• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı Problemi Yaşayanlar Var mı?

İnanin Kardeşimin arkadaşı sorunlarını aşıp,sakin bir insan olmuş.Kardeşim seansta nerelere gittiğini anlattı.Ben maalesef çok zorlandı,çünkü beynim kontrolü bırakmıyor geçmişe gitmiyor.Nefes terapisi almam lazım.Denemekte fayda var kendisi o kadar harika bir bayan ki.Sadece onun için bile gidilir.
Olay cok büyülü geldi bana :) ilginc gercekten

Arkadaşlar rastgele bir erkek görseniz bakip geçersiniz değil mi? Işte ben bu erkeği görür görmez iyi mi kötü mü? Bunula beraber olunur mu gibi sorular geliyor aklıma!

Tamam ilgini çeken biri olursa git tanış bakalım belki gerçek aşkı onda bulursun.
böyle düşünmek niye seni rahatsız ediyor. Nasil yani otobüse biniyorsun ve Şoförler başlayıp bütün otobüsteki adamlara karşı böyle inceleme mi yapiyorsun

Canım başını okudum sevgilinle olan kavgana kadar. Sonrasını okuyamadim. Keske paragraf vs koysaydin. Ozetlere bakayım dedim.

O an derken?

O an derken? Baya ilginc bir uygulama olsa gerek.
Şöyle anlatayım diyelim ki küçükken tacize ugradiniz seansta o taciz anını tekrar görüyorsunuz.Uzman o an ile ilgili sizde yol açan tahribatları bazı telkinler ile temizliyor ve size yine telkinler ile yüklemeler yapıyor.Veya yükseklik korkunuz var,hayvan korkunuz var.Bu korkular ilk ne zaman hangi olay ile başlamış o ana gidiyorsunuz.Anlatilmaz yaşanır.Sitesinden yorumlara bakınız.Ayrıca tesekkur ederim.Dilerim Rabbim tüm sikintilarimizi gidersin İnsallah

Tamam ilgini çeken biri olursa git tanış bakalım belki gerçek aşkı onda bulursun.
böyle düşünmek niye seni rahatsız ediyor. Nasil yani otobüse biniyorsun ve Şoförler başlayıp bütün otobüsteki adamlara karşı böyle inceleme mi yapiyorsun

Canım başını okudum sevgilinle olan kavgana kadar. Sonrasını okuyamadim. Keske paragraf vs koysaydin. Ozetlere bakayım dedim.
Canim sacmalama benim suanki sevgilim cocukluk askimdi dedigi seyi Allah yazdiysa bozsun bunlara ragmen yanimdaydi hep. Hayir ben incelemiyorim canim. Mesela tv de sokakta denk gelir de gorursem o erkek nasildi iyi mi kotu mu onunla olunur givi seyler geliyor. Ayrica bu her erkekte oluyor bir kisi de degil ki

Şöyle anlatayım diyelim ki küçükken tacize ugradiniz seansta o taciz anını tekrar görüyorsunuz.Uzman o an ile ilgili sizde yol açan tahribatları bazı telkinler ile temizliyor ve size yine telkinler ile yüklemeler yapıyor.Veya yükseklik korkunuz var,hayvan korkunuz var.Bu korkular ilk ne zaman hangi olay ile başlamış o ana gidiyorsunuz.Anlatilmaz yaşanır.Sitesinden yorumlara bakınız.Ayrıca tesekkur ederim.Dilerim Rabbim tüm sikintilarimizi gidersin İnsallah
Canim yani uyutuluyor musun ne oluyor o an ? Amin tesekkur ederim

Hayir uyumadan bilinciniz açık anlatmak ile olmuyor inanin

İçeriği ne olursa olsun, hemen hemen herkesin bir konuda takıntılı düşünceleri, çözemediği, aşamadığı beyninde dönüp dolaşan düşünceleri vardır.. Bu insanın doğasında var, ve kusursuz, problemsiz insan da yok bunu kendimizi de dahil ederek yaşıyoruz zaten..
Önemli olan problemin farkına varmak, ve bence canım sen bunun farkına vararak %80 aşmışsın, gerçekten istiyorsan gerisi kolay olur senin için..
Arkadaşların tavsiye ettiği bilinç altı temizleme seansı çok işe yarayabilir evet, ama maddi olarak hazır olduğunda bunu yapabilirsin..
Bence şu an için, şöyle basit bir şey uygula ;
Diyelim ki dışardasın birini gördün, aklına o düşünceler geldi.. Kendine bir şarkı, dua, söz vb.. Kendini ne iyi hissettirirse belirle.. O anlarda onu aklına getirmeyi dene..

Nacizane bir tavsiye, dediğim gibi sorunsuz insan yok, ben de bazı anlarda bunu uyguluyorum ve işe de yarıyor açıkçası..

İnşallah en kısa zamanda atlatman dileğimle..

