• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı sınıf

Ya daha o yakınlaşma olayına girmeden araya tatil girenler var bir de.
Çiçeği burnunda çift birbirlerine ancak açılabilmişlerdir.
O ders çıkışı, sınav çıkışı konuşmalar daha "arkadaş" safhasındayken olur. Herkesle bıcır bıcır konuşurken ikili arasındaki diyalog sıfıra iner heyecandan. Mecburen dersten, yemekte ne olduğundan filan konuşmalı ortaya kesinlikle herkesle konuşabildiğin, hoşlanma belirtini asla göstermeyecek bir şeyler atmalı, göz göze fazladan iki dakika gelmek için kıçını yırtmalısındır.
Yani o aralar önemli olan sadece sol profil, sınıfa giriş anında nasıl gözüktüğünüz, yemekhanede nereye oturduğu, aradan sonra derse girip girmeyeceğidir. :)
3 saat aralıksız voleybol oynandığını bilirim, millet dağılsın artık da karşılıklı top sektirelim diye, ah ah, o bahsettiğiniz günler de gelir inş amin :KK45:
Kiyamam, flort donemini tenzih ederim tabii. Cok da tatli ayrica.
Tabii canim zaten benim cevrem kotuydu, bakmayiniz orneklerime. Beraber ders calisan cift gormemis olmam da tamamen algida siciciliktir. Sizinki dogru yol. Calisin gencler.

Öldüm. Bittim şu an.
Sağ profil çok önemli niye öyle diyosun, sınıfın en sağında nerede boşluk varsa oraya geçerim çok seksi sol profilimle gözükmek için.
Bunlar başlarda oluyor sonra artık ders çıkışı konuşulan konularda salak gibi gözükmemek için dersi öyle bir dinliyorsun ki ders içeriğine tez yazabilecek potansiyele ulaşıyorsun.
:KK45:

Benimde sol profilim düzgün :D
Biz aynı sınıftaydık ama çok konuşmazdık şu 3 ay tatilde nolduysa oldu çıkmaya başladık ve sadece mesajlaşıyoruz şuan okullar açılınca ilk defa buluşacaz sevgili olarak çok heycanlıyım birde ilk sevgilim :D

Benimde sol profilim düzgün :KK70:
Biz aynı sınıftaydık ama çok konuşmazdık şu 3 ay tatilde nolduysa oldu çıkmaya başladık ve sadece mesajlaşıyoruz şuan okullar açılınca ilk defa buluşacaz sevgili olarak çok heycanlıyım birde ilk sevgilim :KK70:

Yaa minnoş :KK200:
O yüzden bu kadar kafan karışık demek ki boş ver arkadaşlarını millet konuşur, sen yaşarsın.
Bu kadar basit.
Ay zaman da geçmiyor ki anacım :silah::silah:

Tembel sevgilim sınıfın en yüksek ikinci notunu alınca çok sükse yapmıştı

En yüksek notun kimin olduğunu söylemeye gerek var mı ☄☄

Sevgilim için mükemmel durum çünkü derse gelmek yerine imzalarını bana attırıyor:halay::halay: şaka bi yana endişelenmenize pek gerek yok :) ha ayrılık gibi bi durum söz konusu olursa aynı sınıf durumu çok kötü olabilir. O hariç aynı alanda olduğunuz için birbirinizin ders okul vs dertlerini daha iyi anlıyorsunuz. Beraber çalışıp ders üzerine muhabbet edebiliyorsunuz.

Ayrılığa ek olarak sıkılgan bir yapınız varsa her şey zehir olabilir. Aslında her şey sizin elleriniz de bana kalırsa çevrenize pek kulak asmayın içinizden geleni yapın.

Sevgilim için mükemmel durum çünkü derse gelmek yerine imzalarını bana attırıyor:halay::halay: şaka bi yana endişelenmenize pek gerek yok :) ha ayrılık gibi bi durum söz konusu olursa aynı sınıf durumu çok kötü olabilir. O hariç aynı alanda olduğunuz için birbirinizin ders okul vs dertlerini daha iyi anlıyorsunuz. Beraber çalışıp ders üzerine muhabbet edebiliyorsunuz.

Ayrılığa ek olarak sıkılgan bir yapınız varsa her şey zehir olabilir. Aslında her şey sizin elleriniz de bana kalırsa çevrenize pek kulak asmayın içinizden geleni yapın.

Teşekkürler bakalım neler olacak :D

Back
X