Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karakter meselesi çünkü

Çok korktum Kocamda yok,sevgilimde yok.Ben sadece bu tarz davranışları etik dışı buluyorum :) Rahatsız mı oldunuz bu tarz düşünceleri desteklemememizden
Hayir rahatsiz olmadim. Devam edin insanlari kategorize etmeye ahlaksiz ahlakli iyi kötü cirkin güzel diye

Karakter meselesi çünkü❤

Bilemem ne meselesi de sağlıklı olmadığı kesin.
İlginç vallahi, hamama gider kurnaya, düğüne gider zurnaya misali önüne gelene tanımadan etmeden arzular şelale haline girmek... Böyle aşk mı olur? Ergen gibi.

Konu sahibini savunanlar erkeğin kiz arkadaşının yerine kendinizi koyun bakalım. Ayni şeyleri söyleyebilecek misiniz?
Konu sahibine gelince davranışların hoşlantıdan ileri gitmesin! Üzülürsün net.

Bunun savunulacak bi yani yok ama buraya karaktersizsin yazsak ne olacak ki? Adam olduresim var dese de ayni seyi derdim ben. Bunun sebepleri vardir, kendi icine bak, psikologa git, dikkatini baska seylere ver, olduresin gelen kisiden uzak dur... Bence kimse tutup da "pusuda bekle, faceten takip istegi at, sarhos et koynuna gir" demedi yani. Bazi insanlar insanin yuzune yargilamaz herkesin akil verme yontemi farkli diye dusunuyorum...

Karaktersizsin lafına sözüm yok ama durumu normalleştiren arkadaşlar var. Toplum olarak ne ara böyle şeyleri normalleştirmeye başladık gerçekten çok yazık.

İroni ne demek? İroni TDK sözlük anlamı
Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…