Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacim tam 2 kati yasindayim, anlamadigin nokta su, birinden hoslanmak insanin elinde degildir, ama iliskisi oldugunu ogrendikten sonra ne yaptigin koyar farkimizi ortaya
Ben bir şeyler paylaşmadığım,vakit geçirmediğim kimseden duygusal anlamda hoşlanmam.Vakit geçirdiğim insanında sevgilisi olduğunu ya da evli olduğunu daha baştan öğrenir ona göre ilişki geliştiririm.İlk görüşte aşk yaşamıyorsanız insanların medeni hallerini öğrenirsiniz ablacım :)

Arzulamak ne oluyor peki ? Yanlış bir hareket sayılması için illa eylem mi yapması lazım?
Evet, senin dedigin gibi olsa sadece dusunce bile suc sayilirdi, dunya boyle biyer degil, herkes herseyi dusunebilir, hissedebilir, eyleme dokulmadiyse suc sayilmaz, sen kendi kafanda ne kurarsan kur, benim duzenime aileme gelip salca olmuyosan ben sana ne diyip ne yapabilirm?

Ema demek konulara alakasız yorumlar yapmak demektir zaten. Okursun alaka kurmaya çalışırsin ama olmaz, zamanla yormamaya başlıyorsun kendini
Yok onu çözdüm bir tane düzgün yorum görmedim ama o saçma yorumları süslü cümlelerle taçlandırmasını beğeniyorum makale yazar gıbı yazıyor

Isyerinde calistigi, uzaktan uzaga hoslandigi bi adamdan bahsediyor zaten, leyla mecnun tadinda bi ask yok ortada ablacim:)

gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var

Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
Sevgiliniz ya da kocanız hakkında biri böyle arzuluyorum diye konu açarsa ne hissedersiniz

Kuzu niye kendini yoruyorsun sonradan mı öğrenmiş konu sahıbı çiftle aynı yerde çalışıyor zaten mümkün mü sonradan öğrenme Beğenmiyor arzuluyor bu başka kafa

Üniversitedeyken bi sınıf arkadaşım, senin sevgilin hem çok yakışıklı hem işi çok iyi benim etrafımda olsa senin elinden alırım demişti. Bende hayrını gör bacım güle güle kullan demiştim. Verebileceğim en büyük tepki buydu. Gerçekten aşırı rahat biriyimdir, hiç böyle şeylere takılmam, dışarıdan ne söylerse söylesin millet ben hayatımdakinin davranışlarına bakarım. bunu niye söylüyorum konu sahibine hakaret eden arkadaşlar var, hayali olup olmadığına bile emin olmadığımız bir konu hakkında bu kadar sert çıkışlara gerek yok, sonra üstümüzden bir Mune geçicek banlandığımızla kalıcaz. Hiç etik değil ama konu sahibi bir şey yapayım mı demiyor. Atın içinize, zamanla geçer.

Ya örneğin biri sizin eşinizden hoşlanıyor baya baya aşık olmuş.Kafasında sürekli sizin eşiniz var diyelim.Bu kadar yoğun duyguları olan kişinin bir şey yapmadan durabileceğini düşünüyormusunuz ya.Kafasında kuracak kuracak sonra aaa eyleme geçmem terbiyesizlik olur mu diyecek ?

Calisiyor evet, zaten calismiyosa mesela benim esimin, ilk goz suzene dalip gidiyosa alsin gozunu gitsin ötede salinsin, anlatamadim ben ugrasasim da yok, konu sahibi gelsin geri

Düşünce gücüne inanırım çok arzularsa bu ilişki bitebilir öyle bir tehlike var

Benim dedigim budur, beni benim kocam/ sevgilim baglar, iliskim yeterince saglamsa kimseden korkmam, özgüvenim var ayrica, herkes potansiyel tehlike yoksa, napicaksiniz, diger kadinlarin beyinlerine elektrotla mudahele mi edeceksiniz?

Benim dedigim budur, beni benim kocam/ sevgilim baglar, iliskim yeterince saglamsa kimseden korkmam, özgüvenim var ayrica, herkes potansiyel tehlike yoksa, napicaksiniz, diger kadinlarin beyinlerine elektrotla mudahele mi edeceksiniz?
Kızanların özgüveni düşük ayrılma ihtimalleri çok yüksek

Calisiyor evet, zaten calismiyosa mesela benim esimin, ilk goz suzene dalip gidiyosa alsin gozunu gitsin ötede salinsin, anlatamadim ben ugrasasim da yok, konu sahibi gelsin geri

konuyu çarpıtıyorsunuz. Konudaki adamla ya da dünyadaki diğer adamlarla bizlerin eşleriyle ilgili bir durum yok ortada. Evet bir aldatma durumunda göz süzene giden evli olan, sadakat sözü veren kişi suçludur ama konu bu değil şu an. Konu sevgilisi olduğunu bile bile bir adama yanaşmak. Sizin de bunu elinde değildir yea, hepiniz çok ahlaklısınız diye savunmanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…