• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı kiloya takıldım kaldım :(( :'(

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
  1. kızlar 70 kilodan 64 kilo ya dustum ama 64 kiloyum sımdı neredeyse 10 gundur gr... gıtmıyo bn mı cok acele edıyorum anlmadım kı moralım bozuldukca herseyı yıyesım gelıyor ya .... neler onerırsınız bn mı acele edıyorum bıde mıllet ayda 5 kılo verdım ne ayı ya haftada bes kılo verdım dıyorlar ya ozaman ben hepten dıyom noluyooo ya bana benmı acele edıyorum kı anlamadım ama yarın mısafırım var da yarından sonra artık daha skı bır dıyet yapmalıyım...

Malesef kilo duraklamasi yasiyosun,seni anliyorum bende uzun zamandir 55kiloda takildim bi gitmedi
Yardiminiza ihtiyacim var

Vucut buyuk ihtimalle su tutmaya baslamis.ben boyle oldugu zamanlarda bagirsak calistirici seyler yapiyorum ve bununla birlkte sulu gida beslenyorum ise yariyor

Yanlista yonlendirmeyim ama supermarket ve aktarlarda bulunan tilaks marka cay var ise yaryor.veya bagimlilik yapmamak sarti ile dulc..lax diye eczaneden bir ilac var alabilirsin.isim yazmak yasak diye bole yazdm ilaci :)iki uc gun kullanblrsin

Ama tekrar soluyorum vucudu sasirtmak icin birkackere yapilcak alincak ilaclar.eger hergun alayim bir ay kullanaym dersen aksine vucut ona alisir kilo vermek dahi zorlasir:)

Tatlim selahettin donmezin kilo duraklamasini onleyen diyet tarifleri var ondan yararlan,ben 2012de 65_66kiloydum sona universiteyi kazandigimda kendi kendime 5kilo zayofladim yuruyerek falan,daha sonra cok guzel bi diyetle geri donmeyen yani 3_4kilo verdim 10gune sonra az yiyerek 55e dusdum,anliycagin kisa sureli verdigim 5kilo yuzunden durdu,simdi ip atliyorum cok etkili sikilasdi bacaklarim vucudum,sinavlar bitsin 10gunluk diyetle bu 5kiloyuda vericem insAllah ,istersen diyeti yazarim
Yeniyim de ozeli falan bilmiyom o yuzden

Back
X