- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Gönül buuuğğğTamam o zaman biri sizin sevgilinizden/eşinizden hoşlanırsa "gönül buuuğğğğ" dersiniz.
Sevgilisi olduğunu bile bile adama aşık olmak mantıklı mı? Duygularını bu kadar mı kontrol edemiyor?
En güzel ve yapici yorumlardan birisi ahlak bekciligi yapmadan..Hoşlantınızın üzerine düşmemeye çalışın. Dünya kocaman, beğenilecek ve arzulanacak birçok erkek var. O biter baskası olur. Kendinize hobi edinin, üzerine çok düşmeyin. Düşünmemek için kendinizi kasmayın ama. Arada bir aklınıza gelse de zamanla geçer. Dünyadaki tek ve biricik erkek o değil sonucta :)
Anlaşılan kafayı taktınız bana ama etiketleyip durmanıza gerek yok gözardı et butonuna basıp yorumlarımı görmeyebilirsiniz.G Gamzeceylan noldu üstüne mi alindin? Yoksa kiskandin mi?
Arzulamak ne yaMerhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
Diğer kadinda kasiinmjs ne derdin varsa kadına olrmu olmaz mi diye yarisirsin Allah Allah uzucuTanıdığım bir komşum vardı..Eşi önceden patronu oluyordu.Ve nişanlıydı .Nişanlısıda aynı yerde çalışıyordu..Zaten onunlada orda tanışmış eşi...Birgün eşinin o zamanki nişanlısı hava atıyormuş mustafa beni böyle srviyor ,ben demeden hiç nirşey yapmaz, bana görür görmez aşık olmuş gözü aşktan kör olmuş vs vs..Sonra bu komşum da aman erkek değil mi hep aynı şeyleri söylerler Seni bırakması başkasını bulması iki cilveye bakar demiş..Olur olmaz derken gör bakalım demiş .Sonra mustafaya cilve naz ayırmış nişanlısıyla.Sonra bunla evlenmiş..Kız çok ağlamış üzülmüş ama adam vazgeçmemiş.(Ben bunları önce başkasından duydum sonra komşuma sordum oda doğruladı.)Hikayenin sonunda ama mutlu olamadılar diyemeyeceğim .Çünkü kocası onu çok seviyor..Nasıl bir cilve yapıyorsun da adamı bu hale getirdin diyorum..Söylemiyor hain..Bende böyle srvgilisi olan veya evli olanlara bakanlardan hiç hoşlanmam..Ama ne diyeyim kısmetmi, kader mi..Ama demekki her adamı elinde tutabilen karakter farklı olabiliyor..
Yapamamış çünkü aklına bşr şey gelmemiş de buraya soruyor. Birileri akıl verse yapacak yani.içinde yaşadığı duyguyu eşime ve bana iletmedikçe eşime askıntı olmadıkça benim bundan haberim dahi olmaz
Konu sahibide bir sey yapmamış
Ayrıca konuya yaptıgım ilk yorumu okursanız düşüncelerimi daha iyi anlarsınız
Arzulamak =Arzulamak ne ya
Eyvahlar olsunnnnArzulamak =ahahahah kesin aklından bu geçiyor konu sahibinin.
Siz sabahtan beri bunun normal olduğunu ahlaksızlık olmadığını söylemiyor musunuz bize? Gülen arkadaşlar fikrinize ikna olmuş demek ki. Neden sinirlendiniz?Beğenmeyen arkadaşlar
Cinnet hanım eşinden hoşlanıyorum dedi ve banlandı
Sizlerde bu sözü beğenip güldünüz
Şimdi soruyorum sabahtan beri ahlak ve karekter dersi veriyorsunuz güldügünüz bu kelime çok ahlaklı ve karekterli bir kişiye yakışıyor mu
Sorsun bakam. Geleceği varsa duyacağı da vardır.Aynen öyle annemlere mila beni durduk yere ınstagramdan çıkarmış, bunu ona soracağım falan diyormuş. Gel de çıldırma
Önce türkçeyi doğru öğrenip yazarsanız kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz zira birşey anlamadım. Doğru öğrenme değil doğru okumanızı da geliştirin çünkü ben beddua etmedim. Beddha yazdığınızdan kastınız bu ise :)Yazacak şey mi bulamadınız ya ne biçim laflar , sanki hakaret etmiş konu sahibi insan hata yapar sizin gibiler....böyle yapman yanlış demek var beddha etmiş resmen
ben bunun normal olduğu söylemiyorum hanım efendi konunun ilk sayfasında ilk mesajımı okursanız görürsünüzSiz sabahtan beri bunun normal olduğunu ahlaksızlık olmadığını söylemiyor musunuz bize? Gülen arkadaşlar fikrinize ikna olmuş demek ki. Neden sinirlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?