- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
Yani onu engelleyemez tabii. diğerlerini yapmasın da ona pencere açarız napalım :)Hepsine tamam da uykusunda gaz çıkarmayı nasıl engellerin kızcağız?
Benim gündüzleri Hep okulda geçiyor zamanım Akşam odaya gelince de odada kaldığım süre zarfında ve haftasonlarini kastetmiştim. Yani evet Böyle de uyarilabikir de o samimiyet oluşmadı henüz bana cok tuhaf ve ergen geldiği için ısınamadım iste.. Onun tüm günü odada devam zorunluluğu yok hukukta ve İlk sene olunca cok dersi yok olana da aman hoca cok mal deyip gitmiyor :)İyi de o hukuk siz de zor bir bölüm okuyorsanız gününüz neden okulda değil de odada geçiyor ki
Kibarca bunlardan rahatsız olduğunuzu söyleyin
Sakızı örneğin, ayy X yeter kız cakkıdı cakkıdı okuduğumu anlayamıyorum deyin
Neye güler bilemeyiz onun sınırını koyamayız ama arada kız çık dışarda Gül ben y dersi çalışıyor hiç komik değil vs deyin
Hukuka isteyerek gelmemiş tıp istiyormuşmuş tıp okuması gerekiyormuş ama işte nasıl kazanamamış anlamamış :)Bu kız ne zaman ders çalışıyor acaba? Hukuk kolay bir bölüm değil yani çalışmadan olmaz. Okuması gereken bur sürü kitap var.
Benim gündüzleri Hep okulda geçiyor zamanım Akşam odaya gelince de odada kaldığım süre zarfında ve haftasonlarini kastetmiştim. Yani evet Böyle de uyarilabikir de o samimiyet oluşmadı henüz bana cok tuhaf ve ergen geldiği için ısınamadım iste.. Onun tüm günü odada devam zorunluluğu yok hukukta ve İlk sene olunca cok dersi yok olana da aman hoca cok mal deyip gitmiyor :)
Hukuka isteyerek gelmemiş tıp istiyormuşmuş tıp okuması gerekiyormuş ama işte nasıl kazanamamış anlamamış :)
Hukuk okumak istemiyor ama okuyor görünüyor, çok okula gitmiyor, ders çalışmıyor. Bir ablan olarak bence bu sene puanın kesilecek hem bu sene madem hukuk odaklı çalış seneye bakarsın duruma göre dedim. Beni tınlamadı bile gülüp geçiyor off hayat çok sıkıcı diyor ergen ergen. Çok fazla itici geliyor artık o sebeple de konuşamadım zaten yapma etme demekten anlayacak gibi durmuyor. Görgüsüz ve şımarık.
Benim neye saçma dediğimi anlamamışsınız sanırım. İşi gücü bırakmış kocaman adamlarla islamiyet tartışıyor, 18 yaşında. Tartıştığı konu da imam nikahının olup olmaması. Fazlasıyla saçma bence :) kitap okur araştırır anlarım, ki bu yaşta araştıracağı çok daha önemli ve gerekli konular var.Herşeyi anladım da islamiyet ile ilgili araştırma yapmasının nesi saçma ??
Bilmiyorum ki kafa gidik.hukuk ve tıp ne alaka
hukuk da zor ki neden çalışmıyor acaba?
Uyurken de çok afedersiniz sürekli gaz çıkartıyor pencere açmaktan hasta oldum
bunu söylemekteki amacın ne ? bunu yazan adamın samimi olduğunu düşünmüyorum bizim bu ayrıntıyı bilmemiz mi gerekiyordu ? bu nasıl bir görgüsüzlük
bence insanın ilk araştırması ve öğenmesi gereken ilim islamiyettir. Ama koca koca adamlarla islamiyeti tartışıyorsa gerçekten saçmaBenim neye saçma dediğimi anlamamışsınız sanırım. İşi gücü bırakmış kocaman adamlarla islamiyet tartışıyor, 18 yaşında. Tartıştığı konu da imam nikahının olup olmaması. Fazlasıyla saçma bence :) kitap okur araştırır anlarım, ki bu yaşta araştıracağı çok daha önemli ve gerekli konular var.
Islamiyetle ilgili değil ateizmle ilgili yapıyormuş ZehraHerşeyi anladım da islamiyet ile ilgili araştırma yapmasının nesi saçma ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?