Calismaya mi gidiyorsunuz sevgili bulmaya mi yahu yeni mezun olmussun ilk girdigin iş yerinde 3 ayda sevgili oluyorsun. Bu kafayla is yerlerinde duzgun bir itibarin olmaz. Ayrica tecrubesiz olmak asgari ucret alti calistirilabilir demek degil yani daha bundan haberin yok. 10bin liraya insan işe mi gider bi de okul okuyorsunuz sinirim.bozukdu
Verdikleri para çok saçma ama ic mimarlıkta da öyle kolay iş bulunmuyor. En azindan asgari ücret yapsınlar sigortanı yatirsinlar sen de o arada yeni iş bak. İş bulunca çık. İş görüşmesinde çalıştığın gözüksün tecrübesizi şimdiki patronun gibi bedava çalıştırmak isteyenler alıyor. Özelde çalışmaya devam edeceksen gözün açık olsun. Her yere başvur.
konuyu 3 4 cümleden sonra okumadım daha ilk işinde sevgili yapmakla hata etmişsin işinle ilgili geleceğine yatırım yap kendini düşün yani işine odaklan bundan sonra da bu tarz durumlardan uzak dur hem etik değil hem hoş görünmüyor hem başına gereksiz yere dert açıyorsun hem de gittiğin her yerde birileri çıkıyor zaten neredeyse hepsi boş beleş ihtimaller
mesafe koyarsan kim gerçekten istiyor gerçekten kararlı kim düzgün insan gözlemlersin yok uzak durmazsan hepsini deneyip ruhen yorulursun kariyerinde de ilerleyemezsin yazık edersin yani
Sizin önceliğiniz iş öğrenmek,ortamı anlamak,pratikleşmek. Kendi şirketiniz değilse kimse şu kadar maaş,al sana oda ,al sana imkan demez.Gerçekçi olun sizin gibi iş kovalayan binlerce mezun var,aşk kovalamak yerine iş öğrenin yoksa o binlercesinin gerisine düşersiniz...
Boş ver işi ,evlen o zaman.Niye okudun niye emek verdin? Tek gayen evlenmekse ünv okumadan görücü usulü evlenip gitseydin....
Not: Evlenirim diye saçma sapan adamlarla birlikte olmayı bırak ,bu kafada gidersen" kullanılıp" ortada bırakılman çok olası erkek tercihin berbat.Söyle ailene haber salsınlar el altından birini bulsunlar evlen git......
Sizin önceliğiniz iş öğrenmek,ortamı anlamak,pratikleşmek. Kendi şirketiniz değilse kimse şu kadar maaş,al sana oda ,al sana imkan demez.Gerçekçi olun sizin gibi iş kovalayan binlerce mezun var,aşk kovalamak yerine iş öğrenin yoksa o binlercesinin gerisine düşersiniz...
İş imkanın yoksa ,kal ama artık mesafeni koru işe odaklan,hiç sevgili olmamış gibi davran ( zor ama geleceğin daha önemli) zırt pırt aşık olmayı bırak okuduğun okulun hakkını ver,en iyisi ol ki ilerde en iyi adamı bulasın.Saçma sapan tiplerle uğraşmayı bırak, mesleki olarak yükselmeye odaklan enerjini işine harca. Aynı zamanda iş aramaya devam et burada biraz piş,ilk fırsatta başka bir yere at kendini...
İş bulup yeni iş ayarlayıp çıkmanızı onerirdim diğerini bilemem iş yeri aşkı konusunda olumsuzum hem her gün görmek sabahtan akşama iş ortamında biktirici hemde ayrılma durumunda suratını görmek biktirici benim böyle fikrim
İş bulup yeni iş ayarlayıp çıkmanızı onerirdim diğerini bilemem iş yeri aşkı konusunda olumsuzum hem her gün görmek sabahtan akşama iş ortamında biktirici hemde ayrılma durumunda suratını görmek biktirici benim böyle fikrim
kısmet.
anlamadığın şey şu
senin algın neyse fikrin neyse sen neysen ne kadarsan öyle adam bulacaksın öyle bir ilişki yaşayacaksın
o yüzden kendinle meşgul ol özellikle de psikolojik, ruhsal olarak
hayat amacını bulana kadar
yoksa her gelen deneyim olacak o kadar
ama aradığın "o" kişiyi bulmuş olmayacaksın çünkü sen kendini hiç tanımadın anlamadın görmedin
bilmiyorum anlatabildim mi ki neyse bahtın açık olsun