- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi sadehayat77
-
O işler yazıldığı kadar kolay değil resmi olmayan durumlarda , şarkıcı emrahta gördük o rezil durumları, kaç yıl sürdü!!!!Sevgiliyken hamile kalırsa DNA testi ile hak arayabilir? Uzun yıllar ilişki içinde olunca evli gibi oluyoruz zaten
Yalnız günümüzde gayet babaya dava açılabiliyor? Ben de istemem bu işlerle uğraşmayı fakat zor değilO işler yazıldığı kadar kolay değil resmi olmayan durumlarda , şarkıcı emrahta gördük o rezil durumları, kaç yıl sürdü!!!!
yaptığım yanlışlardan çıkardığım derslere göre de yorum yaptığım olur. İnsan oğlu bu yanlış yapmadan duramaz. Keşke yaptığım yanlışlarda da beni uyaran olsaydı da yapmasaydım dediğim de olmuştur hayatta.Ben kk.da herkesin hayatlari boyunca hep dogru insandan hoslanma, hic hata yapmama, gönlüne söz gecirme konusunda mikemmel, hep dogru, ahlak ve etik konularda herkese laf saydiracak kadar zirvede olmalarina bakip hayranlikla gozlerimi belertiyorum şahsen, herkes herseyi bu kadar mi dogru yapar yahu, alkis kiyamet
Bu konuyu şarkıcı Emrah’a bağlayabildi ya helal olsunBacım sen ne dıyorsun verdiğin örnekler bıle saçma bunlar ne alaka çözebilen var mıo değilde merakımdan soruyorum saçma uçuk yorumunu beğenmedim diye bütün yorumlarıma neden beğenmedım attın ınada komıksin
En azından insanları düşünmeye teşvik ettikYalnız günümüzde gayet babaya dava açılabiliyor? Ben de istemem bu işlerle uğraşmayı fakat zor değil
Hak hukuk bılse emın ol o örneği de veremezdı zaten dna ıle çocuğu olduğu dırek çıkmıştı olayı abla farklı algılamış olay oğluda olsa benımsemedı uzak tuttu kendınden o farklı bır olaydıBu konuyu şarkıcı Emrah’a bağlayabildi ya helal olsun
Benden mesul olan benim kocamdir, benimle olan evliligi kadinin biri yuzunden bitecek kadar laylaysa zaten yalan dolandir, yurusun gitsin zaten, herkesi potansiyel tehlike gorup dis cikarmayi anlamiyorum, kadin ben bu adami nasi ayartiyim diye mi sormus ne yapmis, karaktersizsin ,serefsizsin falan höst yani bi agir, klavye arkasinda olmak onune gelene agzina geleni saydirma hakkini vermiyo kimseye, bu arada bunu diyen kim hatirlamiyorum ama bi yavas gelsinyaptığım yanlışlardan çıkardığım derslere göre de yorum yaptığım olur. İnsan oğlu bu. Keşke yaptığım yanlışlarda da beni uyaran olsaydı da yapmasaydım dediğim de olmuştur hayatta.
tamam o zaman sizin sevgilinize biri aynı şeyi düşünse hissettirse umarım bu şekilde aman boynuna mı atlamış onu bırak beni mi al demiş dersiniz :)ne yapmış konu sahibi adamın boynuna mı atılmış
Onu bırak beni mi al demiş
Bana gore verilecek en dogru duzgun cvp buydu, insanlara hakaret etmek kimin ne haddineHoşlantı olabilir ama geçer
Çok düşünmeyin ve farklı şeyler yapın kendinize hobilerinize daha çok zaman ayırın
Üstünde düşünmeyin geçer
Çalışmadığım dersin sınavında kağıdı doldururken benHak hukuk bılse emın ol o örneği de veremezdı zaten dna ıle çocuğu olduğu dırek çıkmıştı olayı abla farklı algılamış olay oğluda olsa benımsemedı uzak tuttu kendınden o farklı bır olaydı
Deme öyle çalışmadığım dersten 70 almıştım deme deme asfgjkkÇalışmadığım dersin sınavında kağıdı doldururken ben
Ben değilim :)Benden mesul olan benim kocamdir, benimle olan evliligi kadinin biri yuzunden bitecek kadar laylaysa zaten yalan dolandir, yurusun gitsin zaten, herkesi potansiyel tehlike gorup dis cikarmayi anlamiyorum, kadin ben bu adami nasi ayartiyim diye mi sormus ne yapmis, karaktersizsin ,serefsizsin falan höst yani bi agir, klavye arkasinda olmak onune gelene agzina geleni saydirma hakkini vermiyo kimseye, bu arada bunu diyen kim hatirlamiyorum ama bi yavas gelsin
Onun yerine avukatları var :)yalnız konu sahibi ortada yok :)
kafasının içindeki düşünceyi ben bilmedik ten sonra sıkıntı yoktamam o zaman sizin sevgilinize biri aynı şeyi düşünse hissettirse umarım bu şekilde aman boynuna mı atlamış onu bırak beni mi al demiş dersiniz :)
Bana satti kacti gdggdgdgdyalnız konu sahibi ortada yok :)
hı hıOnun yerine avukatları var :)
Peki neden beğenmedim attınız o zaman? Azgın duygularıma engel olamadığım için mi ?olabilir neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?