Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgiliyken hamile kalırsa DNA testi ile hak arayabilir? Uzun yıllar ilişki içinde olunca evli gibi oluyoruz zaten
O işler yazıldığı kadar kolay değil resmi olmayan durumlarda , şarkıcı emrahta gördük o rezil durumları, kaç yıl sürdü!!!!

yaptığım yanlışlardan çıkardığım derslere göre de yorum yaptığım olur. İnsan oğlu bu yanlış yapmadan duramaz. Keşke yaptığım yanlışlarda da beni uyaran olsaydı da yapmasaydım dediğim de olmuştur hayatta.

Bu konuyu şarkıcı Emrah’a bağlayabildi ya helal olsun

Benden mesul olan benim kocamdir, benimle olan evliligi kadinin biri yuzunden bitecek kadar laylaysa zaten yalan dolandir, yurusun gitsin zaten, herkesi potansiyel tehlike gorup dis cikarmayi anlamiyorum, kadin ben bu adami nasi ayartiyim diye mi sormus ne yapmis, karaktersizsin ,serefsizsin falan höst yani bi agir, klavye arkasinda olmak onune gelene agzina geleni saydirma hakkini vermiyo kimseye, bu arada bunu diyen kim hatirlamiyorum ama bi yavas gelsin

Çalışmadığım dersin sınavında kağıdı doldururken ben

Ben değilim :)
Bir kişinin yorumundan konu başka yerlere gitti malesef.

Gamzeceylan 2.mesajimin nesini begenmedin allah askina bi anlatsana, ben gelmisim kac yasina kazik kadar cocugum var, hayat genclerin sandigi kadar hatasiz yasanan bisey degil, tecrubeyle sabittir, bunu karsi cinsle iliskilerle de kisitlayamazsiniz, kimse hatasiz degil

tamam o zaman sizin sevgilinize biri aynı şeyi düşünse hissettirse umarım bu şekilde aman boynuna mı atlamış onu bırak beni mi al demiş dersiniz :)
kafasının içindeki düşünceyi ben bilmedik ten sonra sıkıntı yok
Herkes aynı şeyi soruyor 4. Kez yazıyorum ilk mesajımı iyi okuyun ne demek istediğimi anlarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…