Aynı odada bizimle uyumak istedi

oldukça ilginç bir mesele. kesinlikle katlanamazdım ben de ve açıkça koyardım tavrımı. tatil bu sonuçta belki duygusal anlarınız olacak, o yaştaki birinin bunu düşünemiyor olması imkansız. belli ki bilerek yapıyor. eşinize böyle söylemeyi denediniz mi? yani tatilde şöyle şöyle olur filan diye...

ya asalak biri ise başkasının sırtından geçinmeyi seviyosa bu ihtimaller sürer gider canım

Başımda büyük bir bela var. Bu hatun değişmez. Keskin hatlar çizeyim diyorum. Saygısız hakaret dolu mesajı hala duruyor cep telefonumda. Sinir harbi içindeyim. Eşime gösterdim. Tepkisiz kaldı. Eşimle de konuşmuyoruz zaten şu günlerde. çaresiz kaldım. nefes alamıyor gibi hissediyorum.

eşim görümcemden daha düşüncesiz.

Gorumceyi evlendirin...

görümceniz kaç yaşında bilemiyorum ama çocuk gibi davranıyor.neden aynı otel odasında kalmak istedi ve sizinle aynı odada kaldı mı merak ettim doğrusu.

Ama sen çok haklısın ki..

Tatil bu yani.

insan yemek yapmayacak. temizlik yapmayacak..eğlenecek..eşinle belki özel işleriniz olur..görümcenize benden koca bir yuhhhhhhh!!!!!!!

Eşinize de !!

H
HayRet bisey ya. Esin biraz olsun seni anlasaydi bosver alttan al derdim ama nerede. Resmen esin canak tutuyor onlara. Onlara kizma esine kiz. Esin yuz veriyir. Hala evlendiginin farkina varamamis. Hic kaybetme korkusu yasamiyor herhalde. Yasatmani tavsiye ederim. Sahsen yasattim ancak oyle anladi.
Bu ne ya senin esin kocan mi ailesi mi
Valla sinir oldum ben de.
Annenle falan konustunmu hic onlar ne diyir

abisinin evlendiğini bir karısı oldğunu kararları karı koca ortak alması gerektiğini ve hala abisinin küçük kız kardeşi modundan çıkamamış görümceniz...terbiyesize bak seni ilgilendirmez istediğim yere giderim demiş...
heyy hatun gittiğin kişi benim kocam farkındamısın diyemedin mi, ben olsam orda bozum ederdim onu...

o zaman onu terkedebileceğini bilmeli git evden davanı aç bak nasılda kapanacak ayaklarına,eğer ki niyetleri bunu yapmak değilse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…