Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamm sekerim sen haklisin

Buradaki konu eşiniz değil yalniz kadın. Hoşlanılan taraf değil hoşlanan kişi.

Evli, sevgilisi olan kişiye uzun süre his besleyen, aşık olduğunu söyleyenlere de olur öyle şeyler demeyelim bir zahmet.

Ben işin bu hoşlantıyı hareketlerle ya da cümlelerle karşı tarafa gösterme aşamasına gelmemesi adına bu yorumda bulundum zaten.Ve konu sahibi için “karaktersiz” diye bir kelime kullanmadım.Herhalde yorumları karıştırdınız.

Yapmadım, etmedim, gitmedim, söylemedim dediğiniz şeyler var ya: Zaten tam da öyle davranacaksınız, alkış mı bekliyorsunuz bir de bunun için.
Doğrusu hayretler içinde okudum.
Hani istesem yapardım ama yapmadım,bu mu? Lütfettiniz...
Kalbe söz geçmez eyvallah seversin, yasaktır içinden seversin ama böyle matah bişey yapmış gibi gerinmek ne ola?
Adam biraz yamuk olsa, size meyletse belki de bu yapmam dediklerinizi yapardınız değil mi?
O zaman ne olacaktı?
O zaman da "bunun adı aşşk" derdiniz...

Buradaki konu eşiniz değil yalniz kadın. Hoşlanılan taraf değil hoşlanan kişi.

Evli, sevgilisi olan kişiye uzun süre his besleyen, aşık olduğunu söyleyenlere de olur öyle şeyler demeyelim bir zahmet.
Ay anlattigimi anlamamak da nasi bu kadar israr hala ben anlayamiyorum, insanlar birilerinden hoslanir, bunu kimse engelleyemez, ortaliga dokulup de abuk subuk hareketler yapmiyosa bana ne, konu icin konusuyorum, dersin ki unutmaya calis, baskalarina yonel bilmemne, serefsizsin karaktersizsin falan diyemezsiniz, benim ilk cikis noktam buydu, herkesin basina geliyo, benim de basima geldi, denedi sansini, olmadi gitti, ama bu kollektif hakaret ve taslama zihniyetinden tiksiniyorum, kimse kusura bakmasin, size iyi forumlar

Ben bunu yeni okuyorum yA. Pes vallahi nasıl da dramatize ederek anlatmışsınız. şu yazdığınız satırlarda bir tane masum cümle bulamadım. Sizin aşk dediğiniz şey böyle kirli bir şey değil. Bekar bir erkeğe platonikmişsiniz gibi anlatmışsınız. Üstelik5 yıl diye de ballandırarak.
İleride evlendiğinizde birisi kocanızı gözüne kestirirse sakın korkmayın.Çünkü masum :)

Son düzenleme:
Taşlama ekibi olarak bu konu için görevlendirildik evet, bizim de işimiz bu ne yaparsınız.

Adam karşılık verseydi görürdüm o masumluğu.

Allah etrafımızda siz gibi kafada olanlardan barındırmasın gerçektende bunu çok samimi olarak diliyorum.Çünkü bu resmen timsahlık.Ayrılsalarda ben kapsam nasıl bir düşüncedir ya bunun yuva yıkmaktan hiçbir farkı yok bana göre.

Evet ben de inanamiyorum bu baslik altinda okudugum bazi yorumlara.Yok gönül bu,laf dinlemiyor vs .Allah böyleleri ile karsilastirmasin dilerim beni ve en sevdiklerimi.insanlar hangi ara bu denli kötü oldu....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…