Aynı tarz odamda 2 tane kız vardı.Moral bozmak istemem ama uyardığımda da tekrar bu hareketlere devam etmişlerdi.Bilerek yaptıklarını düşünmüyorum sadece alışmışlar ve yapıları öyle dışarıda vs de böyle davranan insanlardı.Bence direk odanı değiştir.Ben mesela bu oda ışık almıyo başka odaya geçicem galiba vs demiştim kırılmasınlar diye.Böyle bir bahane uydurabilirsin çünkü sende taktığın için davranışlarına bu sefer herşeyi batmaya başlar sana sen yorulursun.
Bir de kızı odadan yollamak istiyorsan psikolojik baskı yapmak zorundasın. Uyarılarını dikkate almazsa her hareketine bir laf söyle, ciddiyim. Yukarıda da yazılmış, en ufak sesinde laf söyle, sessiz ol de. Çirkin gülüyorsun susar mısın, de. O uyurken sen de ses yap. Sürekli huzursuz bir ortam yaratırsan mecbur kalıp gitmek isteyebilir.
ama yası kucukmus ve ıstemedıgı seylere guzel bır anlatımla soylemek daha etkılı bu tarz cocukla cocuk olmaktır .. kısasa kısas sorun cozmez daha cok sorun yaratır ınatlasmlar olur
Allah sabır versin vallahi . Resmen şuan aynı odadayim gibi canım sıkıldı
Ya bu aile gorgusu , kapı kapatma dank diye açma falan benim ust kat komşum da boyle herseyler yerde pat küt . Bu tamamen gorgusuzluk aileden gelen bisey
Ama yaşı küçük ya belki öğretilebilir,konusmayi dene bak canım bu odada beraber kalıyoruz birbirimizden rahatsız olduğumuz şeyler olabilir gel bunları konuşalım de madem.kirmak istemiyorsun böylelikle yumuşak bir geçiş olur.. sonra akışa gore kibarca sırala
Bu yöntem tutmazsa hayatı zehir etme oda arkadasini değiştir
Kız sinir bozucu ama sen de sinir bozucusun bana kalırsa.Yüzüne söylesene bunları eğer yüzüne gülüyorsan rahatsız olmadığını düşünüp rahat davranıyordur o da.
Ağzımız var değil mi kullanalım böyle boşa şikayetlenip dert yanacağımıza
kuralsız zeki kız izlenimi uyandırdı bende
sizde kuralları olan çalışkan tip
bizim dönemizde edi ve büdü vardı onun gibi
zıt karakterli iki tip çözüm bulursunuz umarım