Bilimsel olarak ispatlanmıs bir olgu değil amaaa3/6 bazen 7 yaş arası "fallik dönem" dir.Bı dönemin en belirgin özelliklerinden birisi çocukların kendi cinsiyetlerinden olmayan ebeveyne ve ya aile üyelerine olan düşkünlükleridir..kız çocuklar babalarına /erkek çocukları ise anneye yönelirler.
Daha çok değişir . Yarında babamı sevmiyorum der. Çocuklar öyle malesef daha çok küçük. Ama size tavsiyem siz veya bir başkası anne mi baba mı lafını kullanmayın kullandırtmayın .Merhaba Arkadaşlar..
Bilmeyenler için özet geçeyim konuya başlayayım öncelikle..
Benim 10 yıl çocuğum olmadı ve 4. Tüp bebek tedavisi ile kızım oldu şuan 3 buçuk yaşında..
Kızım 1 buçuk yıldır kreşe gidiyor burda 2 buçuk yaşında başlıyorlar..
Bugün öğretmenine beni sevmediğini beni özlemediğini sadece babasını sevdiğini söylemiş.. hatta ağlamış beni eve götürün ben babamı özledım diye.
Bunu duyan ben içten içe çok kırıldım çok üzüldüm..
Çocuğun lafıyla mı diyeceksiniz ama içim cız etti..
3 yıldır gece gündüz ben bakıyorum ona ben özen gösteriyorum babası bir sevip geri çekilen cinstendi..
Sonra evde kriz geçirdim yeter sende bu Çocuğun babasının ve çocuk seninle durmuyor dedim.. daha fazla ilgilendi eşim o günden sonra.. ama hiç otoriter değil herseye izin veriyor. Kıyamıyor diyelim. Ben daha kuralcı bir anneyim.. tabi kurallara uymak da zoruna gitmiş olmalı ki ben bitek babamı seviyorum onu özlüyorum demiş öğretmene.. bunu öğretmen anlattı ve demişki neden sevmiyorsun anneni.. kızım da demişki saklambaç oynarken bana kızdı ondan sevmiyorum. (Neden kızdım çünkü okuldan öğrendiği kötü huyları evde yapıyor tükürdü diye kızdım)
Ben buraya konuyu neden açtım?
Aynı yaş grubunda olanlar sizin durumlar nasıl ve ben yanlış bisey mi yapıyorum ki çocuğum beni sevmediğini söylüyor..
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
Benimde 3.5 yaşında bir kızım var aynı yollardan geçiyoruz kızım günde 10 kere beni sevmeyip sonra sevdiğini söylüyorMerhaba Arkadaşlar..
Bilmeyenler için özet geçeyim konuya başlayayım öncelikle..
Benim 10 yıl çocuğum olmadı ve 4. Tüp bebek tedavisi ile kızım oldu şuan 3 buçuk yaşında..
Kızım 1 buçuk yıldır kreşe gidiyor burda 2 buçuk yaşında başlıyorlar..
Bugün öğretmenine beni sevmediğini beni özlemediğini sadece babasını sevdiğini söylemiş.. hatta ağlamış beni eve götürün ben babamı özledım diye.
Bunu duyan ben içten içe çok kırıldım çok üzüldüm..
Çocuğun lafıyla mı diyeceksiniz ama içim cız etti..
3 yıldır gece gündüz ben bakıyorum ona ben özen gösteriyorum babası bir sevip geri çekilen cinstendi..
Sonra evde kriz geçirdim yeter sende bu Çocuğun babasının ve çocuk seninle durmuyor dedim.. daha fazla ilgilendi eşim o günden sonra.. ama hiç otoriter değil herseye izin veriyor. Kıyamıyor diyelim. Ben daha kuralcı bir anneyim.. tabi kurallara uymak da zoruna gitmiş olmalı ki ben bitek babamı seviyorum onu özlüyorum demiş öğretmene.. bunu öğretmen anlattı ve demişki neden sevmiyorsun anneni.. kızım da demişki saklambaç oynarken bana kızdı ondan sevmiyorum. (Neden kızdım çünkü okuldan öğrendiği kötü huyları evde yapıyor tükürdü diye kızdım)
Ben buraya konuyu neden açtım?
Aynı yaş grubunda olanlar sizin durumlar nasıl ve ben yanlış bisey mi yapıyorum ki çocuğum beni sevmediğini söylüyor..
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?