Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Dizilerde filmlerde çok komik oluyor. Gece çift sarılarak yatıyor. Romantik romantik. Bir bakıyorsun sabah aynı şekilde uyanıyorlar.
Gerçekte böyle birşey olsa misal koltukta yattınız. Sabah kendinizi yerde bulursunuz. Yada ayağınız adamın ağzında olur.
Az sarılıp ayrılıyorsunuz. Ki normal. Hatta sıcaklar gelince Kaçacak yer arayacaksınız
O uyuyana kadar onun yorganının altına gir. Sorun mu yani.Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Az kaldı, 1-2 haftaya havalar iyice ısınıyor. Aynı pikenin altında uyumanız yakındırBilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
yorgan altında uyumayın bogulursunuzBilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
benim eşimde temasla uyuyamaz sarılırız sonra ikimizde kıçımızı döner yatarızBilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
mutluysanız bunu dert etmeyınGenel anlamda mutluyuz çok şükür. Ama bilmem ki galiba şu sıralar evdeyim dert ariyom kendime
Kızz napcan sarılıp da sıcaklarda geldi valla vıcık vıcık ter olursunuzBilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?