Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun yıllar ilişki yaşayıpta aşk bittikten sonra hemen evlenen erkek çok kızlar da sanki evliymiş gibi durumlara girmesin , sonra üzülen kızlarımız oluyor, niy e bozuldun ki?
Ay evet sonra o uzun yıllık ilişkisi biten adamla haldır şaldır evlenip kocam hala eski sevgilisini unutamadı diye konu açıyorlar burada Unutamıyorlar da geneli her şeyin bir oluru var çünkü.

Bu arada uzun yıllar evli kalanlar için de bıkkınlık gelmiştir belki boşanır tavsiyesi veriyor musunuz merak ettim yoksa saygınız sadece imzaya mı?

Konu uzun müddet sevgili ilişkisi yaşayan tehlikelere işaret etmek , evlilik imzasının arkasında hak arama var , sevgiliyken hamile kalırsan nasıl hak arayacaksın? birbirinden tamamen farklı olan durumlarda kadınların düşeceği durum ortada , sen niye imzaya taktın?

harekete geçmedikçe askıntı olmadıkça içinde yaşadıkça duygularını sorun yok
Bir üye çok güzel yazmış, zamanında kendisi de sevgilisi olan birinden hoşlanmış. Hatta bazen onların ayrılmasını bile istiyormuş. Kendisi farkında olmadan bu kadar korkunç şeyler düşünebilmiş, sonra anlamış hatasını.

Sevgiliyken hamile kalırsa DNA testi ile hak arayabilir? Uzun yıllar ilişki içinde olunca evli gibi oluyoruz zaten

Ben kk.da herkesin hayatlari boyunca hep dogru insandan hoslanma, hic hata yapmama, gönlüne söz gecirme konusunda mikemmel, hep dogru, ahlak ve etik konularda herkese laf saydiracak kadar zirvede olmalarina bakip hayranlikla gozlerimi belertiyorum şahsen, herkes herseyi bu kadar mi dogru yapar yahu, alkis kiyamet

Hamilelik ne alaka şimdi yahu. Evli adama aşık oldu diyelim adam karısını aldattı ayrıldılar neyin hakkını arayacak da alacak adamın eşi ilişki bittikten sonra kıçı kırık tazminat mı hak? İmzaya takan sizsiniz imza atmadıysa da sevgilisi olan adam beklenmez size ne isterse 10 yıl sevgili kalırlar. Ahlaksızlık yapma fırsatı doğmuyor kimseye yani. Herkes arzusuna sahip olsun.

Bacım sen ne dıyorsun verdiğin örnekler bıle saçma bunlar ne alaka çözebilen var mı o değilde merakımdan soruyorum saçma uçuk yorumunu beğenmedim diye bütün yorumlarıma neden beğenmedım attın ınada komıksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…