- 23 Eylül 2011
- 347
- 247
- 303
- Konu Sahibi mavikelebek92
-
Ona dislerini goster
Pısırık kalma derim
Dişlerimi göstersem ne olacak ki kaybeden ben olurum, kaç yıllık eleman o....
Bir tartışma olduğunda firma sahibi direk onun tarafında yer alır, elemanını kaybetmek istemez.
NEden firma sahibine gitsin ki lafinizi sokup geri cekilin soyledigi seylere cevap vermeyin. Bir siz buraya geldiginizde mukemmel miydiniz ben de yavas yavas ogrenecegim demekle kavga cikacagini zannetmiyorum
Kendini öğretmen Seni Öğrenci sandı heralde. İnsan gibi öğretcekse öğretsin kimse kimseye azarlama hakkını vermezEğer yine aynı şekilde olursa gerçekten çekemem bende insanım, madem uğraşamayacak uğraşacak birilerini illa ki bulurlar.
Baskasinin yanında seni azarladi mi mesela vay efendim su yanlışları yaptın gibilerinden. Yaninda kim olursa olsun x hanim bu konuda ben size sunu dedim uzatmayalim isterseniz de cekil eger uzatirsa ucuncu kisiler karşısında o rezil olur sen saygini koru ama kendini de ezdirmeBen lafımı söyleyip geri çekilirim, ama aynı şeyi onun yapacağını düşünmüyorum. Az çok karakterini biliyorum. Ben bir dersem o iki demişim gibi karşılık verir.
Ben de benzer seyleri yasadim ustelik her an hata yapma korkusuyla daha cok hataya düşüyordum arkamdan konusmalar kulagima geldi ki ben öyle ozelini anlatan biri de degilim bu dedikodulari yapanlar hep erkek, erkeklerle ayni ortamda çalıştıgim icin paylasacak seyim de yok yani. Ben de artik tavrimi koyuyorum. Detayci ve mukemmeliyetci insanlarla calismak ne demek biliyorum adam son dk is verir firma yetkilisi gelir hazır mi diye sorar daha bes dk önce söylediği is icin. Ben cok sesimi cikarmam baskasinin yanında sonucta is yerinde de bir mahremiyet vardır kimle problemim varsa birebir hallederim. Seni herkesin icinde azarlayan kisiye de bunu basbasa kaldığınizda söyleyebilirsin bakin ben yanlış yapmışım haklisiniz bundan sonra daha dikkatli olurum neticede sizin gibi tecrübeli değilim zamanla ogrenecegim tarzi bir konusma yapip yanlısın varsa bunu bana soyleyin baskasinin yanında azarlamaniza gerek yok diyebilirsin yanlış yapman patron açısından da sorun elbette ama kendini ya azarlarsa ya yanlış yaparsam diye baski altina alırsan ne huzurun olur ne de isleri duzgun yapabilirsin
Ben ki hic beceremem ama politik olmak gerekiyor bazen
haklisin ama maalesef bazi insanlar is dünyasında yer almayi borusunu otturmek olarak goruyor profesyonel olamıyor belki o da gençliğinde benzer muameleye maruz kaldi dogrunun bu olduğunu dusunuyor ya da karakterinde sorun var problem cozme yetisi yok. Benim anladigim kadariyla daha cok ikincisi yani bu kadin sorun odaklı birine benziyor orada yas ve kidem olarak senden önde oldugu varsayılirsa sana yol göstermesi gerekir bak su hatalari yapmissin bunu duzelt ya da bir dahaki sefere daha dikkatli ol gibi uyarilarla seni yönlendirebilirİster istemez kendimi baskı altına alıyorum rahat çalışamıyorum. Sabah alarm çaldığı andan itibaren sıkıntı basıyor çünkü onun o şekilde davranması çok üzdü beni, şimdiye kadar çok yerde stajyerlik yaptım, iş tecrübemde var ilk defa böyle bir şey geliyor başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?