canım kimse sarılıp sabaha kadar öyle uyuyamaz vücudu kasılır ayol. biz aynı yorganı kullanıorz ama sarılır öpüşür 2 dk sonra ayrılırız. gereksiz dert etmişsin kendine.. sen de dene bir kaç kere bunalırsın sabaha kadar dip dibe..Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Genel anlamda mutluyuz çok şükür. Ama bilmem ki galiba şu sıralar evdeyim dert ariyom kendimeBoşver imrenmeyin
Genele bakın eğer sizi genel itibari ile mutlu ediyorsa bence bukadar takılmayın
En azından iyigeceler öpücüğü veriyormuş
Hani yatak ayırmak sogukluk getirir derler ya. Bu da böyle bisey mi acabaBenim eşim de çekiyordu farkında olmadan ama ben hiç ikinci yorgani koymadim. Yanıma polar alıyordum gece biraz açılırsa üstüme onu örtuyordum.
Genel anlamda mutluyuz çok şükür. Ama bilmem ki galiba şu sıralar evdeyim dert ariyom kendime
Arada yorgan gibi bir ayraç olmadan sarilmak daha güzel değil miay aynı yorgan olması şart mı sarılabilmek için? ben anlamadım.
çok büyük bi yorgan alBilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Hani yatak ayırmak sogukluk getirir derler ya. Bu da böyle bisey mi acaba
Aynı yorgan altında uyuyoruz once bırbırıme donuk sarmas koklas
bıraz sonra kıcımızı donuyoruz bırbırımıze
onun bacakları cok agır mesela sakat olurum o kadar uzerımde dursa, benımde saclarım onun agzına gırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?