Niye kendinden sorunluymus gibi bahsettin ki? Yanı olabilir senin düşündüğünü şeyi erkeklerin hepsi düşünüyor:) normal bence kafana çok takarsn sorunluymussun gibi bi sorun çıkar ortaya. Yani aman boşver de takılma geçer bence

Canım öncelikle çok teşekkür ederim. sağol. ben kendim isteyerek beğendiğim biri bile kafamda buyuyor. efsanelesiyor. ama inan sevgilim de bilgi her gün onu begendim bunu gördüm hakli. ben olsam şuan ayrilirdim duramazdim.. fakat bilincalri temizliğini anlayamadim pek ben korktum biraz da anilarla beraber sevgilimi de unuturum diye garip bir hadise keşke geciverse şuan sizden gaz alip umrumda değilmiş gibi davraniyorum inanin şuraya yazmadan 5 dk once oldu. bir de bende rezil oma fobisi var durdk yere insanlar gulucek diye korkarim küçüklükten beri.. ya da herkese kendimi begendirme cabam var. sevgilinin arkdaslari beni çirkin görsün istemem bu ihanetten değil ama bir takinti inan Allah benim gibi olanlara sabir ve acil şifa versin. hayat inan zorlasiyo.

[QUOTEe sevgili, post: 44397617, member: 725017"]Niye kendinden sorunluymus gibi bahsettin ki? Yanı olabilir senin düşündüğünü şeyi erkeklerin hepsi düşünüyor:) normal bence kafana çok takarsn sorunluymussun gibi bi sorun çıkar ortaya. Yani aman boşver de takılma geçer bence[/QUOTE]
canim dedigin gibi olsa keşke.. ne sosyal hayat kaldi ne bisey..

Hic bisey anlamadim aslnda ama anladigim kadarinin cevabini vereyim sacma sapan bir didisme halindesiniz...

cocuk gibi mücadele ediyorsunuz birbirinizle iliskide ciddiyet de göremedim ben ne demek o güzel bu yakisikli tamam begenirsin yorum yaparsin ama kiskandirmaya calisarak degil!!!

Yada onunla yatarsam zevk alirmiyim bilmemne senin düsünceler zaten almis basini gidiyor...

Tuhafsiniz...

Bak kendinde soyluyosyn.tek sorun bence takıntılı
[QUOTEe sevgili, post: 44397617, member: 725017"]Niye kendinden sorunluymus gibi bahsettin ki? Yanı olabilir senin düşündüğünü şeyi erkeklerin hepsi düşünüyor:) normal bence kafana çok takarsn sorunluymussun gibi bi sorun çıkar ortaya. Yani aman boşver de takılma geçer bence
canim dedigin gibi olsa keşke.. ne sosyal hayat kaldi ne bisey..[/QUOTE]
Bak kendinde soyluyosub iste tek sorun takintili olman.yani sotle dusun her kadin herkes tarafindan begrnilmek ister.mesela ben eski erkek arkadasimin arkadas ortamina girince en guzel ben oliyim falan derdim ama takinti yapmadim hic bi zaman. Arti cirkin bi erkek gotdugum zaman acaba bunun cinsel yasami nasildir diye aklimdan gecirdigim bile okmustur. Ama umursamadim kendime sapik demedim:) bence bu sorunu cok tskma. Ama diyosun ya insanlar banaguler ya d hrpsi bana bakiyomus gibi hissediyorum diye bunun iki aciklamasiolur 1. Kendine guvenin yok2 yasadigin bir hatiradan olabilir.simdi brnde bi sorun ypk normL bi insanim erkekleri dusunebilirim ama bisry yasamadigim surece ne krndime ne baskasina zararim var diye dusun

Hic bisey anlamadim aslnda ama anladigim kadarinin cevabini vereyim sacma sapan bir didisme halindesiniz...

cocuk gibi mücadele ediyorsunuz birbirinizle iliskide ciddiyet de göremedim ben ne demek o güzel bu yakisikli tamam begenirsin yorum yaparsin ama kiskandirmaya calisarak degil!!!

Yada onunla yatarsam zevk alirmiyim bilmemne senin düsünceler zaten almis basini gidiyor...

Tuhafsiniz...
canim hani diyorsun ya kiskandirmak falan. kiskandirmaya calissam kiskandiririm ama boyle değil. Destan gibi yazi yazmisim kiskandirmakla alakasi yok sen bence anlamamisin bosver
Sana tek dicegim keske tek derdim kiskandirmak olsaydi. Dilerim basina bu olayin ceyregi gelir hani beni anlamak icin o zaman tuhaflik mi anlarsin. Koca 4 senelik iliskim burada anlattigimdan ibaret mi saniyorsun? Anlamadan yorum yapmayin Allah askina insan daha cok sinir oluyor. Ben salagim ya sevgilimle aram bozulsun diye boyle seyler uretcem.. ya Allah ya..

