Patron özel bir evrende yasıyor galiba.Tecrübesizsin, öğreniyorsun, yeni mezunsun gibi gerekçeler yasal olarak geçerli değil.Asgari ücretin altında calıstıramaz…Patron şunu söylüyor daha tecrübesiz öğrenme aşamasında olduğun için kademe kademe artacak
Sevgılıden önce ısını değiştir bu paralar ne böyle asgari ücret bile değil? Karın tokluguna mı gıdıyorsun ayrıca 3 kısının calistiği ortamda ne dıye hemen sevgılı yapıyorsun 3 aydir kız bekleseydın ya biraz1 sene önce iç mimarlıktan mezun oldum. 3 aydır da bir ofiste çalışıyorum. 3 kişi çalışıyorlar ve çalışanlarda patronun akrabaları. Ben de bunlardan birisyle 2 aydır sevgiliyim. Patrondan bunu biliyor herkes biliyor. İlk sorun şu ki 2 gün işe gitmedim ve bu süreçte bana günaydın dışında gün içinde mesaj atmadı. Sadece akşam aradı konuştu. Bu da kafamda şunu doğuruyor ben bu işten ayrılsam bu ilişki hep böyle mi olacak. Çünkü işte her gün görüyorum iyiyiz ama gitmeyince böyle. Sorunca da çalışıyorum diyor. Konuşup bitirsem mi ne yapsam? Diğer bir sorunda ben burda ilk ay 10.000 diğer ay 15.000 bu ay da 18.000 tl aldım. Patron şunu söylüyor daha tecrübesiz öğrenme aşamasında olduğun için kademe kademe artacak. Napsam bilmiyorum iş bulup çıksam mı yoksa hemen çıksam mı ama boş kalmakta istemiyorum. İşte bakıyorum hiç geri dönüş yapan yok. Sizce ne yapayım
1 ay gibi kısa sürede sevgili olunur mu bilmiyorum.Pek anlamam bu işlerden gerçi saçma bir yorum yapmış olmayayım.Mimarsınız maaşınız niye öyle az?İş araştırın yeni bir iş bulunca çıkarsınız.Ayrıca görüştüğünüz kişiden pek ışık göremedim.Nasıl hissediyorsanız öyle hareket edin.1 sene önce iç mimarlıktan mezun oldum. 3 aydır da bir ofiste çalışıyorum. 3 kişi çalışıyorlar ve çalışanlarda patronun akrabaları. Ben de bunlardan birisyle 2 aydır sevgiliyim. Patrondan bunu biliyor herkes biliyor. İlk sorun şu ki 2 gün işe gitmedim ve bu süreçte bana günaydın dışında gün içinde mesaj atmadı. Sadece akşam aradı konuştu. Bu da kafamda şunu doğuruyor ben bu işten ayrılsam bu ilişki hep böyle mi olacak. Çünkü işte her gün görüyorum iyiyiz ama gitmeyince böyle. Sorunca da çalışıyorum diyor. Konuşup bitirsem mi ne yapsam? Diğer bir sorunda ben burda ilk ay 10.000 diğer ay 15.000 bu ay da 18.000 tl aldım. Patron şunu söylüyor daha tecrübesiz öğrenme aşamasında olduğun için kademe kademe artacak. Napsam bilmiyorum iş bulup çıksam mı yoksa hemen çıksam mı ama boş kalmakta istemiyorum. İşte bakıyorum hiç geri dönüş yapan yok. Sizce ne yapayım
Çıkmak istiyorum zaten ama iş bulmak çok zor bunu da düşünüyorum iyi kötü şu an elime para geçiyorPatron özel bir evrende yasıyor galiba.Tecrübesizsin, öğreniyorsun, yeni mezunsun gibi gerekçeler yasal olarak geçerli değil.Asgari ücretin altında calıstıramaz…
Gerekli yerlere sikayet eder cıkardım ben olsaydım.
Sevgili konusunda da gün içinde birlikteyken yogunlugunu görüyorsundur aslında.1 dk sını ayırıp yazabilir,düsündügünü özledigini hissettirebilir.2 ayda böyleyse bilemedim.
İş bulamıyorum kimse almıyor tecrübe yok diyeSevgılıden önce ısını değiştir bu paralar ne böyle asgari ücret bile değil? Karın tokluguna mı gıdıyorsun ayrıca 3 kısının calistiği ortamda ne dıye hemen sevgılı yapıyorsun 3 aydir kız bekleseydın ya biraz
İşten de çocuktan da ayrılmak istiyorum1 ay gibi kısa sürede sevgili olunur mu bilmiyorum.Pek anlamam bu işlerden gerçi saçma bir yorum yapmış olmayayım.Mimarsınız maaşınız niye öyle az?İş araştırın yeni bir iş bulunca çıkarsınız.Ayrıca görüştüğünüz kişiden pek ışık göremedim.Nasıl hissediyorsanız öyle hareket edin.
Hakkınızda hayırlısı olsunİşten de çocuktan da ayrılmak istiyorum
Çıkayım mı yani. Bende diyorum ki iş bakayım bulunca çıkayımÇocukken yani yeni mezun ve 20 yaşında minik bir firmaya girdik. 3 kuruş paraya anlaştık. Bir iki hafta oldu borçları gördük ve kaçtıkbir kaç öyle saçmalamadan sonra KPSS ile atandım.
Yerinizde olsam oyun programlama için sertifika alırdım. Özellikle unity… Dil bilgim yoksa onu hallederdim. Sonra sağa sola başvuru yapardım. Yok alanım iyi diyorsanız. Eksik olan sertifika vs tamamlayın.
Aynı iş yerinden kısacık sürede sevgili yapmakÇıkayım mı yani. Bende diyorum ki iş bakayım bulunca çıkayım
Patrona kendisi söyledi çocuğun akrabalar diyeAynı iş yerinden kısacık sürede sevgili yapmak
İlişki sağlamlaşmadan patronun bile duyacağı kadar ayyuka çıkarmak
Bu ne cesaret yiğidim
Konu sahibi buradan insanlara söylemek kolay siz kendi hesap kitabınıza bakın.Çıkayım mı yani. Bende diyorum ki iş bakayım bulunca çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?