Klasik havalı ergenlere bürünmeye kalkma CANIM YAAA.yat uyu canım ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik havalı ergenlere bürünmeye kalkma CANIM YAAA.yat uyu canım ya.
sevgiliside eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş resmenÖzet:
Konu sahibi sevgilisiyle 4 yildir beraber..sevgilisi bi gün ben bi kiz begensem söylerim demis güzellik olarak..konu sahibi de seni seviyorken baska erkek icin hos biriymis demem demis ..
iddialasmislar..sevgilisi konu sahibine sürekli erkek resmi göstermis..yok begenmiyorum falan derken artik her gördügü erkek hakkinda uygunsuz düsünmeye baslamis..
Doktora gitmis..2 ay kadar ilac kullanmis..napabilirim diyor??sevgilisiyle iliskisi de zor durumdaymis bu yüzdn..
sevgiliside eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş resmen![]()
Ne demek oluyor bu?sevgiliside eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş resmen![]()
aklına bunları sevgilin sokmuş demekNe demek oluyor bu?
cinsel isteği azaltan ilaç kullan[/QUOT
sen ne diyorsun ya? Umarım Allah bu derdi senin başına da verir. Dalga geçmek ne anlarsın..
tatlım ben ergenliği geride bırakalı o kadar çok oldu kii.sevgilin bir vaka sen ayrı bir vakaKlasik havalı ergenlere bürünmeye kalkma CANIM YAAA.
Ya sen? Ergenlik geride kalmiş ama insanların dertleriyle dalga geçecek kadar büyümüsün.. buna büyümek denirse. Neyse..tatlım ben ergenliği geride bırakalı o kadar çok oldu kii.sevgilin bir vaka sen ayrı bir vaka
Canım okuduğuna emin misin? Hayır yani ona göre konuşucam seninle. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Cinsel azgınlık ne?saçma saman konuşmav san değilmisin o fikirleri aklımdan çıkaramıyorum diyen al sana formul
Hala düsünüyormussun diyorsun... peserkekleri çıplak düşünüyomşsun rüyandagörüyomuşsun bundan ne anlamalıyım
Allah aşkına hala ne diyorsun anladıgın zaman konuşuruz arkadaşım iyi gecelerhadi rüyeyı anlarım o kimsenin elinde değil çıplak düşünmek nedir ya
Konu başlığına ve içeriğine bak zahmet olucak ama.o zaman tedaviyi burda değil doktorda olcan