- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
- Konu Sahibi sadehayat77
-
çok aydınlatıcı oldu sağolunİroni ne demek? İroni TDK sözlük anlamı
Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme
konu sahibi arkadaşım ;konunun tamamını okuyamadım ama sanırım adam doktor. aman diyeyim kaç. doktorların bazıları (ki benim eski sevgilim doktordu)son derece flörtü seven kişiler olabiliyor hele bir de doktor artı boğa ya da koç gibi bir burç kombinasyonu varsa eminim sana çok ümit verici davranışları da olmuştur. bence onu sil aklından tamam çok zor ama unut gitsin.
bir de şu var tabi ben daima bunu bilir ve söylerim bir erkek bir kadını istiyorsa ne eder eder ona sahip olur. bitti. nokta. yani sizi isterse gelir hamle yapmıyorsa da sakın hamle yapmayın .rezillik olur.
Sen delisin yaaaaKonu sahibi bence şöyle bir not yaz.Doktorun önlüğünün cebine at.
TeşekkürlerSen delisin yaaaa
Yetmiyor sana likelar
Tamam o zaman biri sizin sevgilinizden/eşinizden hoşlanırsa "gönül buuuğğğğ" dersiniz.gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var
Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
fikirler farklı olabilir hanımefendi. saygı lütfen.ben gözlemlerimi aktardım. doğru bir durum demedim.Çünkü kadınlar iradesiz, sokma akıllı, herhangi bir erkek tarafından kandırılmaya - çelinmeye müsait basit varlıklardır ve ayrıca kendi hoşlantılarını-beğenilerini dile getirmeleri, hamle yapmaları ayıptır-rezilliktir bu hak sadece erkeğindir ha? Aferin.
Hemcinsine, kendine ettiği hakaretten haberi yok iyi bi şey yazmış gibi de "Daima bilir söylerim" diye vurguluyor.
fikirler farklı olabilir hanımefendi. saygı lütfen.ben gözlemlerimi aktardım. doğru bir durum demedim.
aferin çok medeni bir davranış. kahramansınız.tebrikler.........fikirler farklı olabilir hanımefendi. saygı lütfen.ben gözlemlerimi aktardım. doğru bir durum demedim.
inşallah senin de sevgilinden biri hoşlanır onu arzular da burada aynı şekilde konu açar. anca öyle yaptığını anlarsın
fikirler farklı olabilir hanımefendi. saygı lütfen.ben gözlemlerimi aktardım. doğru bir durum demedim.
Beni isteyen ama benim istemediğim hiçbir erkek bana sahip olamazbir erkek bir kadını istiyorsa ne eder eder ona sahip olur.
neyse akşam akşam gerginliğe gerek yok. saygılı olun biraz bari. çok zekisiniz ama......Bu kendi halinde bir fikir değil, bu kadınlara üstü kapalı bir hakaret ve acı ki farkında dahi değilsiniz.
Neyse, konuşarak gözü açılanı görmedim, beyhude uğraşamayacağım da, fikrinizi(!) genele mal etmeyin bari.
elbette .amam bir erkek sizi istemiyorsa yapılacak birşey yok. burada hergün bir sürü konu açıyorlar çoğu erkeklerin davranışlarıyla ilgili.Beni isteyen ama benim istemediğim hiçbir erkek bana sahip olamaz
Art niyetle yazmadığınızı biliyorum ama aslında cinsiyetle alakası yok. İstemeyen kim olursa olsun yapılacak bir şey yokelbette .amam bir erkek sizi istemiyorsa yapılacak birşey yok. burada hergün bir sürü konu açıyorlar çoğu erkeklerin davranışlarıyla ilgili.
neyse akşam akşam gerginliğe gerek yok. saygılı olun biraz bari. çok zekisiniz ama......
Art niyetle yazmadığınızı biliyorum ama aslında cinsiyetle alakası yok. İstemeyen kim olursa olsun yapılacak bir şey yok
sanırım bu akşam saldıracak yer arıyorsunuz ben alttan aldıkça. ne haliniz varsa görün. hayatta başarılar.Ad hominem yapmayın, konu benim zekam değil; savunabiliyorsanız savunun; ne demek "Bir erkek istediği kadına istedikten sonra sahip olur", hiç mi iradeniz yok? Fikir diye yazdığınız hakarete bi de saygı bekliyorsunuz, pes.
Oldukça düzgün bir üslupla yazmıştım, tepkiniz çok yersizsanırım bu akşam saldıracak yer arıyorsunuz ben alttan aldıkça. ne haliniz varsa görün. hayatta başarılar.
yok cnm seninki yanlışlıkla dahil oldu. yiğenim kucağımdaydı da.Oldukça düzgün bir üslupla yazmıştım, tepkiniz çok yersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?