- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Ben bir şeyler paylaşmadığım,vakit geçirmediğim kimseden duygusal anlamda hoşlanmam.Vakit geçirdiğim insanında sevgilisi olduğunu ya da evli olduğunu daha baştan öğrenir ona göre ilişki geliştiririm.İlk görüşte aşk yaşamıyorsanız insanların medeni hallerini öğrenirsiniz ablacım :)Ablacim tam 2 kati yasindayim, anlamadigin nokta su, birinden hoslanmak insanin elinde degildir, ama iliskisi oldugunu ogrendikten sonra ne yaptigin koyar farkimizi ortaya
Anlayana alakalı anlamayana sivri sinek misaliEma demek konulara alakasız yorumlar yapmak demektir zaten. Okursun alaka kurmaya çalışırsin ama olmaz, zamanla yormamaya başlıyorsun kendini
Evet, senin dedigin gibi olsa sadece dusunce bile suc sayilirdi, dunya boyle biyer degil, herkes herseyi dusunebilir, hissedebilir, eyleme dokulmadiyse suc sayilmaz, sen kendi kafanda ne kurarsan kur, benim duzenime aileme gelip salca olmuyosan ben sana ne diyip ne yapabilirm?Arzulamak ne oluyor peki ? Yanlış bir hareket sayılması için illa eylem mi yapması lazım?
Başımıza daş yağacak daşArzulamak ne oluyor peki ? Yanlış bir hareket sayılması için illa eylem mi yapması lazım?
Yok onu çözdüm bir tane düzgün yorum görmedim ama o saçma yorumları süslü cümlelerle taçlandırmasını beğeniyorum makale yazar gıbı yazıyorEma demek konulara alakasız yorumlar yapmak demektir zaten. Okursun alaka kurmaya çalışırsin ama olmaz, zamanla yormamaya başlıyorsun kendini
Isyerinde calistigi, uzaktan uzaga hoslandigi bi adamdan bahsediyor zaten, leyla mecnun tadinda bi ask yok ortada ablacim:)Ben bir şeyler paylaşmadığım,vakit geçirmediğim kimseden duygusal anlamda hoşlanmam.Vakit geçirdiğim insanında sevgilisi olduğunu ya da evli olduğunu daha baştan öğrenir ona göre ilişki geliştiririm.İlk görüşte aşk yaşamıyorsanız insanların medeni hallerini öğrenirsiniz ablacım :)
Sevgiliniz ya da kocanız hakkında biri böyle arzuluyorum diye konu açarsa ne hissedersinizgönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var
Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
Kuzu niye kendini yoruyorsun sonradan mı öğrenmiş konu sahıbı çiftle aynı yerde çalışıyor zaten mümkün mü sonradan öğrenmeBen bir şeyler paylaşmadığım,vakit geçirmediğim kimseden duygusal anlamda hoşlanmam.Vakit geçirdiğim insanında sevgilisi olduğunu ya da evli olduğunu daha baştan öğrenir ona göre ilişki geliştiririm.İlk görüşte aşk yaşamıyorsanız insanların medeni hallerini öğrenirsiniz ablacım :)
Ya örneğin biri sizin eşinizden hoşlanıyor baya baya aşık olmuş.Kafasında sürekli sizin eşiniz var diyelim.Bu kadar yoğun duyguları olan kişinin bir şey yapmadan durabileceğini düşünüyormusunuz ya.Kafasında kuracak kuracak sonra aaa eyleme geçmem terbiyesizlik olur mu diyecek ?Evet, senin dedigin gibi olsa sadece dusunce bile suc sayilirdi, dunya boyle biyer degil, herkes herseyi dusunebilir, hissedebilir, eyleme dokulmadiyse suc sayilmaz, sen kendi kafanda ne kurarsan kur, benim duzenime aileme gelip salca olmuyosan ben sana ne diyip ne yapabilirm?
