Aynı iş yerinden sevgili yapmak

İş bulamıyorum. Boş kalmamak için geliyorum çünkü ailem evde boş kalınca laf yapıyo

Başvuruyorum ama tık yok ki

26 yaşındayım ama iş yerinden olmaz instagramdan olmaz nerden bulucam işten eve gidiyorum bi tek ki evlenmek isteyen biriyim

Bu parayla çalışır mıydınız
Sizin önceliğiniz iş öğrenmek,ortamı anlamak,pratikleşmek. Kendi şirketiniz değilse kimse şu kadar maaş,al sana oda ,al sana imkan demez.Gerçekçi olun sizin gibi iş kovalayan binlerce mezun var,aşk kovalamak yerine iş öğrenin yoksa o binlercesinin gerisine düşersiniz...

26 yaşındayım ama iş yerinden olmaz instagramdan olmaz nerden bulucam işten eve gidiyorum bi tek ki evlenmek isteyen biriyim
Boş ver işi ,evlen o zaman.Niye okudun niye emek verdin? Tek gayen evlenmekse ünv okumadan görücü usulü evlenip gitseydin....
Not: Evlenirim diye saçma sapan adamlarla birlikte olmayı bırak ,bu kafada gidersen" kullanılıp" ortada bırakılman çok olası erkek tercihin berbat.Söyle ailene haber salsınlar el altından birini bulsunlar evlen git......

Burda kal diyosunuz yani

Burda kal diyosunuz yani
İş imkanın yoksa ,kal ama artık mesafeni koru işe odaklan,hiç sevgili olmamış gibi davran ( zor ama geleceğin daha önemli) zırt pırt aşık olmayı bırak okuduğun okulun hakkını ver,en iyisi ol ki ilerde en iyi adamı bulasın.Saçma sapan tiplerle uğraşmayı bırak, mesleki olarak yükselmeye odaklan enerjini işine harca. Aynı zamanda iş aramaya devam et burada biraz piş,ilk fırsatta başka bir yere at kendini...

İş bulup yeni iş ayarlayıp çıkmanızı onerirdim diğerini bilemem iş yeri aşkı konusunda olumsuzum hem her gün görmek sabahtan akşama iş ortamında biktirici hemde ayrılma durumunda suratını görmek biktirici benim böyle fikrim

Zaten ilk zamanlar iyidik son zamanlarda sıkılmış gibi pazar günleri görüşürdük izinliyken her gün görüşüyoruz ne gerek var diyor

kısmet.
anlamadığın şey şu
senin algın neyse fikrin neyse sen neysen ne kadarsan öyle adam bulacaksın öyle bir ilişki yaşayacaksın
o yüzden kendinle meşgul ol özellikle de psikolojik, ruhsal olarak
hayat amacını bulana kadar
yoksa her gelen deneyim olacak o kadar
ama aradığın "o" kişiyi bulmuş olmayacaksın çünkü sen kendini hiç tanımadın anlamadın görmedin
bilmiyorum anlatabildim mi ki neyse bahtın açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…