- 17 Ağustos 2011
- 24.559
- 154.777
- 798
Benim ilk iş yerim de kurumsal bir yerdi,ama daha çok yeni mezunlarin tercih ettigi bir yerdi. Herkes herkesle sevgili olur,hatta ayrılır ikinci tura dönerdiBenim çalıştığım kurumsal firmalarda yasaktı, öğrenilince diğer mağazaya gönderiliyordunuzyani herhangi biri başka mağazaya gidiyordu

Son iş yerimde de eleman alınacaktı, bir kız sevgilisini ise sokturdu. Bir sene kadar sonra Nişan yaptılar,sonra evlendiler. Hiç tuhaf karşılanmamisti.
Memur arkadaslarim bürodan, öğretmen arkadaşlarım okuldan birilerini bulup evlendiler.
İnsanlar ne yapsin ki, yeri geliyor haftanın 6 günü hava karanlikken gelip hava karanlikken çıkıyorsun . Ortamlara karışıp flortler bulmaya çoğu kişinin imkanı olmuyor,göz önündeki kişiye meyletmeye başlıyor

İş yerinde sevgili olmak konusuna gelince...ayrilirsan kötü ama pıtır pıtır bir ciftsen hos bir şey ya. Ben cok mutluydum o zamanlar , işe neseyle giderdim.Birbirimize notlar falan birakirdik ,konuşacak tonla şeyimiz olurdu, ortak bir sürü tanıdık... Ben bir zararını görmemistim o dönem.
O yüzden eğer sen de hoşlanıyorsan ,meylin varsa bir görüş derim ben