- 15 Şubat 2013
- 26.069
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.627
- 798
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Bak mesela bu oha bi durum, eyleme dökmüs, yolarimYaklaşık olarak 2 aylık evliyim. Eşimle nişanlıyken tartışma yaşadık. Eşyalarını ve yüzüğünü sinirle eline verdim. Komşu kızı buna balkondan istemeden şahit oldu. O kızdan oldum olası pek hoşlanmamıştım. Hayatıma biri girdiğini duysa hemen anneme yetiştiriyordu. Bende eşimle olan fotoğrafları kaldırdım. Sosyal medyadan da sildim. Akşamına bu komşu kızı eşime sosyal medyadan arkadaşlık isteği atmış (Eşimle hiçbir muhabbeti yok.) Pusuya yatmış aç kurt misali...Neyse ben ertesi gün eşimle barıştım. Eşim bu kızın hesabını gösterdi bana istek atmış dedi. Kabul etmemiş ekran görüntüsü almış. Görünce deliye döndüm. Kızı engellettim. Bende arkadaşlıktan çıkarıp araya mesafe koydum. Eşim ve ailem araya girmeseydi gidip hesap soracaktım. Annem, "annesiyle yüz yüze bakıyoruz gerek yok huzursuzluğa" deyip konu kapandı. Ama hala içim soğumadı kıza karşı. Yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmeye çalışıyor.
Ruslara benziyorsa olurdu aslındaSevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar
Kızı buldum öyle övmüş ki dedım taş herhalde dur bı bakam dedım o kadar merak ettım ballandırdılar ya bı baktım sonu hüsranyuhhhmuş cidden, erkek kıtlığı var galiba. Çok yüzsüzce ya
He valla doğru diyonNe içmesi yahu?! telepati dır yani 6 his
Nasıl da korkuyorlar ayrılık olacak diye , ondan burda bana saldırıyorlar , korku varsa
Olmamasını istediğiniz ne varsa gerçekleşecektir!!
Ne olmuş bende göçmenlere benzıyormuşum hıhhhhRuslara benziyorsa olurdu aslında
Maşallahın var seninNe olmuş bende göçmenlere benzıyormuşum hıhhhh
Aynen öyle annemlere mila beni durduk yere ınstagramdan çıkarmış, bunu ona soracağım falan diyormuş. Gel de çıldırmaYuh ya pes avını bekleyen timsah gibi
yazmaktan yoruldumSevgiliniz ya da kocanız hakkında biri böyle arzuluyorum diye konu açarsa ne hissedersiniz
Ahh aşkım senın kadar olamasaktaMaşallahın var senin
Daha öğrenceklerimiz vardı sizden hâlbuki,konu eksik kalacak şimdi.Kızlar konudan çıkıyorum öpüyorum hepinizi sağlıcalık kalın işlerim var yapacak
ay beni de çağır sorsun bakalım, bide utanmadan ne sorcakmış pardonAynen öyle annemlere mila beni durduk yere ınstagramdan çıkarmış, bunu ona soracağım falan diyormuş. Gel de çıldırma
Yüz yüze geldiğinizde direkt söyleyin utansınAynen öyle annemlere mila beni durduk yere ınstagramdan çıkarmış, bunu ona soracağım falan diyormuş. Gel de çıldırma
Yargıyı dağıttı gidiyorKızlar konudan çıkıyorum öpüyorum hepinizi sağlıcalık kalın işlerim var yapacak
Ailem araya girmeseydi bende yolacaktım. O kadar sinirlendimBak mesela bu oha bi durum, eyleme dökmüs, yolarim
Aşık oldum hiç belli etmedim diyen de olmuş, yoğun duygu beslediğiniz insanla aynı ortamda bulunup belli etmemek mümkün mü gerçekten?
Arzuluyorum ne yapmam lazım diye soran insana olur böyle şeyler mi demeliyiz?
Karşı taraftan ışık alsa evli, sevgilisi var demeden ilişki yaşamayacak sanki bu insan, biraz empati durumun yanlışlığını ortaya koyar zaten.
Açıkçası bende öyle yapmayı düşünüyorum.Yüz yüze geldiğinizde direkt söyleyin utansın
Nasıl ayıracağına dair akıl vermemizi bekledi işteKızlar beğenmekten yoruldum :) Sevgilisi olmadığını bilerek hoşlanıyorsa hadi der geçersin, ama öğrendikten sonra ilgi alanına başka insanları almak gerekir. Hala sevgilisi var deyip konu açmak da saçma ne yapılabilir yani bu durumda? püüfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?