- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Karakter meselesi çünküAşkın da pohu çıktı ya, "Ama hoşlaştım, ama gönül, ama aşıkım"... Bunlarınki kalpse bizimki fırıncı küreği mi? Biz niye böyle aşık olmuyoruz milletin sevgilisine eşine de ama arzularıma engel olamiyöğm diye konular açmıyoruz? Bu kadar nasıl kolay? 15 yaşında ergen gibi...
Hayretlik.
Hayir rahatsiz olmadim. Devam edin insanlari kategorize etmeye ahlaksiz ahlakli iyi kötü cirkin güzel diyeÇok korktumKocamda yok,sevgilimde yok.Ben sadece bu tarz davranışları etik dışı buluyorum :) Rahatsız mı oldunuz bu tarz düşünceleri desteklemememizden
Kız aklına sokmasaydın ciddiye alır yapar şimdiKonu sahibi ben şöyle bir not yaz.Doktorun önlüğünün cebine at.
TamamHayir rahatsiz olmadim. Devam edin insanlari kategorize etmeye ahlaksiz ahlakli iyi kötü cirkin güzel diye
İroni de olsa, sözde karşısındaki üyeye ders veriyormuş gibi yazıyor havalarında da olsa şu yoruma gülebildiniz, başkası yazsa linç ederdiniz, başka lafım yok.Ben senin kocandan hoşlanıyorum
Sizi etiketlememistim ama :)
Kimseye çirkin demedim ama ahlaksız insanlara sırtımı döndüğüm çok olduHayir rahatsiz olmadim. Devam edin insanlari kategorize etmeye ahlaksiz ahlakli iyi kötü cirkin güzel diye
Karakter meselesi çünkü❤
Yapabilir valla beklerimKız aklına sokmasaydın ciddiye alır yapar şimdi
tesekkür ederim muneİroni de olsa, sözde karşısındaki üyeye ders veriyormuş gibi yazıyor havalarında da olsa şu yoruma gülebildiniz, başkası yazsa linç ederdiniz, başka lafım yok.
Konu sahibini savunanlar erkeğin kiz arkadaşının yerine kendinizi koyun bakalım. Ayni şeyleri söyleyebilecek misiniz?
Konu sahibine gelince davranışların hoşlantıdan ileri gitmesin! Üzülürsün net.
Karaktersizsin lafına sözüm yok ama durumu normalleştiren arkadaşlar var. Toplum olarak ne ara böyle şeyleri normalleştirmeye başladık gerçekten çok yazık.Bunun savunulacak bi yani yok ama buraya karaktersizsin yazsak ne olacak ki? Adam olduresim var dese de ayni seyi derdim ben. Bunun sebepleri vardir, kendi icine bak, psikologa git, dikkatini baska seylere ver, olduresin gelen kisiden uzak dur... Bence kimse tutup da "pusuda bekle, faceten takip istegi at, sarhos et koynuna gir" demedi yani. Bazi insanlar insanin yuzune yargilamaz herkesin akil verme yontemi farkli diye dusunuyorum...
İroni ne demek? İroni TDK sözlük anlamıBeğenmeyen arkadaşlar
Cinnet hanım eşinden hoşlanıyorum dedi ve banlandı
Sizlerde bu sözü beğenip güldünüz
Şimdi soruyorum sabahtan beri ahlak ve karekter dersi veriyorsunuz güldügünüz bu kelime çok ahlaklı ve karekterli bir kişiye yakışıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?