Calisiyor evet, zaten calismiyosa mesela benim esimin, ilk goz suzene dalip gidiyosa alsin gozunu gitsin ötede salinsin, anlatamadim ben ugrasasim da yok, konu sahibi gelsin gerisize göre farklı olması bir şey değiştirmez. Evli de olsa ilişkisi de olsa karşıdaki adamın hayatında başka bir insan varsa bir dur der insan kendine. Kendi deyiminizle çoluk çocuk sahibi koca insan olarak hoşlanmanın, arzulamanın elde olmadan yaşandığına inanıyor musunuz gerçekten? Hiç mi kendini kontrol etme mekanizması çalışmıyor?
Düşünce gücüne inanırım çok arzularsa bu ilişki bitebilir öyle bir tehlike varÜniversitedeyken bi sınıf arkadaşım, senin sevgilin hem çok yakışıklı hem işi çok iyi benim etrafımda olsa senin elinden alırım demişti. Bende hayrını gör bacım güle güle kullan demiştim. Verebileceğim en büyük tepki buydu. Gerçekten aşırı rahat biriyimdir, hiç böyle şeylere takılmam, dışarıdan ne söylerse söylesin millet ben hayatımdakinin davranışlarına bakarım. bunu niye söylüyorum konu sahibine hakaret eden arkadaşlar var, hayali olup olmadığına bile emin olmadığımız bir konu hakkında bu kadar sert çıkışlara gerek yok, sonra üstümüzden birMune geçicek banlandığımızla kalıcaz. Hiç etik değil ama konu sahibi bir şey yapayım mı demiyor. Atın içinize, zamanla geçer.
Benim dedigim budur, beni benim kocam/ sevgilim baglar, iliskim yeterince saglamsa kimseden korkmam, özgüvenim var ayrica, herkes potansiyel tehlike yoksa, napicaksiniz, diger kadinlarin beyinlerine elektrotla mudahele mi edeceksiniz?Üniversitedeyken bi sınıf arkadaşım, senin sevgilin hem çok yakışıklı hem işi çok iyi benim etrafımda olsa senin elinden alırım demişti. Bende hayrını gör bacım güle güle kullan demiştim. Verebileceğim en büyük tepki buydu. Gerçekten aşırı rahat biriyimdir, hiç böyle şeylere takılmam, dışarıdan ne söylerse söylesin millet ben hayatımdakinin davranışlarına bakarım. bunu niye söylüyorum konu sahibine hakaret eden arkadaşlar var, hayali olup olmadığına bile emin olmadığımız bir konu hakkında bu kadar sert çıkışlara gerek yok, sonra üstümüzden birMune geçicek banlandığımızla kalıcaz. Hiç etik değil ama konu sahibi bir şey yapayım mı demiyor. Atın içinize, zamanla geçer.
Nasi engelliycen peki?Düşünce gücüne inanırım çok arzularsa bu ilişki bitebilir öyle bir tehlike var
Arzuluyorum demiş.konuyu iyi okuyun O zamanEvet, senin dedigin gibi olsa sadece dusunce bile suc sayilirdi, dunya boyle biyer degil, herkes herseyi dusunebilir, hissedebilir, eyleme dokulmadiyse suc sayilmaz, sen kendi kafanda ne kurarsan kur, benim duzenime aileme gelip salca olmuyosan ben sana ne diyip ne yapabilirm?
onu arzuluyorum. N
Kızanların özgüveni düşük ayrılma ihtimalleri çok yüksekBenim dedigim budur, beni benim kocam/ sevgilim baglar, iliskim yeterince saglamsa kimseden korkmam, özgüvenim var ayrica, herkes potansiyel tehlike yoksa, napicaksiniz, diger kadinlarin beyinlerine elektrotla mudahele mi edeceksiniz?
Calisiyor evet, zaten calismiyosa mesela benim esimin, ilk goz suzene dalip gidiyosa alsin gozunu gitsin ötede salinsin, anlatamadim ben ugrasasim da yok, konu sahibi gelsin geri
Sorun bizde demek ki, sağolun aydınlattıgınız için.Anlayana alakalı anlamayana sivri sinek misali
Kız insan kocasına demez bu kelimeyiArzuluyorum demiş.konuyu iyi okuyun O zaman
Hemen mudahele sartArzuluyorum demiş.konuyu iyi okuyun O zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?