Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.854
6.599
158
Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.

canım kimse sarılıp sabaha kadar öyle uyuyamaz vücudu kasılır ayol. biz aynı yorganı kullanıorz ama sarılır öpüşür 2 dk sonra ayrılırız. gereksiz dert etmişsin kendine.. sen de dene bir kaç kere bunalırsın sabaha kadar dip dibe..

Benim eşim de çekiyordu farkında olmadan ama ben hiç ikinci yorgani koymadim. Yanıma polar alıyordum gece biraz açılırsa üstüme onu örtuyordum.

Benim eşim de çekiyordu farkında olmadan ama ben hiç ikinci yorgani koymadim. Yanıma polar alıyordum gece biraz açılırsa üstüme onu örtuyordum.
Hani yatak ayırmak sogukluk getirir derler ya. Bu da böyle bisey mi acaba

Jumbo boy yorgan alın. Ben deli yatıyorum eşimin hep üstü açık kalıyordu.

Genel anlamda mutluyuz çok şükür. Ama bilmem ki galiba şu sıralar evdeyim dert ariyom kendime

bence öyle gibi....
Valla ilk 5-10 dakika o sarılmazsa ben sarılırım sonrada yayılmayı tercih ederim
Zaten tüm gün yoruluyorum şöyle rahata rahat ohh gel keyfim gel yatmak varken mumya gibi yatamıyorum ben
Bence kendinize uğraş bulun kafa dağıtın

çok büyük bi yorgan al
ya da 2 yorganı birbirine diktir

Dizilerde filmlerde çok komik oluyor. Gece çift sarılarak yatıyor. Romantik romantik. Bir bakıyorsun sabah aynı şekilde uyanıyorlar.

Gerçekte böyle birşey olsa misal koltukta yattınız. Sabah kendinizi yerde bulursunuz. Yada ayağınız adamın ağzında olur.

Az sarılıp ayrılıyorsunuz. Ki normal. Hatta sıcaklar gelince Kaçacak yer arayacaksınız

sarılıp uyumak çok güzel de, herkeste aynı şekilde olmuyor işte. takılmayın yahu. keyfinize bakın işte oh ferah ferah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…