Canım öncelikle çok teşekkür ederim. sağol. ben kendim isteyerek beğendiğim biri bile kafamda buyuyor. efsanelesiyor. ama inan sevgilim de bilgi her gün onu begendim bunu gördüm hakli. ben olsam şuan ayrilirdim duramazdim.. fakat bilincalri temizliğini anlayamadim pek ben korktum biraz da anilarla beraber sevgilimi de unuturum diye garip bir hadise keşke geciverse şuan sizden gaz alip umrumda değilmiş gibi davraniyorum inanin şuraya yazmadan 5 dk once oldu. bir de bende rezil oma fobisi var durdk yere insanlar gulucek diye korkarim küçüklükten beri.. ya da herkese kendimi begendirme cabam var. sevgilinin arkdaslari beni çirkin görsün istemem bu ihanetten değil ama bir takinti inan Allah benim gibi olanlara sabir ve acil şifa versin. hayat inan zorlasiyo.
Çok acık sizde okb var ve ilaç kullanıp terapi almalısınız yoksa kendi kendinize uğraşarak geçmesi çok zor. Bu durumu yaşayan çok insan var lütfen doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanın ve yine doktorun belirleyeceği sıklıkta gitmeye devam edin çünkü hastalığın seyrine göre ilaç dozları değiştirilebiliyor. Ve tabi terapide almanız lazım, devlet hastanesindeki psikoloğa gorunebilirsiniz. Bunları bir psikolog olarak soyluyorum lütfen bu yazdıklarımı dikkate ve tedavi olun, zamanla geçecektir inşallah ama tedaviyle.

Bak kendinde soyluyosyn.tek sorun bence takıntılı

canim dedigin gibi olsa keşke.. ne sosyal hayat kaldi ne bisey..
Bak kendinde soyluyosub iste tek sorun takintili olman.yani sotle dusun her kadin herkes tarafindan begrnilmek ister.mesela ben eski erkek arkadasimin arkadas ortamina girince en guzel ben oliyim falan derdim ama takinti yapmadim hic bi zaman. Arti cirkin bi erkek gotdugum zaman acaba bunun cinsel yasami nasildir diye aklimdan gecirdigim bile okmustur. Ama umursamadim kendime sapik demedim:) bence bu sorunu cok tskma. Ama diyosun ya insanlar banaguler ya d hrpsi bana bakiyomus gibi hissediyorum diye bunun iki aciklamasiolur 1. Kendine guvenin yok2 yasadigin bir hatiradan olabilir.simdi brnde bi sorun ypk normL bi insanim erkekleri dusunebilirim ama bisry yasamadigim surece ne krndime ne baskasina zararim var diye dusun[/QUOTE]
Kendime guvensizim biraz evet.. begenilmek kucuklugumden gelen birsey :) sevgilim acisindan bakiyorum her gun baska erkek begensin kim ister ? O kizlari begense ben onu yolarim :)
O gun buyuk konustum iste.. begenmem diye sonra basima geldi sevgilmin guveni gitti guven gitmesi degil de hayal kirikligina ugradi bende herseyden haber etmek adina o andan itabren bi basladim oyle gidiyor.. baskasina anlatsam kasar der ama kimse anlamiyor. Ben zaten oyle biri olsam sevgilimi elerdim aklima gelenlere giderdim Allah yardim etsin ne diyeyim canim.. o an birini gorup begensem obur gunu guzel giyinsem ona giyinmis gibi hissediyorum tam sacmalama diyorum ya yolda gorursen sevgiline ihanet iste diye seyler geciyo aklimdan saci basi bozup deliler gibi cikiyorum yola..

canim hani diyorsun ya kiskandirmak falan. kiskandirmaya calissam kiskandiririm ama boyle değil. Destan gibi yazi yazmisim kiskandirmakla alakasi yok sen bence anlamamisin bosver
Sana tek dicegim keske tek derdim kiskandirmak olsaydi. Dilerim basina bu olayin ceyregi gelir hani beni anlamak icin o zaman tuhaflik mi anlarsin. Koca 4 senelik iliskim burada anlattigimdan ibaret mi saniyorsun? Anlamadan yorum yapmayin Allah askina insan daha cok sinir oluyor.

Ben salagim ya sevgilimle aram bozulsun diye boyle seyler uretcem.. ya Allah ya..

Orasini ben bilemem, sen söylüyorsun....

Ayrica
İliskisini coluk cocuk iliskisi gibi yasayanlar bu sekilde aaaa ne yakisikli aaa ne güzel vs. Yarislara giriyorlar birbirleriyle... Kiskandirmak mi , inatlasmak mi, birbiri ile yarismak mi orasini da ben bilemem artk...

Ayrica sen hayal ediyorsun düsünüyorsun yasadigin bir sey yok sadece konustuklarinizin etkisinde kaldigin icin beyninin sana oynadigi bir oyun bu... Takacak sorun edecek bir sey degil yani...

Tek yapmaniz gereken artk bu sacmaliga bir son vermek... Aranizdan kim kimi begenirse begensin dile getirmeyin... Sevgilin birini begendiginden mi bahsetti ilgilenme duymamazliktan gel tepki verme o da zamanla bunu yapmayacaktir zaten... Sende tabikide bu sure icinde su yakisikli bu yakisikli diye dile getirme...

Birak icinde yasa hayal et bundan zarar gelmez....

Back
X