- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Görümceniz eşinize düşkün demekle yetineceğim ama biraz fazla.Düşünceli olmalı :)
Gözü açıklardan :) Evli mi bilmiyorum ama evlenirse kurtulursunuz bu durumdanÇok düşkün. İşine geldiği yerde düşkün. Yalnız kaldığında kendisini gezdirme peşinde.
ya birken iki olurlarsaGözü açıklardan :) Evli mi bilmiyorum ama evlenirse kurtulursunuz bu durumdan
ya birken iki olurlarsa
ya asalak biri ise başkasının sırtından geçinmeyi seviyosaCanım, emin ol hiç bir damat karısının abisine aşırı düşkün olmasını istemez. onun da ümüğü sıkılır günü gelince de kız kurusu kaldı. evlenemiyor.
ya asalak biri ise başkasının sırtından geçinmeyi seviyosabu ihtimaller sürer gider canım
oldukça ilginç bir mesele. kesinlikle katlanamazdım ben de ve açıkça koyardım tavrımı. tatil bu sonuçta belki duygusal anlarınız olacak, o yaştaki birinin bunu düşünemiyor olması imkansız. belli ki bilerek yapıyor. eşinize böyle söylemeyi denediniz mi? yani tatilde şöyle şöyle olur filan diye...
Gorumceyi evlendirin...Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Ama sen çok haklısın ki..Canım bana evli bir çiftin yanında ek bir yatakla hotelde aynı odada kalmak istemesi absürd geliyor. 3 kuruş daha az para vericem diye evli bir çiftin özel mahrem hayatını istila etmek hiç hoş değil. Ben 360 gün işyerinde dirsek çürütüp çalışıp 360 gün boyunca yüzünü gördüğüm insanları tatilimde görmek istemiyorum. Benim anlayışım bu.
Görümce 25 yaşından büyükmüş. En tuhafı da bu. :STatlım hele de çalışıyosan kendini ezdirme sakın. Görümcenin yaşı küçük galiba.
HayRet bisey ya. Esin biraz olsun seni anlasaydi bosver alttan al derdim ama nerede. Resmen esin canak tutuyor onlara. Onlara kizma esine kiz. Esin yuz veriyir. Hala evlendiginin farkina varamamis. Hic kaybetme korkusu yasamiyor herhalde. Yasatmani tavsiye ederim. Sahsen yasattim ancak oyle anladi.karmakarisik56 benle kavga ediyor. ruh hastası ilan ediyor. kurguladığımı iddia ediyor. Seni ne bağlıyor ki bu mevzuda diyor. En sonunda boşanalım ile cümleyi bitirip, ertesi gün kedi gibi hayatına devam ediyor. Katil olmam gerek benim aslında
ayy ben görmedim 17 falan sandım. Evlenecek yaşına gelmiş insan utanır biraz.Görümce 25 yaşından büyükmüş. En tuhafı da bu. :S
Dediğinizi yaptım biliyormusunuz ? ilk defa yumruğumu masaya vurdum ve yeter dedim. Görümcemle de konuştum. ( saygısız bir yanıt aldım, istediğim yere giderim, seni ilgilendirmez dedi ) eşimle de görüştüm.
Ana sorun, eşimin ailesinin yanında bana sahip çıkmaması. Şimdilik eşimin ailesinin evine gitmeyi artık redd ediyorum.
üstelik komik olan da ne biliyormusunuz ? Ben çalışan eve para getiren bir kadınım ! Sözüm geçmesi lazım normalde. Sülalecek etkisiz özne gibi davranıyorlar bana.
o zaman onu terkedebileceğini bilmeli git evden davanı aç bak nasılda kapanacak ayaklarına,eğer ki niyetleri bunu yapmak değilse..Başımda büyük bir bela var. Bu hatun değişmez. Keskin hatlar çizeyim diyorum. Saygısız hakaret dolu mesajı hala duruyor cep telefonumda. Sinir harbi içindeyim. Eşime gösterdim. Tepkisiz kaldı. Eşimle de konuşmuyoruz zaten şu günlerde. çaresiz kaldım. nefes alamıyor gibi hissediyorum.
Tatlım hele de çalışıyosan kendini ezdirme sakın. Görümcenin yaşı küçük galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?