen 24 yaşındayım evli değilim ama hayat hatasız yaşanan bir şey değil diyipte sevgilisi,eşi olan erkeklere yan mı bakmayı normal mi bulayım ? Hayır bulmuyorum,bulmayacağım.Bu durum hata değil bu durum bence kötülük hemde saf kötülük.
Arzulamak ne oluyor peki ? Yanlış bir hareket sayılması için illa eylem mi yapması lazım?Yahu kadin ne yapmis, zorla gidip koynuna mi girmis, hoslandim elimde degil diyo, ay bana ne ya, herkes kendi bacagindan, konu sahibi gel ye lincini git insan gibi
Peki ablacim anlamak isteyene ugrasamiycamGayet insanın elinde kimse kusura bakmasın
Bak bu yoruma katıldım.Doğru söylüyorsun kesinlikleAblacim tam 2 kati yasindayim, anlamadigin nokta su, birinden hoslanmak insanin elinde degildir, ama iliskisi oldugunu ogrendikten sonra ne yaptigin koyar farkimizi ortaya
Ema demek konulara alakasız yorumlar yapmak demektir zaten. Okursun alaka kurmaya çalışırsin ama olmaz, zamanla yormamaya başlıyorsun kendiniBacım sen ne dıyorsun verdiğin örnekler bıle saçma bunlar ne alaka çözebilen var mıo değilde merakımdan soruyorum saçma uçuk yorumunu beğenmedim diye bütün yorumlarıma neden beğenmedım attın ınada komıksin
Ha bu arada hoslandigi kisinin iliskisi oldugunu sonradan mi ogrenmis zaten biliyomuymis onu bilmiyorum, evlilik farkli bana gore ayrica
Ne çirkin bir zihniyet! O zaman evliler de boşanıyor. Gidip evli adamları arzulayalım o zaman bir ihtimal boşanır diye. İstersek ilk sevgilimizle, istersek 10. sevgilimizle evleniriz şimdi ne alaka bu konuyla?Sanki sevgili olanlar ayrılmıyor kız veya erkek evlenene kadar kaç sevgili yapıyor, sanırsın ki ilk sevgili yapıp evleniliyor ay kızlar , kandırmayın bizi!!
Konu sahıbı sevgılısı var dedı sonradan öğrenmemiş ki zaten aynı iş yerınde sevgilisiyle onu geçtim hadi beğendi arzuluyorum diyorAblacim tam 2 kati yasindayim, anlamadigin nokta su, birinden hoslanmak insanin elinde degildir, ama iliskisi oldugunu ogrendikten sonra ne yaptigin koyar farkimizi ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?